500

до помак

преди 13 години

браво!!! и пак браво!!! истинският християнин или мюсюлманин дори не се занимава с политика, Бог е един за християни и мюсюлмани..Нито поповете, нито ходжите имат право да се месят в светските дела, да се занимават с политика, а още по - малко да призовават за гласуване..И двете религии учат на скромност, уважение..Волен ли е християнин, или Ахмед е мюсюлманин?? Абсурд - разведени, далавераджии, ламтящи за власт, не се спират пред нищо..

499

до 534

преди 13 години

Внимавай какво си пожелаваш... Внимавай в какво се кълнеш.... Изобщо знаеш ли за какво става дума? Много хора изобщо не мислят за последствията - първо посяга, после олеле що стана белята. Готов ли си да лежиш в затвора заради убежденията си? Хубаво си помисли.

498

Tina

преди 13 години

до 532:1. Съпругата ще бъде заклана или застреляна, защото й е писнало от шамарите на мъжа й и е поискала развод.2. Дъщерята ще бъде погребана жива, защото е разговаряла със съученика си.

497

До 530

преди 13 години

До 530: иЗползва се пише със З,*** :) Не обичам турците,не ги харесвам,не ги желая в държавата ни,но това не е начинът на действие.Също така чичко Волен Сидеров е поредният,който само обещанията си дава и никога няма да направи по-сериозно нещо,от това да хулиганства и излага държавата ни.

496

Анонимен

преди 13 години

На мен чалгата ми пречи много повече от песните на ходжата. Не може ли парламента да забрани чалгата? Не може. А тогава не е ли абсурдно да искате забрана на религия заради едни песни? Много хора се дразнят и от камбанен звън, да вземем да забраним и християнството тогава?

495

до 531

преди 13 години

Ами да опита, знаете,че за опит пари не се дават. Но има една народна поговорка ``Остави питомното па гони дивото`` `Та като сте тръгнали на лов вместо ловци да не се превърнете в лов...Опитайте и ще видим...Едно е истина-другите националности в България НЯМА ДА СПОДЕЛЯТ СЪДБАТА НА ПАЛЕСТИНЦИТЕ...В ТОВА БЪДЕТЕ СИГУРНИ И ТАКА СИ НАПРАВЕТЕ СМЕТКАТА ТА ДА НЕ ВИ ИЗЛЕЗЕ БЕЗ КРЪЧМАР...Кълна се,че го искам с цялото си сърце, искам да е нещо по-вече от това което се случи миналия Петък..Искам кълна се

494

Анонимен

преди 13 години

Проблемите създават такива като Волен и Доган. Нормалните хора имат нормални проблеми, икономически или на личностна основа, но не на верска и не на религиозна. Живеете в измислена България, истинската има други задачи за решаване.

493

до 517-зета

преди 13 години

Няма такъв стремеж България да е Турция глубчо. Но все пак нека допуснем за миг,че е така:1.Българката няма да й мирише на алкохол още от обяд.2.Ще има сериозен мъж до себе си който ще работи и издържа семейството и няма да я кара да ходи по Испания и Гърция да чисти ***.3.Ще се грижи за децата, няма да ги остави без бащински грижи и съответно те няма да се друсат и пият още от 12 годишна възраст.4.Дъщерята няма да е *** а ще си гледа училището.5.Децата обезателно ще имат свои семейст

492

дуда

преди 13 години

Не трябваше да исползва Батак, за прокарване на политически идеи! Второ - така не се прави, с кръв само ще впечатли Европа и ще покаже, че тая толерантност, за която толкова се говори е измислица! Трето, защо да забраняват Атака, като 20 години в парламента има само една незаконна партия и това е ДПС? Народе вземи се опомни, щото ако не се - жените ни ще ги потурчат, а децата ин ще ги обрежат! Но не защото Атака не е на власт, а защото сме късопаметни!

491

еdna balgarka

преди 13 години

До онзи добавен , дето му е тясно пространството . Благодаря Ви , че потвърдихте окончателно моите съмнения за нарочно провокационно завземане на столичен тротоар , застилайки го с разни тъкани . Истински вярващия винаги е скромен и си задава въпроса дали притеснява другите хора . Оставам с впечатление , че не изповедта е водещата цел , а извиването на ръце за нов център . За вярата не трябват центрове , а храмове

490

Neo

преди 13 години

Моля пъпчасали тийнейджъри и безработни инфантили с основно образование,заслепени от злоба да не създават конфронтации.Живели сме си мирно и пак ще си живеем мирно.

489

не

преди 13 години

За мен са ясни 2 неща.Първо-много хора не са симпатизанти на Атака/аз също/.Но още повече не искат тъпата мюсюлманска религия да ни се натрапва!И това не емирна религия-това е религия на терора! За справка-безбройните самоубийствени атентати,щото *** вярват,че ще ги чакат 70 девици в рая ако се гръмнат.Атентати в Ню Йорк,Мадрид,Лондон,Московското метро,Беслан,Театъра в Москва-все действия на мюсюлмани,които преди това са си простирали чергите по улицата и са ревали по минаретата!

488

balthazar

преди 13 години

Не се караите вече няма за какво!Куфарите и навън с хора може се разбереш ама с мутри и *** никога

487

Махмут

преди 13 години

ДО МИАВиж сега, отдавна е доказано, че жената не е като човека, затова и отношението към вас е ... да кажем специфично. Аз не съм мюсюлманин, а християнин. Ливанец съм. А ти се ограмоти малко, че само се излагаш с липсата на елементарна обща култура.

486

арсенал

преди 13 години

боко тиквата подай оставка но първо забарни дпс и бсп

485

do Mia

преди 13 години

Миа,много си глупава ако си мислиш че някакъв Махмут би ти говорил така.Това е просто поредния атакист.

484

до 519

преди 13 години

Ама наистина ли си ***? Нещо да чете за изявлението на Фандъкова че се измерва нивото на шум от тези високоговорители от днес? Нека да няма положителен отзвук митинга!

483

jo

преди 13 години

Волен Сидеров президент, а Доган,Бойко и Костов в една килия заедно с братята Али и Юзеир Юзеирови.

482

до 511

преди 13 години

България НЕ Е Израел, пък и да бъде, тогава ще има много доброволци за ``ИНТИФАДА`` .Знаеш ли какво е това `` ИНТИФАДА``?***, силата и терора поражда равна по себе си сила и терор.Съответно проблемът на Мюсюлманите ЩЕ СЕ РЕШИ В УНИСОН С ПРАВАТА НА ЧОВЕКА.Сега вече няма на къде да се бяга-до 2-3 месеца се полагат основите на Ислямския център и Новата Джамия. Сидеровият Болен като не знае да лае, сам си докара вълк в кошата. Въпросът е сведен до знанието на Ислямската конференция. Ами сега?

481

до 509

преди 13 години

Нямаше да търси АТАКА конфликт с турците ако нямаше колони отвън и нямаше черги с молещи се отвън. Ясен ли бях или ти си пълен *** за да ме разбереш??