8

tulski

преди 13 години

11 годишна по нощите и то около гарата....100 % малолетна *** ***.Просто клиента не е щял да плати или нещо подобно. Или пък са преценили, че е заможен и сега го изнудват.

7

ева

преди 13 години

Че е отвратително, отвратително е. Но друго се питам аз - какво прави 11 годишно дете в 10 вечерта само около гарата или въобще навън? И защо чак сега съобщава майката за случилото се...?

6

Електрическия

преди 13 години

"около 22 часа на 18 май 11-годишното дете се е разхождало със свои приятелки в района на гара Калояново."Обикновените момиченца не се разхождат по нощите около гарите. Занятчийка от малцинствата ще да е била.

5

иво

преди 13 години

Аз направо ще му го отрежа!***!Такива хора до живот ,в затвора много ще му се зарадват!И вече наистина не е за разходки след 10,независимо в кой край живееш!

4

Анонимен

преди 13 години

Абе как ще си пуснеш 11-годишното момиченце да се разхожда покрай гарите в 10 вечерта... Това си е малко дете, какви са тези нощни разходки? Естествено това не оправдава ***, но трябва и родителите да се замислят.

3

Лилит

преди 13 години

И аз като малка съм се разхождала с приятелки из такива интересни месности,но не мога да си представя,че някой ще дръпне приятелката ми и аз просто ще се отдалеча.

2

Червената помия

преди 13 години

Кой казва че отмяната на смъртното наказание преди време е хубаво нещо за демокрацията?Само Крумови закони и Китайско правосъдие са спасението, но се боя, че вече е твърде късно за каквото и да е!!!

1

lll

преди 13 години

Кастрация! Незабавно!