452

450 до 460

преди 12 години

Напротив,щастлив съм!Печеля добре,но не парите са най-важното.Какво да помня от соца?Билечето от 4 ст. и киселото мляко по 15 ст.?Намаше СВОБОДА,друже!СВОБОДА!Знаеш ли значението на тази дума?

451

до коко

преди 12 години

Ми тогава социалисте,като не те кефявт левите бг партии,гласувай за ГЕРБ те щи сипят и спри да ни занимаваш с тъпите си проблеми.

450

ЛЮБОПИТЕН

преди 12 години

САМО ЕДИН ВЪПРОС,КАТО КОМУНИЗМА Е БИЛ ТАКА ХУБАВ ДО 89Г,ЗАЩО ТОЛКОВА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАРОДА СЕ РАДВАШЕ,ЧЕ СИ ОТИВА,НЕЩО КОЕТО,ВСЪЩНОСТ НЕ СТАНА.КОМУНИЗМА СИ ОТИДЕ,КОМУНИСТИТЕ ОСТАНАХА.ТОВА Е БЪЛГАРСКОТО ПРОКЛЯТИЕ.И ПОСЛЕДНО, ПОСОЧЕТЕ МИ СТРАНА В ЕВРОПА,КЪДЕТО НЕ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ,И Е ПО-ЗЛЕ ОТ БЪЛГАРИЯ В КОЯТО ИМАШЕ,САМО ЕДНА,МОЛЯ ВИ.

449

коко

преди 12 години

Аз съм социалист по убеждения и смятам че социалната демокрация е най-доброто съществуващо общество. И трябва да се стремим към него и в РБ. Обаче невиждам кой го осъзнава и е найстина готов да работи за това в РБ. Левите не са припознали истинските леви ценности в РБ и това ме спира да ги подкрепям. Истина е също така че неискат/или немогат/ да се реформират до степен пълна демократчност и прозрачност. Лявата ни партия въведе плоския данък!?! Това не е лява партия! Подариха 1 000 000 на Дуган!!

448

ШОПЪТ до 456

преди 12 години

Един автотенекеджия е в пъти по-полезен от един *** музикант в симфоничен оркестър.Автотенекеджията поне произвежда нещо,прави БВП,пролезен е.А музиканта кво прави,нищо духа на кларинета и всичко отива у въздуха.Бе който не става за нищо,става музикант.

447

До 450

преди 12 години

Вече не работиш като музикант, утре няма да работиш и това което работиш в момента. Днес мислиш така, утре инак, днес обичаш едни хора, утре мразиш същите...това си ти друже-интересчия, и запомни ми думите, ХОРА КАТО ТЕБ СИ ЗАСЛУЖАВАТ СЪДБАТА ЗАЩОТО СА НЕЩАСТНИ ПО ПРИРОДА. Непомнещи и неуважителни.Жалки сте...музиканте!

446

Анонимен

преди 12 години

и като има толкова много ЗНАЧИМО И СТОЙНОСТНО ПОСТРОЕНО ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА.би ли обяснил защо в края на социализма се оказахме с огромен външен дълг и на последно място в европа а???май щото другарите социалисти комунисти, повече крадяха отколкото строяха

445

До 453-ти

преди 12 години

Та дори и Бойко го призна сине...че не можете да боядисате това което ТОДОР ЖИВКОВ ПОСТРОИ!Ама и ти си баси ***..слепец...ами застани на стената на един язовир-студен кладенец, Ивайловград, Кърджали..или на който си искаш. Отиди до Козлодуй, до Нефтохим Бургас, до химкомбината Димитровград...и още на хиляда места, за да видиш с очите си как, и какво се е строило, и тогава ми говори за някви си демократични извънземни постижения от няколко километра магистрали подпряна със сгур от комунизма:)

444

450

преди 12 години

Вече не работя като музикант.В България със симфонична музика трудно се храни семейство.Но се оправям,важното е че се чувствам свободен да се развивам в сферата,в която съм си избрал.Мразя обаче демагогията на социализма и духовните извращения,които причини на българите.

