25

До 17

преди 13 години

Повечето от пишещите тук сме арийци, родени в периода на следвоенната акцелерация. Не знам ти какъв си. Но ако някои неща се бяха развили по друг начин, наистина някои щяха да ни бършат обувките. По принцип, арийците опъват арийките, а не някои други, защото не са си намерили онова нещо в кошчетата за *** :)

24

така така до 21

преди 13 години

аз за това ти казах, че те отдавна са си опекли работата. ако си мислиш, че американците разчитат на някакви миризливи хартийки жестоко се лъжеш. колкото до прехваления китай - и аз бях там и аз видях, както се казва. с $150 средна заплата не ми ги хвали, цял свят си изнесе фабриките там и това е. руското крепостничество всички го знаем как свърши и на тях ще им се види краят.

23

Анонимен

преди 13 години

Войските на СССР навлизат в Полша когато на практика тя вече не съществува като държава, смазана от Вермахта. Боеве между Полската и червената армия не е имало. Имало е само масов растрел на предали се офицери в Катинската гора.

22

До Съвет-ко 7

преди 13 години

Ами нали и България видя този тип лагери, и то не кога да е, а по времето на социализма. Думата "национал" не стоеше пред думата "социализъм" у нас в продължение на 45 години, но именно социалистическите ни лидери предписваха какво да се пише и говори по така наречения национален въпрос.Така че, какво да си представяме? Ние го преживяхме, макар и в малко по-друг вариант - като концлагеристи в собствената си еднонационална родина, успешно превърната в концлагер с площ 111 000 кв. км.

21

До 15

преди 13 години

Виждам че сега си попаднал на поредна новинка но си пропуснал други по-стари,относно Китайския ,,ръжавен,, резерв.Ние с теб може да се препираме тук, до утре,но не вярвам че това ще промени нещата,Американския долар залязва.Няма вечна валута,сещаш ли се

20

angel

преди 13 години

Истината, наскоро поне това излъчиха по Дискавъри е, че през 39-та едновременно , от една страна Полша е нападната от Хитлер, а от друга от Сталин.

19

Анонимен

преди 13 години

az pak sam da iztrebim evreite do posledni mirizliv ***!!!

18

angel

преди 13 години

В космоса, Парашутчо, в космоса.

17

така така до 13

преди 13 години

хитлер, ако беше спечелил щеше сега да бършеш обувките на някой рус, 190см ариец, докато опъва жена ти. те и руснаците му бяха съюзници ама...

16

Кой ни възстанови

преди 13 години

етническите територии?Друг е въпросът, че Втората световна война щеше да се състои, дори и да не се беше родил Адолф. Преследването на евреите също не е негова лична приумица. Всеки носи лична отговорност за постъпките си, но никоя отделна личност не би могла, дори и да иска, коренно да промени историческите обстоятелства.

15

така така до 11

преди 13 години

икономист и философ се бараш, брат, ама китайският ръжавен резерв е в американски долари. сещай се...за добро или за лошо, американците от края на студената война, държат целия свят и както изглежда скоро няма да го пуснат. тъй че освен да ползват дръпнатите за евтина работна ръка друго няма...

14

Анонимен

преди 13 години

Фюрера не е нападнал Русия, а Сталин е нападнал Германия. Това е истината.

13

парашутчо

преди 13 години

Ееееееееех ако ХИТЛЕР беше спечелил воината и ние верни съюзници Как ли щяхме да сме сега................

12

муспи

преди 13 години

Възхищавом се от Хитлер заради "еврейския въпрос". В България е много свовремен.

11

До 8

преди 13 години

А какво се случва сега сега с чутурката на звездички и райета?Китай уж са червенички,ама Американците ще си отварят вече корекоми с Китайска валута

10

ssss

преди 13 години

тоя ми мяза на много гнусен хомо-сексиалист,ама много

9

Радо

преди 13 години

,,Разбира се, не подкрепям Втората световна война и не съм против евреите, заяви той.,,Само да беше посмял да каже обратното,или да изкаже някакво съмнение относно,,еврейския геноцид,,филма му щеше да бъде натикан някъде си,а автора нямаше да види вече бял ден.

8

до 5

преди 13 години

"се събират помиарите начело с оня с подлогата Чърчил и решават, долара да е най разпространената валута".Ами то, такова... после се събраха другарите в СеСеСеРе и решиха, че рублата е най-стабилната валута в света. Обаче един ден се събудиха с малко главоболие в краката, както е писал Алеко. ))) Щото, бро, тя тая работа с решения не става. Само на една нещастна червена чутурка може да и мине през акъла, че подобно нещо може да е резултат от решението на някой си. ))))

7

съвет

преди 13 години

Който одобрява национал-социализмът нека само за миг да си помисли, ако той беше в концлагер дали щеше да му хареса.

6

НОВО ПОКОЛЕНИЕ

преди 13 години

На този Г-н ако Хитлеристите му наврът Юмрука отзад,друга физиономия щеше да има.Гледал съм само филми по темата,но според мен това е била най-гадната и нечовешка война.