40

до №30

преди 13 години

Хората вече гласуваха.Виж си рейтинга.

39

до 30

преди 13 години

ЛЕЛЕ.

38

Иван

преди 13 години

Коментар на десния политолог Евгени Дайнов,който не може да се нарече че е близък до БСП.........Този човек няма грешна политическа прогноза от 1990 год. досега - професор е по политология........Евгени Дайнов: Ако се кандидатира за президент, Борисов ще изгуби изборите.Ако Бойко Борисов бъде номиниран за президент, което става все по-възможно, това ще бъде пълният край и крах на проекта ГЕРБ и пълният край на втората вълна надежди на българското общество след правителството на Иван Костов.Аз подозирам, че той се изкушава да става президент, защото видя, че не може да се оправи като премиер. Но нали си представяте, че това ще бъде видяно от всички като позорно бягство и то ще е позорно бягство то отговорността на истинската власт - да си оттеглиш в президентството за 5 г. и да "си клатиш краката".Кандидатира ли се за президент, той няма да спечели изборите - няма да бъде ни премиер, ни президент, ни дявол.

37

Тоз

преди 13 години

Тоз *** все още реже ленти на обекти, започнати от провалената опозиция.Един завод за *** на София не можа да направи сам.Само се пърчи,реже ленти и всички успехи на държавата преписва на себе си,неудачите на ония там, другите.***.

36

Анонимен

преди 13 години

32 Да не е слезнал Христос и ние да не сме разбрали!:)

35

Анонимен

преди 13 години

Ей този *** спря парите на онкоболните и ги обрече на смърт!

34

SPAM

преди 13 години

МАХАЙТЕ СПАМА И МРЪСНИТЕ СИ РЕКЛАМИ БЕ

33

:)

преди 13 години

Ми то не остана за кой да се гласува,по добре ГЕРБ от колкото червени ***.

32

Анонимен

преди 13 години

32 - Одата за Боко беше бледо изпълнена! Пробвай с перефразиране на Шекспир, че момък нравствен и мома свенлива....лалала:))))

31

КОМУНИСТ

преди 13 години

ПОДКРЕПЯМ БЕЗРЕЗЕРВНО ГЕРБ И БОЙКО БОРИСОВ ЗА ВСИЧКО КОЕТО ПРАВЯТ. 20 ГОДИНИ ХАOС, КРАЖБИ, ДАЛАВЕРИ И ИКОНОМИЧЕСКА КРИЗА БЛАГОДАРЕНИЕ НА БСП, НДСВ, СДС И ДПС. НЕ ИСКАМ ТЕЗИ ГОДИНИ ДА СЕ ВРЪЩАТ ЗАТОВА ЩЕ ГЛАСУВАМ ОТНОВО ЗА ГЕРБ. БЯХ КОМУНИСТ, НО ВЕЧЕ НЕ ИМ ВЯРВАМ. ИСКАМ ДЕЦАТА МИ ДА ЖИВЕЯТ ПО-СПОКОЙНО ОТ НАС

30

21 легион

преди 13 години

Аве Борисов. Аве Цезар. Ние честните и почтени граждани на Република България те поздравяваме!

29

Анонимен

преди 13 години

БСП и хора свързани с тях, държат около 90% от националните активи на България: предприятия, фабрики, заводи, пристанища, банки, Пловдивския панаир, земи, селскостопанска техника, транспортни превози, автопаркове, хотели, резиденции, вестници. Голяма част от криминалния контингент, който им отчислява приходи от наркотрафик, проституция, митничари които работят за тях и техни фирми с които внасят стоки без обмитяване, производители на меса, вина, всякакви стоки от бита. Цялата тая клика е с/у ББ.

28

До 14

преди 13 години

Бойко воюва да познал си.Воюва с всички некадърници окопали се по кметства,администрации,министерства за да може неблагодарниците като вас когато отидат за нещо да им свършат работа.Воюва с всички на които не им отърва да има ред в държавата.Воюва с всички за които търговете в общините бяха средство за забогатяване за местната олигархия.Воюва с тези заради които спряха еврофондовете а Българин стана синоним на Крадец.

27

Анонимен

преди 13 години

Бойко кога ще почнете да колите и новородените! И те пари отнемат от бюджета!

26

Истината!

преди 13 години

ББ не е лъжец, не е предател, не е престъпник, не е бил сътрудник на ДС, не е крадец, не е мошеник, не е демагог, не е завистлив, не е комарджия, не е педофил, не е мека китка, не се големее, не е лош човек!!!!!! - За това хората го обичат и пак ще гласуват за него!!

25

Анонимен

преди 13 години

Ей тоя *** съсипа българи и подложи на геноцид българита!

24

Анонимен

преди 13 години

НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА БОЛШЕВИШКИТЕ ДРАСКАЧИ

23

е няма

преди 13 години

начин някой да не му в виновен, цял свят срещу него, той се бори с всички и ги побеждава... баси егото, то е патолочиен случай направопък от по-далече така ясно се вижда че царя е гол :))))

22

Анонимен

преди 13 години

Браво Бойко, народа е с теб. Тия червени 10 % са нищо пред нашите 70% и нагоре. Ще ги тупаме пак, само гледай какъв сеир ще има, даже очаквам да паднат до 5-6 % щото много краднаха и много лъжеха и сега народа ще ги нарита до посиняване и нищо чудно заради боята да прекръстят и да преминат в ДСБ - при ония лилавия, с *** джуки, през които само лъжи се точат.

21

Анонимен

преди 13 години

21 - Я кажи Гърция и Румъния с какъв фискален резерв бяха и какво беше съотношението дълг/БВП:)) Като правите сравнения поне четете повече:)