463

гост

преди 12 години

Такъв преразказ може да напише само една гнусна гнида.

462

Конферансие

преди 12 години

ПОЧНА СЕ С ЦИРКА!

461

BIG AL ::)))))

преди 12 години

Някой, който много разбира от взривове, който е добре обучен, много взе да се интересува от ПОЛИТИКА :) )). :D :D :D :D..От и С политика , може да се интересуват само :Хора завършили ДС или пожарната в Симеоново , били съдружници с *** и СИК или членове на ИПОН , охрана на Тошо или съжителствали с ЦветИто,приятели на Златев или Гергов, режещи ленти и с черни пояси по таекуондо, ритащи футбол с Вучката или яли филии само с мас,гледащи сами футбол- като куче или представящисе за десноцентристи-пред онези баламурници в ЕС , Абе , само хора като МЕН ..Запомнете го ..Айде , че бюрото ми в Мин.съвет има паяжина..:))Къде има мачле или ленти ДНЕС ??

460

Анонимен

преди 12 години

МНОГО ИНТЕРЕСНО,ЗАЩО НЯМА ВЗРИВОВЕ ВЕЧЕ ПРЕД КЛЮБЧЕТАТА НА "атака" ИЛИ герб,А САМО ПРЕД ТЕЗ КОИТО НЕ СА СЪГЛАСНИ С УПРАВЛЕНИЕТО НА герб И ПО-СПЕЦИАЛНО ПРОТИВ цвъцвъ и бб?!?!?!

459

Анонимен

преди 12 години

Ето това трябва да се случи с комунистите у нас: dnes.bg/world/2011/07/19/kitai-ekzekutira-bivshi-zam-kmetove-za-korupciia.124311Учете се как се процедира с продажните ***.

458

you

преди 12 години

Самовзривете си го тоя с брадавицата и ще ви поваряваме. Ама тва е супер елементарна схема за манипулация. В смисъл къв **** печелят ГЕРБ от тея две пиратки, че да го правят. Нали, ако искаш да сплаши някой ще го направаиш по много по-ефективен и не публечен начин. Пред тъпите им празни централи с 2 пиратки. Абе хора Вие луди ли сте. *** е, че целта им е постигната на тея бастуни - тая глупост е топ новина и ще ни надуят главите.

457

До 445

преди 12 години

Много направи Славчо за града. Много направиха и всички преди него.За това по-голямата част от образованите и квалифицирани пловдивчани отдавна са или в чужбина или в София.То, ако града беше добре и се развиваше, нямаше да е на последните места по икономическо развитие в страната.Пловдивчани цял живот се оплакват, че някой им пречи, а всъщност си пречат сами.

456

439

преди 12 години

що бе, ей сега ще се претнат и ще арестуват някого срелищно, и ето ти го в поза, целия цирк в л...на, той в бяло, типично по бойковски :))а че е тъл най-лесно се вижда като имитира замислена физиономия, наблюдавай по-внимателно :))

455

МИРО

преди 12 години

Гласувайте за Славчо Атанасов,НЕ на ГЕРБ и на БОСЪТ им Борисов.Да живее най хубавият град в БЪЛГАРИЯ.ДОЛУ ГЕРБ.

454

Анонимен

преди 12 години

Треньорът на Б. Борисов май 2010 Казахте, че Бойко Борисов бил страхливец. Няма вид на такъв.- Ще ви дам *** пример. Годината е 1984-та. Ние сме поканени от основателя на стила киокушин във Варна на състезание по правилата на киокушин. Предизвика ни на състезание Коце Божилов, който е доайенът на карате-киокушин в България, един много уважаван от мен боец. Отидохме 10-15 състезатели, между които и Бойко Борисов. При една от първите срещи на мой състезател Денислав Скорчев, един от състезателите на Божилов го удря лошо и му чупи челюстта. След две срещи трябваше да играе Бойко Борисов. И тогава Бойко идва при мен и почва да кърши ръце тука аз мога ли да не играя Вдруги ден съм на дежурство в пожарната, ако нещо се случи И аз го питам: Абе, пич, страх ли те е, какво? Ми аз предпочитам, такова Страх ли те е, бе? Щом те е страх, тая вечер взимай влака и заминавай за София. И го върнах. Всички останали, даже имаше жени, се биха, играха. А той нямаше доблестта дори да излезе на татамито, да играе и на втората секунда да падне, уж се подхлъзнал. Него дори го беше страх да излезе на спаринг.

453

Янка Бемката

преди 12 години

Почеркът на извършителите е един и същ. Това е безпрецедентен терористичен акт, но няма да ни сплашат, заяви за БЛИЦ лидерът на РЗС Яне Янев по повод взрива са избухнал в столицата пред централата на РЗС."В централата на партията се съхраняват изключително важни документи и флашки и никак не е чудно, че тя става обект на взрив"

452

Анонимен

преди 12 години

Тези са се взривили сами. В това съм абсолютно сигурен!!!!!

451

НЕ СМЕ ТЪПИ

преди 12 години

Бай Миле преди да умре: Ако Борисов има някакви милиони то е благодарение на нас.

