112

до 111

преди 13 години

Доколкото разбирам, не повечето, а всички без изключение и изцяло, симпатизанти на правителството и неговите органи - ортаци, окупирали софийската Сметска община, която е единствен пряк и отговорен виновник за случилото се, са САМО и единствено ченгета, куки и неграмотни полицаи, на които плащаме ние - за да ни мачкат, унижават и манипулират, докато мрем от глад и се занимаваме с провокирани от тях вражди.

111

Анонимен

преди 13 години

Въпроса за забрана на ДПС е наложащ. През последните 15 г. в България са построени над 2000!!! джамии, това значи изпълнение на плана на Турция да си "върне" Родопите без война, чрез постепенно ислямизиране на тамошното население. По същия начин се строят джамии из цяла Европа-това е опит на ислямизма за маркиране на територии и последващи етнически претенции за тях. Но ние сме съседи с Турция, която постепенно се превръща в ислямска държава и сме най-уязвими, за това трябва още сега да се

110

Европеец

преди 13 години

София не е европейска столица! По- често се чува воят на мюезина от високоговорителите на джамията, отколкото камбанен звън на някой източноправославен храм.

109

Палячо

преди 13 години

Ако,не са търсили Атакистчетата проблем защо са нарочили времето на паравоенния си митинг точно за часа на празничната Петъчна молитва ?А и то тези ромски мутри на снимката е ясно, че са за създаване на проблеми вижте ги как гледат полицията.

108

арсенал

преди 13 години

не съм от атака но това е нетърпимо и е прав сидеров.

107

всичко е политика

преди 13 години

И за така *** политика политиците са готови на всичко.На никой не му пука че народа остава без образование без безплатно здравоопазване ,народ който е неук и *** и гладен и болен ,лесно се управлява ,точно тава правят политиците.След някоя година ще бъдем като талибани,това ли искате.

106

арсенал

преди 13 години

дпс да се забрани защото стават все по нагли особено тоя ахмед доган.

105

Анонимен

преди 13 години

Мир и толерантност е когато ние българите си мълчим,търпим и траеме,сакън да не обидим братята мусулъмани,а е ксенофобия когато ни писне и им потърсим сметка за каквото и да е било.Това е нов геноцид над собствената ни държава и народ.Ще гласувам за Волен на есен.

104

87 do moq

преди 13 години

moqqq shte ti kaja da qdesh *** kuv si ti 4e da mi davash naklon na kura dali da pisha na latinica ili na kirilicia praznika si e rpaznik praznuval sam go i twa e! kwo da napravq kato na klaviaturata sa mi izriti bukvite na kirilica da te *** i malumnika skapan

103

моя

преди 13 години

доколкото разбирам повечето симпатизанти на атака са безработни, защото висят по форумите по цял ден... приятен слънчев ден на всички....

102

до 101

преди 13 години

Бай Кольо аз казах че си изтрещял, но това твоето вече прелива чашата. Къде да влиза цесекар бе? Къде да влиза Атакист бе? Ако бяха молещите се мюсюлмани В джамията, пак повтарям В джамията и нямаше усилватели отвън закачени на джамията и да вие някакво куче, нямаше да има протест на АТАКА, нямаше нито един атакист да влезе в джамията и да скандира. Не правиш май връзка с главния мозък. Пиши се не "бай" а детенце Кольо.

101

Рамирес

преди 13 години

Преди няколко месеца Ангела Меркел заяви, че турското малцинство в Германия се капсулира и почти е невъзможно да бъде интегрирано в обществото. Германците казват нещата такива, каквито са, а тук, в България, превес взимат антибългарските и антихристиянски настроения. Така ще е, докато има такива политици като Доган и неговите подчинени, меркантилизирани послушници от български турски произход, които не дават 5 пари за майка България.

100

Анонимен

преди 13 години

101-ТРЯБВА ДА ТИ ПУКА,ЗАЩОТО НАЙ ВЕРОЯТНО КРОЯТ ПЛАНОВЕ ПРОТИВ НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ,ФЕС ТАКЪВ

99

Анонимен

преди 13 години

Сидеров е абсолютно прав! Защо няма джамия и то в центъра на Белград, Атина, Букурещ, Москва от която да вият имамите по няколко пъти на ден. Ние сме православна държава, за която Ботев, Левски и много други велики българи си дадоха живота и сега ние ги тачим, но само на думи и то само по празниците, а иначе се превръщаме в ***, от което се възползват турците и продажни българи. Каква е тая партия ДПС, за какви прави и свободи става въпрос. И това не е ли изпълнение на плана на Турция д

98

Хей ръчички

преди 13 години

Защо мълчи Сметицата? Защо мълчи заместник Сметта по сигурност? Защо мълчи столичната общинска парлама? Мълчат и 5 години нищо не са направили, за да има мир, толерантност и спокойствие в центъра на София? Разпределят си братски обществените поръчки и приходите от концесиите ли? Пълнят си братски джобовете ! За! Хей ръчички, хей ги две, те го слушкат най-добре.Едната мие другата, а пък двете - лицето!

97

Българи

преди 13 години

Българи тук ли сте.Защо нямаме народна партия да защити интересите на Българския народ ,трябва незабавно да си направим такава няма само ДПС да настояват за тяхните права и свободи все едно ние сме НИЩО.Само една народна партия от народа ще спаси България всички да идем пред парламента и да кажем стига сте ни тероризирали мръсни продажници всички да бъдат изгонини от този парламент.

96

Анонимен

преди 13 години

Абе то е лесно така по Сталински-Има Атака има проблем,няма Атака няма проблем.Ама това ли е начина?Значи щом си различен от стадото и те отхвърлят.А къде е свободата тогава и изобщо свобода ли е подарената ни през 1989 година демокрация?

95

АЗ

преди 13 години

АКО НЕ Е ВОЛЕН ЩЕ Е ДРУГ,НО НАЧАЛОТО Е ПОСТАВЕНО И БЪЛГАРИНА НЯМА ДА СПРЕ ДОКАТО НЕ ИЗГОНИ ТУРЦИТЕ ОТ БЪЛГАРИЯТОВА СА ДВА ЕТНОСА,КОИТО СЕ МРАЗЯТ..И КОГАТО ЧАШАТА Е НАПЪЛНИ...ЩЕ ПРЕЛЕЕ,МАКАР И С ЦЕНАТА НА МНОГО УДАВЕНИ

94

до 95

преди 13 години

Забрави да добавиш и Цветанчето Ризова. Кадъните са с привилегии в националните ни телевизии.

93

Бай Колю

преди 13 години

Да вярно е, не ставам в пет сутринта, така че ми е абсолютно през оная работа, какво правят мюсюлманите по това време! Колкото до продължаващите ви *** оправдания, кой започнал и кой завършил, това няма НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ! АТАКА СА ВИНОВНИ И ТОВА Е БЕЗСПОРНО! ВСЕКИ КОЙТО ИМА ПОНЕ МАЛКО МОЗЪК ГО ПРОУМЯВА! Всеки може да си представи аналогичната ситуация, какво ще се случи, ако някой побъркан, като тези атакистчета, влезе с червена тениска и шалче на ЦСКА, дори сред най миролюбивата част от агитката на Левски и запее нещо за "сини ***"! Кой ще е виновен, като го пребият?! Левскарите ли?! Или полицията, че не го е опазила?!