157

До 148

преди 13 години

И как преча, като казвам истината ли!?!? Преча ти не теб да си запазиш подареното постче от партията майка. На некадърни политици народа му пречил, ади отивай да лижеш на твоите идоли з..................те. Правителството е абсолютно неориентирано, заслепено то мисълта, че народа ги обича. Да ама не мразят ги доктори, учени, пенсионери, пушачи и т.н. Иначе великолепно защитават правата на всички монополисти, контрабандисти и тъмни блакански субекти. Сега се готвят да разпродадат и малкото остан

156

За Осман

преди 13 години

В Корана има месец Рама=Д=ан, докато в турското МЕНТЕ се казва рама=З=ан.Всеки може да види разликата между оригиналния Коран (Рамадан) и турското МЕНТЕ (Рамазан).Ами това са турците - МЕНТЕ МЮСУЛМАНИ ! Разбра ли Turkish Gypsy DOMUZ ?

155

PENE

преди 13 години

Какво значи "вече се търси купувач" !??Последните два години си имаме ПОСТОЯННИ купувачи на всичко , дето се продава на БЕЗЦЕНИЦА , специално и само за тях !Това са : жената на Тиквата - баба Цветелинка ; доскорошният му бос в СИК -Пашата ; Котараците и Вальо Златев !Какви още купувачи търсите !? Да не би да са свършили парите след покупката на Кремиковци или спестявате и за Булгартбак !?НАГЛИ И ДОЛНИ ! ! !

154

никой не ще

преди 13 години

Продава се българското правителство и никой не ще да го купи!

153

д-р

преди 13 години

От местната партийна организация дават на активните членове на БСП: за коментар-- една стотна от червено флагче, че минусче или плюсче, една милиардна стотинка. Съгласно отчетените резултати, първенец засега е леля Станка Пърдункова, спечелила половин фрагче, и осем стотинки. Хвала на такива другари.

152

Анонимен

преди 13 години

Сега и на слепите ще светне, че ГЕРБ вече закопа България.Мутри, амфитамини, апартаменти, съдии и каква ли още не екзотика в тази красива страна, коята ГРОБарите ликвидират!

151

Осман

преди 13 години

КОНТРААТАКА,много си секси на снимката....интересуваш ли се от яки керестета???

150

Анонимен

преди 13 години

147 - По-леко бе Оли:) Що се нервиш! Щото ти каза някой истината ли! Смотльо! А това, че живееш още във времето на дядо ти показва душевното ти съсстояние! сега е 2011:))) Ама откъде да знаеш,а! шизофренията помага за пътуването във времето! И къде съм писал, че искам нещо от държавата бе ***! Я покажи:)))Нещастни платени писарушки! нищо не става от вас!

149

До 113

преди 13 години

Османе,а скоро *** ли те е аргатин??Няма да проходиш докато си жив!

148

до 146

преди 13 години

Абе хайде стига с тези мутри...времето на мутрите в България мина. Просто не сте се научили да правите бизнес като европейци и се оплаквате от мутрите. Трябва да се научим да живеем с мисълта, че сме европейци и имаме всички техни права (и задължения). Омръзна ми да бъдем гетото на ЕС.

147

Контра - Атака

преди 13 години

Една 11-14 годишна ***, която вместо да учи роди първото дете, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ)- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- още 2,15 лв. МЕСЕЧНО допълнителна помощ за достигане на семейния ДМД(ДМД = Диференциран Минимален Доход по Закона за Социално Подпомагане)- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 284 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )Това прави около 240 лв. чисто (без никакви данъци върху тях) МЕСЕЧНООсвен това *** потребява няколко-стотин лева на месец Ток и Вода, дето ги плащаме ниеМного *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.Освен това не плаща Данък-Сгради и Такса-СметОсвен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички ***.Не знам на каква стойностТоест истинския ефективен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 240 лв БРУТО., дохода е 190 лв.НЕТО,след като държавата им прибере почти 22 % за осигуровки и данъциНе мога да ви кажа колко пари са похарчени за ***, чрез т.н. "Оперативни програми" към Социалното министерство.Но оня ден Тотьо се похвали по НОВА ТВ, че само по ОП "Човешки ресурси" (Подпиране на метли), през изминалата 2010 г. е платил над 1 млрд. лева !!!!!!!!!!!!!!!!!А колко такива оперативни програми има, само Тотьо знае ...Никой не знае колко и какви пари получават по линия на НПО (Не Правителствени Организации)НАКРАЯ СЕ ОКАЗВА ЧЕ НЕРАБОТЕЩАТА *** (само с 1 дете !), ПОЛУЧАВА 3 (три) ПЪТИ ПОВЕЧЕ ОТ РАБОТЕЩАТА БЯЛА за МИНИМАЛНАТА ЗАПЛАТАЕто затова *** раждат като бесни ***, а българките едва отглеждат и 1 дете ...

146

Осман

преди 13 години

Като си вземем откраднатото от пияните мужици ,ще ви научим и на труд и на всичко....

145

Контра - Атака

преди 13 години

Жалки ...Бойко Борисов, Волен Сидеров, Иван Костов, Мартин Димитров ...Спрете най-после тези над 5 млрд. лева годишно, за Детски и Помощи, безплатни Ток и Вода, Социални програми, безплатни жилища и т.н. за вашите "трайно-безработни" *** кърлежи с по 10 до 23 чаавета на всяка майкаИ ги накарйте по този начин да почнат да работят, и да плащат данъци като другите

144

Анонимен

преди 13 години

БСПрасти.

143

Анонимен

преди 13 години

136 - А кой е казал, че работиш за някоя партия, освен собственото ти отричане, че не го правиш:))) Толкова сте прозрачни тъпите гербери!

142

до 142

преди 13 години

Ей такива като тебе пречат на България...не ГЕРБ.

141

КК

преди 13 години

и като "бухаш" 12 часа ,какво искаш от държаватаяж си каквото си избухалнали това обяснявам, едно време дядо бухал на нивата, нито пенсия имал, нито субсидии, нито детски, нито помощи, а 7 деца отгледал

140

до 136

преди 13 години

какво значи да се вземем в ръце бе драги?аз съм се взел в ръце от 20 години,какво ли не пробвах в тази държава?бизнес ,занаятчийство.земеделие...ами мутрите и държавата ми разказаха игрите.до миналата година ми беше останало едно кафе на едно туристическо място,сезонна работа и то убийствена..ами домъкна се една мутра,хареса го,и ми го взе.ей така отиде при собствениците(институция) и хоп-без предупреждение шута и това е..сега съм решил да си продам апартамента и да се окопая в някое село!

139

БОЙ и бой

преди 13 години

това е решението:С масов бой между студенти - българи и турци, бе отпразнувана първата годишнина на Пернишки университет.Мелето е станало в ресторант "Дриймс" в Перник, където е имало купон по повод успешното приключване на първите два студентски семестъра, предаде БГНЕС.На сигнала за сбиването са се отзовали служители на пернишката полиция и Спешен център. След овладяването на ситуацията, в Спешно-приемно отделение на пернишката болница лекарска помощ е оказана на няколко участници в сбиването. Те са били с разбити носове, устни, вежди и синини по лицата. След обработка на раните им са освободени за домашно лечение.

138

Анонимен

преди 13 години

Хахаха! *** от ГЕРБ! ми като свършат парите от продажбата, тогава с какво ще плащате бе смотльовци:) Това си е чиста проба кражба отново! Отново благовиден предлог-увеличаване на пенсии, и отново поредната кражба:))