207

до 229

преди 13 години

Прав си маа му даеа - това Лъчо Мозъка, Доган Хидроинженера, Цоко Консултанта - жив пример за това което казваш!

206

Анонимен

преди 13 години

230Избоди си очите тогава.

205

Писна ми

преди 13 години

Писна ми всеки ден да му гледам мутрата на тоя

204

Анонимен

преди 13 години

222Глупости на търкалета. Знаещите и можещите нямат проблем с намирането на работа.

203

Пример

преди 13 години

В свободна, демократична и светска Турция жената на премиера ходи забулена като пингвин, така както е ходила баба и преди 100 години, за да не я пребият с камъни на площада.

202

НЕ Е БОРИСОВ ВИНОВЕН

преди 13 години

Ние сме си виновни,Борисов не е виновен, той е един от нас.Който и да дойде на власт, тай държава все по-дълбоко ще потъва, кой му е до грижата за държавата, всеки идва с една едничка цел БЪРЗО ДА ЗАБОГАТЕЕ. Всички до един са едни крадливи кучета, всеки дърпа кокала и който га хване лесно го ни пуща. Имаме една напълно разрушена България, кажете какво е останало от това което се градеше от нашите баби и дядовци.Ние сме продажен народ, всичко на чужденци продадохме, ток ,вода и още какво ли не.

201

Анонимен

преди 13 години

223Значи сега сме 7 млн. Ако за две години 3 млн с аизбягали, преди 2 години сме били 10 млн ? ахахахахха, ***.

200

Ц,ц,ц

преди 13 години

Боже, господи, така наречените сини са пълни ***! Това ли намериха да се занимават? За какво сте в парламента, *** такива? Хайде, комунистите каквото и да кажат си е кучешки изпражнения, но сините.. Беше СДС някога, това сега е ***.

199

Анонимен

преди 13 години

221Колкото и да сме зле българите, турците са за оплакване. Държавата им филтрира достъпа в интернет до youtube щото не знам кво си. :)) Направо сте свободни отвсякъде там в турско.

198

Прав си, другарю!

преди 13 години

Да, точно така за 2 години Боко Тиквата изгони 3 милиона българи зад граница, а предните 20 години насам прииждаха имигранти от Швейцария....

197

до 214

преди 13 години

Абе човек, ти в коя държава живееш? Знаеш ли колко хора добри инженери - познавам ги лично и сме учили заедно работят каквото намерят, защото нямат вуйчо-владика! Знаеш ли че има бройки в МВР за които има хора с нужната квалификация, но 3 години конкурсите се провалят, защото се чака някое началническо чадо да завърши?

196

логика

преди 13 години

Най-голямото достойнство на БСП, е че и в ГЕРБ имало комунисти. Е, не потомствени ръководни кадри, но все пак са имали партийни книжки, което ги прави по-лоши дори от висшето ръководство на БКП! За това братя, гласувайте за висшите комунисти от БСП, а не за нисшите от ГЕРБ!

195

до 208 куку

преди 13 години

абе искукуригал гербер, в тази статия въобще не се споменава за Станишев

194

до 210

преди 13 години

Не само ще стават овчари ами няма да имат право да излизат в чужбина - това също беше негово съкровено желание!

193

Анонимен

преди 13 години

Вече не е модерно да се казва 'Костов е виновен', вече е модерно да се казва 'Костов е обиден ***'.

192

нрппнпнпнп

преди 13 години

Цървуландия Афганистан селяния простотия *** навред

191

Анонимен

преди 13 години

Тоя *** е боцнат на този пост от ДС,КГБ,за да изгони от държавата всичко читаво и интелегентно,а да останат простаците като него...Колкото си по-***,толкова по-лесно ще те манипулират селските хитреци от ДС,а и като те държат беден си страхлив и послушен...Мутрата ги знае тези неща от мутрата бай тошо - правешкия ***!

190

Анонимен

преди 13 години

210Кадърните и можещи студенти няма да имат нужда някой да им търси работа. Некадърните, недоучилите и мързеливи студенти обаче, някой трябва да им дава пари, само защото са проспали 4-5 години в Студенстски град! Прав е ББ! Да ходят да стават овчари - толкова им е квалификацията.

189

205

преди 13 години

Като казваш "Комунази" имаш ли предвид че в ГЕРБ има повече хора от ДС и БКП от колкото в БСП (като процентно отношение)? И че 1/3 от депутатите на Боко преди това са били в листи на БСП, а някои са били и избирани? Комунягата си остава *** в която и партия да е !

188

Костов

преди 13 години

Ще съдя всичко живо! Обиден съм на всички и искам извинение!