443

ШОПЪТ1 ДО ШОПЪТ2

преди 12 години

Не така.Не използвай ника ми.С човека от консерваторията мога да споря,но няма да го нагрубявам.Обожавам музиката,а и дъщеря ми свири 8-*** година на пиано. До 438 -най -гадната лъжа е спестената истина,придружена с полуистина. Обрали са ти панелката 3 пъти,а сега за 5 дни има два трупа в София.Май има разлика.

442

ДО ШОПЪТ-КОМУНИСТ

преди 12 години

ПЪРВО-НЯМА ПРОБЛЕМ С ПРАВОПИСА.ВТОРО-НЕ СЪМ ОТ ГЕРБ-ТЕ СА ВАШЕ ТВОРЕНИЕ ,НА БКП,ТРЕТО-ПАК ПОКАЗВАШ РАЗДВОЕНИЕ НА ЛИЧНОСТА ,ВИЕ УПРАВЛЯВАТЕ ПОСЛЕДНИТЕ 67 ГОДИНИ,ЧРЕЗ ВАШИТЕ САТЕЛИТИ,НАРЕЧЕНИ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ.И НАИСТИНА НАРОДЪТ Е СТРОИЛ,А ВИЕ КРАЛИ,НЕЩО,КОЕТО ПРАВИТЕ УМЕЛО ДО ДНЕС.И НЕ БИХ ОБСЪЖДАЛ НИКОГА ИСТОРИЧЕСКИТЕ ПОЗНАНИЯ НА КОМУНИСТИТЕ,ТЕ ЯВНО СА ДОБРИ-ЗАЩОТО ЕДНОТО ЗЛО -ФАШИЗМА,ЗАГИНА,А ВИЕ ОСТАНАХТЕ И МИМИКРИРАХТЕ НА КАПИТАЛИСТИ И ДЕМОКРАТИ.

441

до 443

преди 12 години

кое е това ЗНАЧИМО И СТОЙНОСТНО ПОСТРОЕНО ПО ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА. би ли дал пример, че не се сещамедна магистрала няма построена, един завод няма /говоря за свестен завод като заводите Мерцедес или SONY не за пушилници като Кремиковци/, един небостъргач няма, ...та какво има, освен еднотипни панелки...наистина не се сещам

440

до 449

преди 12 години

Много е лесно във форума да го кажеш.А ти може би си автотенекеджия?И "ставаш"?

439

Резон

преди 12 години

От години гласувам с празна бюлетина за да я броят "невалидна", а не да преразпределят неосъществения ми глас. Така ще направя и сега.....По повод коментарите - моля Ви хора пишете на кирилица. В крайна сметка в първи клас се учи азбуката....

438

До 446

преди 12 години

А сега?Сигурно си се гушнал под крилото на ГЕРБ или някоя друга "демократична" партийка и си поправил грешката от миналото да вземаш толкова колкото заработиш с честен труд.Или пък си намърдан в нечий борд на нечия честна капиталистическа компания А?!!!Дая живее капитализма...музиканте! Не зная дали си пропял по-качествнно, но със сигурност пееш друга песен...НАЛИ!Макър и фалшиво;)

437

ШОПЪТ до 446

преди 12 години

Щом си завършил консерваторията,значи не си ставал за нищо.А със сигурност не ставаш и сега.

436

до 445

преди 12 години

Измий си краката и си лягай!Не се излагай повече.

435

до 438

преди 12 години

каква здравна, социална и образователна политика сме имали "ония години" :)караш ме да са смея, аз също съм живял "ония години" и помня всичкокак ни набиваха в главите Ленин и Димитров, Митко Палаузов и речите на другаря Живков, помня как един съученик почина защото тук не можели да му направят операция, а в чужбина не пускаха, помня как баба си броеше стотинките от пенсията за хляб, помня как ни обираха панелката 3 пътидано никога не се върнат онези тъмни комунистически времена

434

до 443

преди 12 години

Говори само от свое име.Аз не съм необразован и беден.Напротив-по времето на соца имаше уравниловка и умните и глупавите и работливите и мързеливите получаваха еднакво.Аз завърших консерватория и започнах работа като оркестрант с 180 лв.заплата.Комшията-автотенекеджия се спукваше от смях като му казах колко получавам.Говоря ти за 88-*** година.Такива бяха стандартите на соца.

433

ШОПЪТ

преди 12 години

Всъщност ще гласувам за Калфин с кеф.София е червена и всички сме за БСП.