83

ДО 72

преди 13 години

САМО В РУСЕ ЛИ?!ЕЛА Д АВИДИШ,КАКВО СТАВА В МОЯ ГРАД-ЩЕ ТИ КАЖА!ВЛИЗАМ В БАНКАТА И СЛЕД МЕН ИДВА НЯКАКВО К.,КОЕТО ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА РАБОТА.ШЕФЪТ ХВАЩА НАЙ-ВЪЗРАСТНАТА СЛУЖИТЕЛКА ДА ГО ОБУЧАВА И СЕ ОКАЗВА,ЧЕ ТО НЕ ЗНАЕ,КОЙ ОПЕРАЦИИ СА КАСОВИ И БЕЗКАСОВИ.*** М И П О З О Р!!!НА БОРСАТА-ИКОНОМИСТИ С ПО ДВЕ МАГИСТРАТУРИ,БЕЗ РАБОТА.

82

Rad

преди 13 години

Такова ще е винаги дереджето, докато управляват комунисти. Коя нормална друга държава по света се управлява от комунисти и милиционери. Но в абсурдистан всичко е възможно. Затова последната дупка на кавала в ЕС

81

Анонимен

преди 13 години

Боцето е ПИЧ т.е ПОЛИТИЧЕСКИ ИЗОСТАНАЛ ЧОВЕК, което на жаргон си е МУТРА!

80

До 65

преди 13 години

65, Този на снимката не от вчера е във властта. Бил е бодигард на Тошо и Симеон. После главен секретар на МВР, после кмет на София... не е толкова невинен колкото ти изглежда :) Да не говорим, че през мутренските времена "охранителни" фирми имаха само определени хора :) Изобщо... свали си розовите очила !!!

79

ссс

преди 13 години

Е аз сещам преди изборите като напиша нещо положително за Бойко и веднага платените драскачи ми сложат 100 минуса.........а вечерта след изборите Хамстера като даваше пресконференция щеше да ревне.....то пак ше си е така....

78

Анонимен

преди 13 години

Дай му на некадърника власт и после му гледай сеира.

77

Shark

преди 13 години

Тази блузка на раета много му отива.

76

Анонимен

преди 13 години

Само така Боце! не слушай никой! дай да видим новаа Калинка! После се надявам да разберем и от кого е беременна:) Па гледай да разбира нещо, че оня от Пътното по ТВ-то си призна, че нищо не вдява от пътища! Поне един ПУЦ им направете!:)

75

Жалостив

преди 13 години

Бедни, бедни Пожарникарю, Защо не изгоря в някой пожар!

74

:)

преди 13 години

Този на снимката само се прави на шеф и прави шоу за чалгарите. Управлява Дянков... и то доста зле. Толкова си може. След тези некадърници простаците в БГ ще изберат БСП и тогава вече съвсем ще цъфнем !

73

Deko

преди 13 години

За разлика от социалистите, които през мандата си увеличиха няколко пъти заплати и пенсии/500-700 таван/факт, тия *** унищожиха и това, което остана от станишевци. Само с милиционерски сводки хазна не се пълни.

72

ДО Г-Н ПРЕМИЕРА

преди 13 години

Защо в Русе се махат доказани и уважавани специалисти и на тяхно място се слагат съвършенно непознати хора,но членове на ГЕРБ.Но уважаваните хора даже и да не са вече на ръководни постове винаги ще бъдат почитани,защото са ги махнали не поради некадърност,а по политически причини,а другите които сега ги назначиха след изборите ще си останат там където винаги са били..НИКОИ В НИЩОТО

71

ДО 65

преди 13 години

КОЙ Я РАЗТРАБИ ТАЗИ ДЪРЖАВА 22 ГОДИНИ?АЗ И ТИ?!ИЛИ ТИКВИ КАТО БОКО?!ЧЕНГЕ,ОХРАНА,ГЕНЕРАЛ...НЕВИНЕН ЛИ ЩЕ ГО ИЗКАРАШ?!

70

до 57

преди 13 години

ТОВА Е КОМПРОМАТ, И ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА ШУРОБАДЖАНАЩИНА.ЗА КАКВО УЧИМЕ, А ПОСЛЕ ДА СЕ НАЗНАЧАВАТ НАШИ ХОРА ? КАТО Е ТАКА ЗАЩО ТРЯБВА ДА ИМА КОНКУРСИ НА КОИТО ДА СЕ ПОДИГРАВАТ С МЛАДИТЕ И АМБИЦИОЗНИТЕ ? ДОЛУ ТАЯ *** ОТ ГЕРБ !!!!

69

Анонимен

преди 13 години

Генади, Генади. Единственото което ГЕРБ оправя е пътникопотока на авио и автобусните компании. Накрая ще останете само партиините членове, основния ви *** електорат и пенсионери.

68

Ето го

преди 13 години

Ето го най-грандиозния *** управлявал някога България.

67

Анонимен

преди 13 години

Правителството няма стратегия за управление на държавата, няма стратегия за развитие на икономиката, няма стратегия за нищо. И няма идея как да разработи такива стратегии. Само лаене по медиите и толкоз .Това е много неприятно за всички които живеят в България.

66

Анонимен

преди 13 години

Този на снимката е патологичен лъжец! А да ви кажа така искренно не съм се смял като снощи, когато Боко се възмути и нарече Митрева, че е нагла:))) Голям смях е този човек!

65

сссс

преди 13 години

Чета коментарите.....виждам много омраза насъбрана....Кво е виновен ся тоя човек на снимката....той е на власт даже няма и 2 години,как тая държава трябва да я оправи за такъв период ??20 години се разграбваше държавата....САмо от сделката с БТК и кремиковци от бюджета ги няма 2 млрд лева.....а Дянков сега търси 7 милиона да вдигне пенсиите......кой е виновен ??

64

cvgfh

преди 13 години

Жалка гледка са тия от ГРОБ.Жалка и трагична.