95

Анонимен

преди 13 години

Работа има! Спрете да карате лични автомобили и пушите по кутия цигари на ден и 300 лева ще ви стигнат!

94

митето

преди 13 години

тия от герб лъжат като тодор живков.те искат да върнат комунизма на власт.комунисти управляват държавата.

93

До 81

преди 13 години

Ползата приятел, е че бюрото по труда най-общо казано свързва работодателя с потенциалния работник, а през времето през което не намира на работа на безработния му изплаща обещетение за безработица. Ако го няма бюрото по труда, няма да има метод по които да се излаща обещетение за безработица.

92

75

преди 13 години

къде я видя тази работа,бе дете ?в джобса на ден излизат по 100 обяви,а безработните са над милион.нали се сещаш,че няма как всички да се намерят работа,в България просто няма работа!

91

Анонимен

преди 13 години

Хахахха! Чужди медии дори определят безработицата на 46,9%, НСИ я определя от кумова срама на 12, а Тотю вече слезна под 9%:) Ако питат Дянков е под 3%, а ако питат Боко е 0%:)

90

Анонимен

преди 13 години

Бюрата по труда трябва да се закрият. Навремето имаше смисъл, тъй като там беше "базата данни" на работодателите, търсещи служители. Вече сме в 21 век. Дори и дедо Иван от Долно *** няма да е прецакан, защото едва ли ще си търси работа в Кюстендил, и ако има нещо, ще го разбере в селската кръчма. Не му е нужен вестник или нет.

89

Кой ли лъже ?

преди 13 години

За първите три месеца на годината безработните у нас са се увеличили с близо 55 000 човека, а нивото на останалите без работа е достигнало 12%, съобщиха от Националния статистически институт. Спрямо миналата година по същото време безработицата бележи ръст с 1,8%. През първото тримесечие на годината безработните хора в страната са почти 396 000 души на възраст от 15 до 74 години, сочат данни на националната статистика. Безработицата се увеличава в по-голяма степен при мъжете с 2.4%, в сравнеЗа първите три месеца на годината безработните у нас са се увеличили с близо 55 000 човека, а нивото на останалите без работа е достигнало 12%, съобщиха от Националния статистически институт. Спрямо миналата година по същото време безработицата бележи ръст с 1,8%. През първото тримесечие на годината безработните хора в страната са почти 396 000 души на възраст от 15 до 74 години, сочат данни на националната статистика. Безработицата се увеличава в по-голяма степен при мъжете с 2.4%, в сравнение с жените, където ръстът на останалите без работа спрямо същия период на миналата година е 1.3%. Безработните младежи на възраст между 15 и 24 навършени години са 67 000 човека, а коефициентът на младежка безработица достига 29,1% - съответно 32% при мъжете и 25% при жените.Източник: Дарик радио

88

blackradio

преди 13 години

Това нещо, наречено "министър" има на разположение цяла държава да му осигуряма данни, то по телефона хукнало да ги търси. Пощаджия. Имаш брой граждани в работоспособна възраст-данни от фирми, държавни организации и т.н и т.н. за работещите и резултата е броя на безработните. Кръчмарска сметка. Ти кой клас имаш завършен бе ?

87

Анонимен

преди 13 години

Ми щом няма безработни защо има министерство на труда, че и на социалната политика:))))

86

Анонимен

преди 13 години

до 83За препоръчване е тази работа да си я намерят в чужбина. ;)

85

Анонимен

преди 13 години

Искам статистика на това колко висшисти са се реализирали по специалноста ??? Какъв е % на безработните под 25г ! И колко от заетите работят като обслужващ персонал бармани , сервитьори , бакшиши тн ?

84

Анонимен

преди 13 години

77 - Я се научи кога се използва кои и кога кой бе *** неграмотен и тогава определяй кой колко мозък има:)

83

До 78

преди 13 години

Естествено че безработните трябва да му мислят! Задължение на безработния е да си намери работа.

82

митето

преди 13 години

герб са смешна партия.играят една игра с дпс. участват в турцизирането на българия.за съжаление Левски и Ботев умряха напразно.

81

Анонимен

преди 13 години

Щом безработните могат и сами да се справят, тези бюра по труда трябва да ги закрият! Каква полза от тях?

80

Анонимен

преди 13 години

*** работа герберска:) Те затова отчетоха, че спадат и безработицата и заетите:) Мърльовци! Това значи че или хората масово измирата, или емигрират от доброто им управление! нещастници:)

79

Анонимен

преди 13 години

Къдеееееееее , бе ! По малка безработица в % от Испания ? Която има Икономика , *** ! Я ми кажи колко е безработицата при младежите под 25 г ??? А ?

78

Анонимен

преди 13 години

Да му мислят безработните, проблема си е техен!

77

До 69

преди 13 години

Мисля че прекрасно се вижда кои колко мозък има и аз не съм нито от ГЕРБ нито от която и да е партия. Ти ако си някакъв партиен агитатор това си е твой проблем.

76

Анонимен

преди 13 години

68 - Я духай супата бе ***! Аз работа си имам! дори осигурявам на такива сополивци като теб! Смешна ми е тъпотията герберска, този път олицетворено от Тотю! за кой ли път:)