48

Котоошу

преди 13 години

Да *** и малка и голямата перука- пълни нещастници.

47

s1

преди 13 години

продължение:Да си нампълни джоба. Той не търси връщане на публиката (понеже това няма как да стане освен ако не трансферира азис или преслава в левски или цска) Следователно любители на футбола наесен всичко ще е постарому а пъй ако тия *** решат да го направят все пак господ е измислил интернет. Дано само бог да ни пази от идеите на тия тиквеници в БФС

46

Deqn

преди 13 години

Тоя МИХАИЛОВ ако си мисли че може да ни върне обратно в КОМУНИЗМА малко се е объркал тотално ! Не си заслужава да се гледа БГ ФУТБОЛ нито по стадионите НИТО ПРЕД ТЕЛЕВИЗОРА ! НЕЩАСТНИЦИ ПЪЛНИ ПИЯНИЦИ ли да гледаме ?

45

Анонимен

преди 13 години

Всички фенове на чужди отбори да ходят на стадионите на който отбор са фенове !

44

s1

преди 13 години

Спокойно футболни фенове. Тази простотия на боби михайлов е отчаян опит да се опита да привлече "удавник" (или по скоро ***) който да закупи правата за бг мачовете като им "обещава" повече реклама. Това обаче няма как да стане поради две причини. 1.Легално. Както автора на статията е написал в така наречения член 48 става дума за спиране на излъчване на ВСИЧКИ мачове. 2. Практично. Целта де факто на БФС и техния глав(д)ен глашатай е да привлече спонсори и рекламодатели (с две думи)

43

ЗАЯВИТЕЛ

преди 13 години

Гледах някои мачове, но си прав за черното тото ! Обаче сега никакъв БГ футбол, ако не гледам дербита от Англия или Испания ! Или *** от БФС или НИЕ !

42

до 37

преди 13 години

Сашо Диков преди няколко години по телефона се свързва с Вецито Стефанов на Славия шефа и му казва: "Твоите футболисти в тази среща излязоха със събути *** и с по 2 туби вазелин.")))

41

ДО АВТОРА ВНИМАНИЕ!

преди 13 години

Имам много просто решение - отваряте* и си го теглите. Отваряте* и си избирате мача - от там нататък изборът си е напълно ваш - дали ще го гледате на руски, румънски, английски и т.н. ...

40

jiko

преди 13 години

Те хората са го казали..."Насила хубост не става".Защо трябва да се ограничава избора на зрителя.Дори чалгата не я налагаха толкова брутално.Никой не забрани слушането на друга музика.Големите мачове ще се гледат въпреки всички "регулации".Има достатъчно канали,които излъчват качествените първенства,има интернет.Не разбирам,защо?Да не говорим,че толкова кадърни хора,които се занимават с отразяването на европейския футбол,драстично ще намалят изявите с които ни радват(Nova sport)

39

Мирослав

преди 13 години

РУК за БФС! Това направо си намирисва на цензура.

38

do 35

преди 13 години

Че ти досега гледаше ли пародията на футбол по терените ни? Аз от 3-4 години даже и Левски - ЦСКА не гледам. Да гледам как си правят пари от черно тото ли? А аз да се ядосвам че отбора ми играе нарочно слабо? Ай сектир!

37

ritci

преди 13 години

Защо този *** плешивец си мисли,че ще ме накара да гледам порнопродукцията: Миньор-Ботев(Вр) на стадиона на мира.... ужас,само като си го помислих и настръхнах.Ми то има още два канала с порно,ще си пусна тях,там фелациото е по качествено.

36

Анонимен

преди 13 години

Спорта в съвременният свят промива мозъци.

35

ЗАЯВИТЕЛ

преди 13 години

Аз, ЗАЯВЯВАМ че няма да гледам нарочно и напук мачове от българското първенство, ако това което са измислили в БФС влезе в сила.

34

джими

преди 13 години

трябва за пет години да се забрани БГ фътболът ни

33

bez ime

преди 13 години

Takava prostotiq nqma kak da stane stot ako stane nqkoi ste umre

32

пешо

преди 13 години

правете като мен: наложил съм си категорична автоцензура за бгмачовете! не ги наричам "футбол", защото изобщо не са! сменям моментално канала и нямам проблем!

31

ст

преди 13 години

като чета коментарите, едва ли някой от вас гледа мачове, а още по-малко пък е ходил на стадион...поддържайте си перуката..и статията е хубава. Да живее футбола на запад от Будапеща и забрана на футбола на изток от Белград.

30

Анти Перукан

преди 13 години

Бобии, Боби..изтрещя, пич! С диктатура и цензура няма да накараш хората да харесат футбола ни, още по-вече да идат на стадиона! Взимайте други мерки, вършете си работата както трябва, а дотогава ни оставете нас да си гледаме истински футбол, защото ние нашата работа сме си я свършили през седмица!

29

dedo

преди 13 години

Няма съд в света (освен в ***, разбира се, и вчера видяхме негови "справедливи" рещения) в който потребителите не могат да осъдят с лекота за това БФС така, че да разпродадат и на Бобчо перуката даже....