68

Анонимен

преди 13 години

Извинявам се че не е по темата, но ако за миналата година имам доход по граждански договор от 75 лева за цялата година, каква ще е глобата че не съм си подал данъчната декларация за тия пари? Който предполага долу-горе да пише. Благодаря предварително.

67

Селянин

преди 13 години

До 60-Така наречения "Български гражданин":Редно ли е според тебе веднъж на 4 години само на избори да се сещаш за България????Редно ли е така наречените български граждани които са в Турция на възраст 18-22 години да не знаят и една дума на български.Редно ли е да не живееш в България,да си и Турски гражданин,да живееш в Турция,там да си си плащал данъците а в България да не си дал и една стотинка за данъци и да ми искаш да гласуваш?АЗ МИСЛЯ,ЧЕ НЕ Е РЕДНО,НЕ Е РЕДНО.ГАДНО Е ОТ ВАША СТРАНА.

66

Анонимен

преди 13 години

защо другите не си обявяват кандидатите да ги видим кои смешници са си избрали

65

67730

преди 13 години

Докато ние Българите се чудим и умуваме да гласуваме или не ,то комунистите-мафиоти от БКП/сДС,ДСб,нДСв,БСП,ДпС,ВМРО,РЗС,БЗНС/ гласуват винаги , задължително ,под строй и то още в 6 сутринта . Затова не се чудете защо комунизма властва у нас 22 години след като си отиде в другите страни .

64

Анонимен

преди 13 години

Някой е добре!

63

,,Lari,,

преди 13 години

I TI LI SE POJAVI ,BE TYR4IN NA FRONTA .OPAL4ENZITE SME TUKA.

62

svetlio

преди 13 години

Бойко е горделив човек,и знае че това е първи и последен шанс да стане президент.Ще се кандидатира лично той100%

61

Анонимен

преди 13 години

защо мода не е изтрил всички постове, какво е това безобразие? Питам! -----------------Защото гейдружинката серГей и Доган като отмарят четат червения сайт днес.бг и да не видят колко много ги плюе народа мушмороците!

60

ДПС в Сибир

преди 13 години

Българиски гражданин<<<Един път ги признаваме за наши сънародници.>>>Друг път ще ги призная за мои сънародници! Аз да не съм турчин, че тия турци да са ми сънародници? <<<Или им отнемаме паспортите и вече не са български граждани>>>Ти го каза! Да сдават паспортите и личните карти и да си гласуват у тях си за Партията на Справедливоста и Развитието колкото си искат!

59

Люти Метан

преди 13 години

....боята ми е *** лешник....

58

до 61

преди 13 години

В ГЕРБ има бивши комунисти, а в БСП има НАСТОЯЩИ комунисти, чаткаш ли разликата гений? И поне си оправи правописа че все такива като теб, с основно образование учат другите на акъл. В комсомола не ви ли учат да пишете? :)))

57

БСП и ДПС управление

преди 13 години

По време на срещата си в село Кочан, община Сатовча, Доган казва следното: "Аз съм инструментът във властта, който разпределя порциите на фирмите в държавата. Искам да сте много наясно с този въпрос." "Как депутат ще реши проблема за проектите и тяхното инвестиране. Не е възможно! Властта е в моите ръце... В мен е концентрирана властта, не е във вашия депутат, искам да го знаете това",казва още лидерът на ДПС Ахмед Доган по време на срещата си на 18 юни.

56

до 60

преди 13 години

Проблемът другарю е,че тези твои сънародници гласуват само и единствено за етническата и противоконституционна партия ДПС.

55

Анонимен

преди 13 години

КАКВ БГ ГРАЖДАНИН МОЖЕ ДА Е ЕДНО ЧЕКЛЕМЕ ТО Е ФАНАТИЗИРАНО И ИСЛЯМИЗИРАНО ЗА ДРУГА ДЪРЖАВА ДА ЛАЕ ПО ЦЯЛ ДЕН

54

Анонимен

преди 13 години

защо мода не е изтрил всички постове, какво е това безобразие?Питам!

53

Анонимен

преди 13 години

Защо ГЕРБ(ДС)БКП и БСП(ДС)БКП не излезнат с един ОБЩ кандидат? Нали са си от едно и също червено котило?!К'во се правят на демократи?

52

Българиски гражданин

преди 13 години

Не мога да разбера какъв е проблема с българските граждани от съседна Турция които идват да гласуват.Един път ги признаваме за наши сънародници.Втори път им отнемаме конституционно право.Или им отнемаме паспортите и вече не са български граждани или си ги търпим според притите норми и закони.Всичко друго е упражнения по политиканстване.Идва гласува и си отива - негово право- или го признавеме или го забраняваме. Това с отседналостта го имаше при социализъмъ - местожителство до гроб.

51

Анонимен

преди 13 години

КАКЪВ Е ТОЗИ *** НА СНИМКАТА

50

ДПС в Сибир

преди 13 години

Кое е по-грозно от комунист и по-откачено от ислямист? ИСЛЯМОКОМУНИСТА!

49

Анонимен

преди 13 години

53-аз кога съм учил граматика ,ти сигурно си бил(А) в план графика на баща ти