76

Чингиз хан

преди 13 години

Мошеници. Абсолютни мошеници. Ако Боко не беше премиер, тази скумрия Бориславова нямаше да получи никакви пари. В България винаги става така- политиката е неразривно свързана с бизнеса. Между другото, Цветелинка е истинският шеф на Боко, тя му редеше кабинета преди 2 години и тя напъха в този кабинет сума ти бездарни хора.

75

.

преди 13 години

безочлива наглост. плащайте си все тъй съвестно данъците, ако сте луди.

74

подзакон

преди 13 години

Или да гепи

73

Анонимен

преди 13 години

до Киров" не гледате в собствената си паничка ... все окото на чуждото налита ! ако вие имахте възможност , щяхте вие да го направите ... "За какво избрахте *** бе, ***? Нали точно тия с мръсни пари да бъдат отстранени от държавната паничка, корупцията да бъде намалена, да има някаква справедливост?Гейберастки ***, само освинихте държавата последните две години - полза от вас никаква! Целият народ страда заради вашата глупост!

72

бг

преди 13 години

Според Боклучивото Божество България е бедна!!Важто е любовниците да са богати!!

71

БЪЛГАРСКИ ЗАКОН

преди 13 години

Всеки и има толкова пари, колкото може, да открадне!!!

70

Анонимен

преди 13 години

63А-аааа, забрави да споменеш тиквената мантра!Кат няма ток - на свещи!Кат няма пари за бензин - пеша!Кат ви са скъпи компирите - садете си!А иначе он ще си маа *** да кълца лентички и ще се хили колко е велик!

69

big mama

преди 13 години

Тази година месец юли има 5 петъка, 5 съботи и 5 недели. Това се случва веднъж на 823 години и се нарича торбичките за пари. По тази причина копирайте това съобщение, разпространете го и до 4 дни парите ще пристигнат при вас. Това е според философията на ФЪН ШУЙ. Който го прочете и не го копира ще загуби пари Нека си опитаме късмета

68

ЗАКОН

преди 13 години

Всеки и има толкова пари, колкото може, да управлява !!!

67

Анонимен

преди 13 години

Боко ще направи ли изявление!:)

66

дядо

преди 13 години

@Киров ти си гейбер нали

65

Анонимен

преди 13 години

Киров, и ти си от комун-милиционерите, дето окрадоха България, разкрих те!!!!

64

Държавен служител

преди 13 години

Цветелинка Бориславова е много як "***" :)))

63

до 60

преди 13 години

"Как така с 800 хил е купила акции за 54.275 милиона? Много са прости от тая банка да и продадат за 800 хил нещо което струва 54 милиона!"Естествено, че не си е купила акции, които струват 54.275 милиона само с 800 хиляди лева. От Днес.бг са червени манипулатори. Навързали са ги нещата така, че да изглежда, че нещо е било откраднато или, че има някаква измама.

62

Киров

преди 13 години

Гледам и ви чета *** коментари ... и си мисля ... малко ви е мизерията ... още ви трябва ... не гледате в собствената си паничка ... все окото на чуждото налита ! ако вие имахте възможност , щяхте вие да го направите ... така че не злобейте ! в прехода който можа - направи .... вие като сте толкова умни що не се издигнахте , забогатяхте , станахте депутати ... щот сте мишки ... кучетата си лаят ... кервана си върви ! бат Бойко не ви е виновен ... спахте 20 години СМЕШНИЦИ :)

61

Iwan

преди 13 години

абе в Бг власт имащите от край време краднат, ама предните поне малко се поскриваха............. а на наш Бойко не му мигва очето :))) иначе утре пак ще почне да ни обяснява как сме в много голяма криза и Станишев и Костов и т.н. са окрали държавата :))) и пак ще правим сметка за обезщетението от 30 хил на някой чиновник и ще се джанкаме по форумите, и някак си ще пропуснем да видим едни 190 млн. евро:), похарчени на закуска за някоя банка от възлюбената на г-н Самохвалкото :)

60

ДАЛИ СА ПРАВИ

преди 13 години

Банките са по-опасни от цели армии.Томас ДжеферсънЗад всяко богатство стои престъпление,БалзакМалцина, които извличат печалба от труда на маси-те, организират работниците в армия която да закри-ля интересите на капиталистите.Елен КелърВ очите на строителите на империи хората са инстру-менти, не хора.НаполеонПолитически най-съвършеното общество е това, вкоето управлява средната класа и по брой надминавадругите две.АристотелВойната е много сериозно нещо за да бъде предос-тавяна на военните.Талейран

59

БЕЖАНСКА

преди 13 години

В нормалните страни за такова нещо премиерът - било то съпруг, настоящ или дори бивш любовник, си подава оставката и изчезва от политическата сцена! ЗАВИНАГИ! У нас - го избират за президент!!!!

58

Анонимен

преди 13 години

Цвети БойкоБорисова си сменя банките като носни кърпи!! Имаш вуйчо владика - ставаш поп! Имаш партньор мутроген - управляваш му банките!!

57

Анонимен

преди 13 години

53добавен от: Бойко Борисов Къде си бе ТИКВО!:) Точно нещо се хващам че ми е скучен деня......... Я се изцепи да се посмеем!