359

чужденц до 385

преди 12 години

да ***

358

ГЕРБер до 375

преди 12 години

Алкохолик,такива като тебе срамят БГ,а от там и ГЕРБ.Щото хората не знаят къде е България,но знаят кои са ГЕРБ.ГЕРБ е България.ГЕРБ над всичко.

357

Анонимен

преди 12 години

Ако не беше Боко, щехте да видите магистрала през крив макарон!

356

rock-n-rollah

преди 12 години

Борисов, само в рязането на лентички ли специализираш?Ако е така, дай да ти откриеме едно министерство да си режеш до живот лентички...

355

варненеца до 379

преди 12 години

какво драскачество бе *** ***.я бягай оттук

354

Опозицията

преди 12 години

Ние, обединената опозиция БСП, ДПС, НДСВ, РЗС, СДС, ДСБ и ВМРО, се обявяваме против откриването на каквито и да е било обекти, от които не сме крали!

353

----

преди 12 години

А ти какъв си? ........."чужденец"? .........

352

Малкия станишчо

преди 12 години

Драги патиланци, идва време за избор,и май ще ни го вкарат без разбор,кой червен, кой зелен,Бате Бойко иде разярен

351

wiktor

преди 12 години

Хора, разберете че след 22 години крадене, мутризация и турцизация на държавата няма сила на земята, която за 2 г. да ни превърне в рай със заплати 5000 лв., бензин 50 ст./л и да ходим по 5 пъти на почивка в чужбина. Ще станат нещата, но трябва постоянство и търпение. След като виждаме, че определени хора се справят им даваме и втори и трети мандат и т.н. В ръцете на кадърни и способни хора за 10-12 години можем да станем добре развита, цивилизована държава, с търговия, производство, износ и пр.

350

за истината

преди 12 години

я някой заблуден гербер (защото платените знаят истината но им плащат да лъжат) да опровергае - 'Твоите нямат 30 км, а в България има 500 км магистрали' И тогава да пише минуси.

349

ГЕРБер

преди 12 години

до: 362 добавен от: ГЕРБерМоже и да ти дойде акъла някой ден.Няма да е лошо и на изборите да подкрепиш ГЕРБ.;)

348

Анонимен

преди 12 години

Живея извън България вече 9 години.Всеки ден чета новините от България с интерес.Но не разбирам защо толкова много помия сие разрешава и то в найцинечният си вариант се излива върху хората които имат желание да направят нещо та дори и лентички да режат,което означава ,че все пак нещо се е направило/,докато и СДС,БСП и всичките им клонинги до сега само гуша правеха,че дори имат мечти отново да го правят.Тук също се вдигат цените на ток,парно,вода и какво ли не,но няма такъв цинизъм в поведение

347

до варненеца

преди 12 години

А така поправи се, иначе няма да ти платим хонорара за драскачеството

346

хитлер до 368

преди 12 години

здравейте напушени българи.кака сте.ще пратя берлускони да ви управлява заедно с него обма меркел камерън и стенли фишър

345

ххх

преди 12 години

Не мога да повярвам, че дупетатите се занимават с такива изчисления...за ТОВА ли им плащаме??? А кога ще решат проблемите с ***???

344

варненеца

преди 12 години

исках да кажа никога само,иначе с герб са идеални партньори.

343

Анонимен

преди 12 години

Карам 20 годишно рено на газ, а довяечера ще се натряскам с евтин алкоол менте УАХАХАХАХАХАХАХАХА

342

эеи

преди 12 години

КутевПутев пак се опитва да ехидничи, но има решение да не се пускат по магистралите членовете на БСП, които лаят против тях. Кутев стягай парийно ориентираната Лада и хайде по старите пътища! Смрадлив плювач! Има обекти за откриване ,реже човека лентички-ти отрежи на Гейчо ***.

341

до ГЕРБер

преди 12 години

Всеки успех изнервя комунистите!

340

варненеца

преди 12 години

никога дпс няма да управлява