84

Христо

преди 13 години

Далеч не са съвършенни от СК, но това е най-доброто на политическия "пазар". По-добре вътрешнопартийни единоборства отколкото авторитарни партии, каквито са другите.

83

Тео

преди 13 години

Като чета коментариите виждам, че има все още мислещи хора!!! И това ми дава надежда! Защото комунистите се боят ужасно много само от мислещите хора.За тях няма значение какъв е човекът - важно е да е ***, за да го манипулират лесно. И си отгледаха 5 млн простаци и ***, които винаги ще гласуват за този, когото му посочат...И ще отчитат резултати..

82

до 78

преди 13 години

"74, знаем, че си от рода стааара партийна номенклатура и ти е кофти, щот тати не е вече партиен секретар на текийсето. Ще требе да го преглътнеш, другарю." Другарю, прочети поста! Вместо коментара ми, пак си чел стар брой на Работническо дело и тъй като си забрави какво си чел, си написал нещо ама съвсем друго. С партиен привет!

81

бай

преди 13 години

Ей пак Костов изкарахте виновен. Вече ставате банални.

80

sofeto

преди 13 години

А спомняли си някой все още за какво точно ставаше въпрос в "синята идея" !!!

79

Джибровския манастир

преди 13 години

"В действителност, в момента Синята коалиция има повече избиратели от ГЕРБ!" Айде още психиатричен случай!

78

мемет духан

преди 13 години

нашта партия ша гласува за жълтите обръчи-халки и тава синджир баклава....и тава кебапчета:)

77

абе 74

преди 13 години

74, знаем, че си от рода стааара партийна номенклатура и ти е кофти, щот тати не е вече партиен секретар на текийсето. Ще требе да го преглътнеш, другарю.

76

д-р

преди 13 години

"При първия удобен случай си вземам еднопосочен билет и дано някога преодолея срама , че съм българин!" Имаш нужда от психиатър, не да емигрираш.

75

П2-Пропаганда Дуе

преди 13 години

"отвяването" Синята коалиция се случва само в 100% контролираните от ГЕРБ български медии!В действителност, в момента Синята коалиция има повече избиратели от ГЕРБ!Единственият спорен момент е - кога ще се спука медийният балон за високия рейтинг на ГЕРБ!Не дали, а кога!

74

Не знам кво става

преди 13 години

Синият Пижо (М. Димитров) оплеска нещата. Р. Христов е по-неудачна кандидатура дори и от шантонерката и конския зъбльо (виж 70)

73

до 61

преди 13 години

Това, че Сините са направили вътрешни избори нищо не значи. И при американците има вътрешни избори и какво? Президентите се избират от олигарсите, парите отиват при богатите, диктаторски тип държава, избиват народите по цел свят да им крадат природните ресурси. Вътрешните избори не означават демокрация по никакъв начин. Не се опиянявайте излишно!

72

Един от Народа

преди 13 години

Досега винаги съм гласувал и то за демокрацията и свободата като цяло и се надявах в БГ да има такава, но вече съм отвратен от политиката като цяло и ще гласувам със твърдо недействителна бюлетина като знак на протест срещу прехода в който израстнах и станах свидетел на съсипване на ценности и изграждането на една Чалга култура!При първия удобен случай си вземам еднопосочен билет и дано някога преодолея срама , че съм българин!

71

Действителността!

преди 13 години

Иван Костов е много по-успешен премиер от Б. Борисов!Защо?Ами - исторически факт!

70

Анонимен

преди 13 години

Копанарина Костов и неговото ратайче Мартинчо, обричат на бавна но сигурна смърт синята идея!А такива "прочетени вестници", като шантонерката Надето и конския зъбльо Бат ***, искат да покажат че все още струват нещо.

69

ДРЪН ЕВРОПСКИ ЦЕНИ

преди 13 години

И стига с тия европейски ценности. Европейските ценности сме ги заложили ние българите с Рим и Византия, не варварите от Севера.На България не й трябва външна политика. На България й трябва ВЪТРЕШНА ПОЛИТИКА, КАКВАТО СЕГА НЯМА!ТРЯБВА Й ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИТИКА ВЪТРЕ!

68

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Някакви мутанти, на които им е забранено да мислят, да избират, защото ВМЕСТО ТЯХ , мислят и ИМ избират кандидатите един компир , един руски гей и едно полутатарче , с вид на ходжа ,та тези мутантиДАВАТ съвети и критикуват ТЕЗИ които САМИ мислят и ИЗБИРАТ :)))))..Наистина сме страната на неограничената глупост на ..мутантите ::))))) :lol: :lol: :lol:

67

Анонимен

преди 13 години

Яяя... пак Костов бил виновен. А аз мислех, че днес.бг съобщават новини... )))

66

Доаннолу+Мартиноолу

преди 13 години

Румен Христов ще бъде избран с гласовете на ДПС (той си е от тях и "кандидатурата му е резултат на договореност с ДПС, защото сините не искат "уж" с БСП и Атака да се коалират).Прошко ще бъде избран, защото софиянци гласуват винаги на синьо, и мразят Фанкъкова.Ще видите. А и после ще видим същото, както и до сега.

65

EU citizen

преди 13 години

Синята коалиция е единствената партия в България, която може да наложи Европейските Ценности, Свободата, Демокрацията и Правата на човека. Без Синята коалиция страната е обречена на тъмен комунизъм и връщане към диктатурата на сталинизма.