450

до всички тикви тук

преди 12 години

слушайте, ТИКВИ .....Взривовете от край време са комунистически приом,па бил той син или червен.И глупаците го направиха така елементарно,че да умреш от смях - Бойко ги бил взривил заради вота - егати и тъпанарите

449

Долу ГЕРБ!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Правителството на ГЕРБ ще бъде запомнено с построената 19 км.отсечка от магистрала до Перник ,бутането на барбекюто на Доган и бомбените атентати срещу опозицията !!!

448

Иван

преди 12 години

Преди няколко месеца когато бензина бе 2.46 лв. и протестирахме. Сега е вече 2.54 лв.Бях на протеста. От В.Търново съм. На ул.Магистрална имаше стотици коли и граждани. Такава маса на хора не е имало на 1 място. П.П. ГЕРБ в нашия град организира контрапротест,от няколко дни по местните медии се приканваше населението в нашия град да участва в контрапротеста. Аз се включих в него,защото не заслужаваме да ни има като държава след като избрахме 1 мутра за премиер. Просто заслужаваме Боко да ни затрие окончателно,да ни ликвидира като нация както е тръгнало. ТОВА ЗАСЛУЖАВАМЕ НИЕ БЪЛГАРИТЕ,ПО ДОЛНА НАЦИЯ,ПОСЛУШНА И С РОБСКО МИСЛЕНЕ ЕДВА ЛИ ИМА НА СВЕТА. Затова се включих в контрапротеста организиран от ГЕРБ. Бяхме около 10-на коли,7,8 джипа предимно АУДИQ7,едно Мазерати и аз с опелчето. Хилядите хора от протества срещу нас бяха с лозунги " Оставка на крадливата хунта ГРОБ" ," Реалната цена на бензина и дизела е 1.60-65 лв." или " Крадци от ГРОБ намалете акциза"......А ние бяхме с лозунги на колите си " Само ГЕРБ,браво,не се подддавайте на натиск" или " Бойко, с теб сме ,направи горивата 7 до 10 лв. за литър,за да изчезне простолюдието от пътищата"....Чудех се как не тръгнаха срещу нас хилядите,може би познаха че колегите с джиповете са тези които източиха милиони от САПАРД,кредитни милионери,и 2-*** с десетки игрални зали и просто се уплашиха защото стотиците полицаи които пазеха движението разговаряха приятелски с колегите с джиповете до мен. Но за да бъда искрен очаквах че ще има поне стотина коли на контрапротеста а бяхме само десетина......гражданите се осъзнаха май,Българина излиза че не е чак такъв мазохист и недоумявам с какъв ум преди гласуваха за 1 мутра,бивш силов застраховател,изнудвач и на гърба на населението вече милиардер

447

Гаргамел

преди 12 години

''Мутрите влязоха в българската политика. Това заяви днес във Варна лидерът на Демократи за силна България (ДСБ) Иван Костов по повод взрива пред офиса на партията в софийския район Илинден тази нощ, предаде репортер на радио Фокус Варна. По думи на Костов това е поход на организираната престъпност и диктаторите срещу политически неудобните лица. Целта е сплашване и политическа провокация и ДСБ осъжда терора като средства за политическа борба, подчерта лидерът на партията. Според него, още веднъж е станало ясно, че правителството е безсилно в опазването на обществения ред и сигурността на хората. Ние рязко отхвърляме наглата спекулация на премиера за самоинсценировка. Лично аз съм бил обект на сплашване, когато бомба избухна пред дома ми. Тогава като главен секретар на МВР Бойко Борисов пак заяви, че е самоинсценировка. Настояваме в следващите 24 часа изпълнителната власт да даде категоричен отговор за извършителите на тези деяния, каза Иван Костов. Според него са възможни всякакви политически спекулации на гърба на демокрацията, която отново е застрашена. Предстоящият вот на недоверие към правителството и очаквания доклад за България на Европейската комисия неизбежно ще минат под знака на тези взривове, допълни лидерът на ДСБ.

446

Анонимен

преди 12 години

ОТ КАКТО БОРИСОВ ДОЙДЕ НА ВЛАСТ БЪЛГАРИЯ СТАНА ЗА СМЯХ.

445

Бойко Борисов

преди 12 години

Благодаря на *** от РЗС, че ми вдигат рейтинга още преди да съм станал от кревата. Това е тест за интелигентност на българина - който вярва на Яне, значи е толкова ***, че и Господ да управлява, пак ще рови по кофите..

444

Мечта в България

преди 12 години

В Китай бяха екзекутирани двама бивши заместник-кметове на икономически процъфтяващи градове, осъдени за милиони долари подкупи, съобщи Асошиейтед прес.Двамата бяха екзекутирани тази сутрин, след като Върховният съд потвърди смъртните им присъди.Сю Майюн, бивш заместник-кмет на Ханчжоу, административен център на провинция Чжацзян, беше осъден за корупция, злоупотреба с власт и присвояване на държавни средства през май.Цзян Жънцзе, бивш заместник-смет на Сучжоу, провинция Цзянсу, беше осъден на смърт за взимане на подкупи през 2008 г. По информация на китайските медии двамата взели подкупи на стойност над 100 млн. юана (15,4 млн. долара) за уреждане на строителни проекти и сделки с недвижими имоти.