130

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е Бойко да уволни Доган и Станишев!

129

AHMET

преди 12 години

BALGARINO GLASUVAI ZA GERB.ZA DA IS4ISTIM KRADLIVITE DEPUTATI OT PREHODA.

128

до 131

преди 12 години

болкук долен пари не на герб под краката а на българия за която не ви пука на такива *** като тебе и мафиотските ти началници.от всяко забавяне за шенген губи българия а печели мафията която те е наела да ревеш тука.БЪЛГАРСКАТА ОБЕДИНЕНА МАФИА-"БОМ"-ТАКА ИЛИ ИНАЧЕ СИ ОТИВА,НЕЗАВИСИМО КАКЪВ ЩЕ Е ВОТА.ЖАЛКОТО Е ЧЕ ТАКИВА ЧЕРВЕИ КАТО ТЕБЕ СЪЩЕСТВУВАТ.ЖАЛКО ЧЕ СИ СЕ РОДИЛ --СВЕТА НЯМА НУЖДА ОТ ТАКИВА ***.

127

AHMET

преди 12 години

BALGARINA vidya 4e boiko ne sklanya glava pred nikoi.DUMITE NA MI6OKA KOITO GLASUVA ZA BOIKO PE4ELI KOSTOV .NE SE OPRAVDAHA.

126

ИВАН

преди 12 години

ВЕЛИКИЯТ ХАН КАРДАМ Е ОСТАВИЛ СТРАХОТЕН ЗАВЕТ ,НО *** ОВЧО ПЛЕМЕ СИ ЗНАЕ СВОЕТО,РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ!

125

Анонимен

преди 12 години

Нас голямата ТИКВА роди ни,ние сме най -простите в цялата Вселена!Това е химна на лайнометите ТИКВИ!

124

Анонимен

преди 12 години

Днешният бисер: Ще изучаваме лекари, които да изнасяме навън.

123

Томас

преди 12 години

анонимници - в момента в който герб се коалира с дпс или бкп - банда крадливи партизани - с герб е свършено.

122

AHMET

преди 12 години

KOSTOV ne moja da se hvane za kokala.i iska da svalya pravitelstvoto NO BATE BOIKO BIE BEZ UPOIKA

121

Томас

преди 12 години

128ДА, костов ще последва съдбата на ндсв - а когато бкп - банда крадливи партизани последват тяхната съдба, ей тогава ще се оправи България.

120

Анонимен

преди 12 години

ei aman ot toq mahgal aammm te sa mnogo be dps kostovci

119

Анонимен

преди 12 години

Бре тази вечер герберските *** са много активни!Усещат,че им пари под краката и страхотно са се активизирали!Плюят по Костов,Дуган и Станишев!Ами утре пък може Тиквата и Станишев да са заедно!Нищо не се знае!Няма вечна любов,има вечни интереси!Това герберските *** не могат да го разберат!

118

AHMET

преди 12 години

KOSTOV ZAEDNO S STANI6EV DA NOSYAT VODA NA IBRIK4IYATA DOGAN

117

boza

преди 12 години

Politici ?!!!! K.....vi s k....vi !!!!!!

116

ahmet

преди 12 години

sledva6tiya parlament 6TE SEOTARVEM OT KOSTOV

115

Реалист

преди 12 години

Дааа сега НОРМАЛНИТЕ хора ще гласува задължително за ДПС !

114

До 114

преди 12 години

НЕ СЕ ГАВРИ СЪС СВЕТИНЯТА ВАПЦАРОВ! Не знам по-красиви стихове, пропити с толкова искрена любов към народа ни. И не са само думи, а истинска, чиста и дълбока обич, неопорочена от лични интереси. Трябва ми Парламент, в който има само дузина като Левски, Ботев и Вапцаров, за да се обърне в положителна посока живота ни.

113

истината

преди 12 години

Вечният защитник на бедните и онеправданите Антон Кутев също има солиден финансов бекграунд. Червеният депутат просперира с фирма за бельо и ризи. В кулоарите на парламента отдавна е известно, че той доставя евтини *** за съпартийците сизащото техните много често били пълни. Не отказвал поръчки и на простосмъртни служители от НС. Стоката му се отличавала най-вече с евтинията си. Така тръгнал депутатският алъш-вериш, завалели заявки и търговията на народния избраник дръпнала на парламентарно ниво. Според мълвата червените прашки на Азер Меликов също били лично производство на фирмите на Кутев.

112

до 120

преди 12 години

Много ли вярваш герберастче! Единствения управлявал без Доган е Костов! А Боко стана ген.сек. на МВР с благословията на Доган! 4 години Боко беше верен пазач на БСП ДПС и Царя. После уж ги лаеше, но така и не ги е ухапал! Хапе се само със станишев, с Гоце и Сава - не смее!

111

Анонимен

преди 12 години

Доган и БСП получавали Костов.... Стига си лъгал хората бе! Смятай вие колко сте зле щом хора които не могат да понасят Костов ще се обединяват с него! Костов, при всичките му грехове, навря Доган в миша дупка и събаряше паметниците на турските терористи в България!