27

мб

преди 13 години

стига с тая *** милянкова уе. iSiktir с медийното й присъствие.то нито пропорциите й пропорции, нито "светското" й поведение попада в някакви морални норми. да си взима ПРа и да си го слага където ще, но да вземе да спре рекламата на това колко е хубаво да си мутреса и да те чукат чичковци като си на 15 години, щото искаш да ставаш мъникенка.......

26

ДА БРЕ

преди 13 години

И само това хубаво ,ни остана в БГ ,НО Е НАЙ-ХУБАВО!

25

Ина

преди 13 години

Ще помоля преди да пишете коментари да се запитате какви са чувствата ви към собствените ви майки и ако ви се прииска да плюете жени с деца, първо да заплюете тия дето са ви родили. Сигурно много ги мразите, че са предпочели да ви дарят с живот вместо да се грижат за фигурата си и да са вечно "не мамчета". Повечето, които плюят майките, са хора ненавиждащи своите и страхуващи се да им го кажат в прав текст. Бъдете честни поне пред себе си, за форума е ясно!

24

Алекс

преди 13 години

Хубави жени.Обаче нещо ми е много сбъркано: Като каква се промотира дамата, която е родила на 15 години? По въпроса със забременяването на 14 май лекинко си затваряме очите, щото сега нали сериалът, в който участва, е в "промоция" по медиите.Ако беше от малцинствата, досега да са се изказали 50 институции и още 100 мнения тука. Обаче понеже момето си ляга с един, дето сам си е държава в държавата, за нея няма проблем да развява забременяването на 14 години като постижение. Егати бо**уците!

23

Анонимен

преди 13 години

22 е за "умния" 16:))))

22

Векторна

преди 13 години

Аз, всяка парясница мога с фотошопа да е направя с Пластмасово красива мутра, излъчване се иска и нежност, а не някакви ориенталско нацапани с маса грим пачи

21

Анонимен

преди 13 години

Вярно е! *** човек като теб никога не може да разбере останалите, но за сметка на това останалите го разбират:)

20

Ел

преди 13 години

Милянкова просто има много голям късмет. Да забременееш на 14 от 30-годишен рядко дава някакви добри перспективи в живота. Но има и изключения.А цялата статия е убиец! Че като роди жената продължава да си е жена. Как пък ще отпишеш една 25 годишна съвременна жена, щото била станала майка?!

19

Гост

преди 13 години

Днес бг. за пореден път доказва ,че работи за опростачването на хората. Насила искате да изкарате българите прости, но четейки кометарите преди мен виждам...никой не ви се връзва. А показната от вас галерия на "***", е галерия на едни от леките жени в България.Тях никой не ги харесва, нито им завижда, просто "успели" с междукрачието си.И това ако е успех???

18

Анонимен

преди 13 години

Тия МИЛФОВЕ само аз не съм ги е*ал!

17

#

преди 13 години

***" - хаххахха, ***, хахахаха

16

Анонимен

преди 13 години

Абе, толкова красиви българки има, на тази ли намерихте да се радвате и да казвате , че била красива, ами че прилича на тези дето ходят да калайдисват казаните т. е. (копанарките)

15

до 10

преди 13 години

Не, тъпо написаните ти коментари ми дават възможност да атакувам тъпизмите ти. Дано да успееш да разбереш написаното.

14

ivan

преди 13 години

Цеци Красимирова и Алисия са сексапилни колкото метла и лопатка.

13

Анонимен

преди 13 години

8Когато обичаш някого не му причиняваш болка, но вероятно биберона ти пречи все още да не си разбрал това!

12

Анонимен

преди 13 години

I love ***'s.....

11

Анонимен

преди 13 години

6 - Всеки е длъжен да си грижи за децата си! Дори бащите!

10

xaxa

преди 13 години

Бе с тези шити и разтегнати ваг***....

9

Анонимен

преди 13 години

8 - Педофилите обичат себе си и с децата задоволяват на нагона си, ама това няма как да го знаеш! Да останалото е плява! Евала на момичето! Създадени, но незахвърлени деца! Останалото е плява! Асоциацията с педофилите показва същността ти:)

8

до 3

преди 13 години

И педофилите обичат деца! Достойни ли са за уважение? Останалото плява ли е?