146

Дедо Гаджа

преди 13 години

Браво бате Бойко, време е Мумията да си ходи!

145

Митрева

преди 13 години

Ако Боко ми се обади по телефона ще си подам оставката!

144

Тра-ла-ла

преди 13 години

За разлика от мнозинството пишещи тук, жената е интелигентна и образована. И престанете с тази дискриминация по възраст? И какво разбирате вие от осигуряване, от актюерство, та сте тръгнали да давате оценки, че жената била некомпетентна? Само знаете да плюете, ама ако трябва вас да ви видим - няма да има с какво особено да се похвалите. Жалка ***.

143

ТАЯ Е КАТО ПАРТИЯТА

преди 13 години

.....ГЕПИ ЛИ ВЛАСТТА И КОКЪЛА.....НЕМА ПУЩАНЕ!!!КОМУНИСТ----НЕМА НАСИЩАНЕ НА ПАРИ И ВЛАСТ......!ТОВА Н,ГИ Е ....ВРОДЕНО.....!

142

мда

преди 13 години

ОТ ЕЙ ТАКИВА ДЪРЖАВАТА СТРАДА -ПОСТОЯ ОХРАНИ СЕ ВРЕМЕ И ДА СИ ХОДИ И БЕЗ ТОВА Е ОТ СТАРАТА ШКОЛА-А ТЕ НИ ДОКАРАХА ДО ТОЧ ХАЛ.....ВЪН ОТ НОИ...

141

демокраст

преди 13 години

Ха дано,ама надали!Цялата история е с червен цвят,ритат се по между си,дори да я разкарат,пак червенушка ще сложат!А бе всичко е безнадеждно!..

140

Анонимен

преди 13 години

В НОИ -София работят почти само 20-21 и повече годишни ******.По два пъти в годината пътуват по курортите служебно.Имат си и тъпкачи. Тъй де,който не става за нищо работи там. Дано г-н Борисов разчисти и по места излишните некадърници, барабар със себе си.

139

Анонимен

преди 13 години

оставете бабльока да си сабере парички за пластична операция ,че и се иска нещо агнешко после

138

Анонимен

преди 13 години

В НОИ -Габрово работят почти само 60-70 и повече годишни бабички.По два пъти в годината пътуват по курортите служебно.Имат си и пенсиики.Тъй де,който не става за нищо работи там.Дано г-н Борисов разчисти и по места излишните старици.

137

fiko

преди 13 години

sidim tuka kat posledni bunaci,pravim im zaplatite na tes darjavni mekerenca,i plashtame da hranim *** ...i edniti i dr . ni kradat i lajat ei tui e celata rabota

136

франко Фере

преди 13 години

Браво истинска Жена бъди желязна към Тиквата и тиквениците.

135

Iwan

преди 13 години

ми че то и ББ е за пенсия , те нали воените и полицайте се пенсионират след 20 г. стаж, да вземе и той да си ходи :))) пък се сещам и за Веждито, и за един приятел на ББ щеф на Националния исторически музей :))) що само жената да си ходи......... я всичките бегом :)

134

хнйко

преди 13 години

Тая нагла баба требе да си оди моментално.Но пък ме кефи,че разказа играта на тиквата.

133

АЛООООУ.....

преди 13 години

...ПРЕНАЗНАЧЕТЕ Я ЗА ....ЧИСТАЧКА!!!ЕЛЕМЕНТАРНО.....!

132

Анонимен

преди 13 години

Баба Митр разказва играта на Боко Мутрата! Този път си намери майстора! Една баба не може да смени без да има проблеми:)

131

!!!!

преди 13 години

Не е лесно така да пуснеш кокала! След това защо младите бягали в чужбина, а да го подпират на дъртите вампири ли???

130

Желев

преди 13 години

Когато я назначиха,нямаше кого друг да сложат /ГЕРБ бяха един файтон хора/.Но се юрнаха за служби куцо и сакато и трябва да се уредят своите.

129

Анонимен

преди 13 години

Тая дърта *** колко е лапала,само тя си знае,на 62г и още и се ***.

128

Анонимен

преди 13 години

Наистина за такива трябва як шут и не да си ходи, а да тича! Абе то се оказа некадърно, та дрънка ама и нахално бабе.

127

ха ха

преди 13 години

Ха, че нали тиквата назначи бабата преди има-няма 1 г. Тя и тогава се беше пенсионерка. Да не би преди 1 г. да му се видяла много млада?