69

fggnm

преди 13 години

taka e v Balgariq nagliq vika ,drajte nagliq,i se nadprevarvat v naglosta si

68

Анонимен

преди 13 години

Борисов! Много често започна да използваш израза "наглост"! То и при Митрева беше така, че и сега:) Знаем, че за ГЕРБ истината не е от първостепенно значение и всяка истина е наглост, но от прекомерно използване ще девалвираш израза:) Положи усилия за запазването чистотата на българският език:)

67

iva

преди 13 години

Нагли червени съдии. Малко им е да си подадат оставката трябваше да ги изритат като мръсни корумпирани котета. Кои не си е имал работа със съдебната система той не знае каква корупция се ширеше в нея.

66

www

преди 13 години

Всъщност подалите оставки са хора от най оплюваната система в БГ. Затова тези оставки би следвало да радват всички. Ако пък ги сменят по-читави - още по-добре. Колкото повече време минава толкова повече започвам да подкрепям ББ. Депутатите му обаче са зле.

65

Анонимен

преди 13 години

Oще малко Борка ще те изтърпи.Идва есен.Идват избори.Само гледай!

64

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Най-бедните бесепари са бате Серго и Масларова... - най-богатия - Румен Овчаров...Има и златна среда... - другарят Дъбов например е със скромните 72 милиона...

63

Ей, коментаторите...

преди 13 години

Абе, коментаторите, я посочете с какво ГЕРБ се е месил досега в работата на ВСС, ако изключим мнението на Цветанов, а и на евр. ни партньори, за доказаната зависимост на съда от "външни" фактори? Защо забравяте случая с Красьо Беличкият, а и само той ли е?

62

Спонги

преди 13 години

ЦЦ назначи нова Калинка. Кое е наглост, професионалното достойнство на съдиите хвърлили оставка или назначаването на хора без опит на възлови места. ББ и ЦЦ си позволяват да дават "присъди" на лица преди да им е повдигнато обвинение дори. Казвал съм го, но ще го повторя. ББ въвежда тоталитарен режим. Колкото по-скоро го махнем, толкова по-добре за демокрацията.

61

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Червеният трамвай дерайлира... - и бате Серго не помогна... - между другото и той се облажил с 3 милиона и половина...

60

Така ли

преди 13 години

,,По думите му той нито се е месил, нито има намерение да се меси в работата на съдиите.,,---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Диктатор бил,страх ги е и насила ще го накарат да се кандидатира за президент.Диктатор ли,ако беше,първо ей тези хрантутници щеше да метне,дето само за премии реват.Червени ***,боли ли

59

Пламен

преди 13 години

Тиквоо,тикво.Ти си наглост.Народа те плюе - ти викаш дъжд вали.Ей това е наглост.Ама това геЙберите ще ме хванете за долоподписания на изборите.

58

wiktor

преди 13 години

Размажи ги Бойко, народът е с теб!

57

до странджата

преди 13 години

абе *** що не вървиш на маината си или върви да духаш но боико *** нещастно

56

Анонимен

преди 13 години

И той казва за президент следващия път,а тая Бенатова го пита ама ще си промените ли мнението през септември,егати тъпите журналисти!

55

666

преди 13 години

Така ще е до изборите наесен.На тези избори ще има "Време разделно".Ще си проличи дали ще се върнем в лапите на *** или ще се освободим от тях задълго.То затова е и воя на съдиите.Щото ако ГЕРБ спечелят Президентството,ще има промени в Съдебната система,която се оказа гнойния цирей в ЕС!А за Джефри Дамър знам следното-осъден на 957г. затвор,убит от съкилийник на 28.11.94г.

54

забел Вълева

преди 13 години

Бойко малко е да се каже наглеци- те са престъпници.

53

ТЕ40

преди 13 години

"Независима сСъдебна система", "Правораздаване" .............. Ярки определения. Но .............. нещо повечее. Време е за "Правоприлагане" да се наложи правото и закона. Но не от тези, те са инпотентни, скопци. Те са склонни към онанизъм. Други интереси нямат. Само самозадоволяване. С поведението си граничат с чикиджииите, и отново с пълни шепи и джобове . Това е съдебната система...............

52

Зоолог

преди 13 години

Грозно е да обиждате *** ,сравнявайки ги с наглия ***-***!!!

51

анонимен

преди 13 години

абе клоонче.и как ще е наглост бе аратлик.наглост щеше да е ако им я поискаш заради техни провинения..и да не си я подадат...не е наглост защото точно в тия структури се бетонират до живот маститите господа.и с времето си разиграват коня със закона както на тях им е угодно.гаврят се даже и със свои колеги.след като примерно един магазинер може утре вече да не е работа..защо това да не се случи и с един магистрат примерно.нищо вечно.и никой вечен няма.нещата се менят с времето.и за тях също

50

До 44

преди 13 години

И ти беше там да видиш ....Проблема не в съдебната система, а в доказателствата. Ако няма доказателства, не можеш да кажеш кой е виновен и да го осъдиш ....От съдебната система възлагат на МВР да извършва проверки и да им донесе доказателста ... ако опорочат доказателствата, какво става ? ... с поемни лица, които хабер си нямат какво подписват и т.н.То ако се действаше така на слухове и на принципа една жена на спирката каза, каквато злоба се лее в България то човек извън затвора