67

Анонимен

преди 13 години

Изненадана съм, че сте изненадани.

66

Боц

преди 13 години

Абе народе бре, не видите ли че всичко е мижи да те лажем!?Ако тая усра е краднала е толкова лесно да се провери че си няма до каде! Гепват испълнителите...детектор.....приблизително колко са получили. Колко са материалите-които един специалист лесно може да исчисли. Тука не става дума за 367лева или 1285лв. Подвеждане под отговорност за съучастие в предсъпление и укриване на доказателства.....то ще си покаже. Не вярвам всички да са толкова железни че да не се издънят.Лъжци са всички!

65

Анонимен

преди 13 години

Дори не дали на човека да прочете протокола и какво са написали....:) Ми този *** милиционера веднага в панделата:)

64

Анонимен

преди 13 години

66 - А кой да държим -ВЕЛИКИЯТ,ЧЕСТЕН И НЕПОДКУПЕН Бойко Борисов:))))))) Хайде благодаря:)

63

Брадва

преди 13 години

Какви симпатични свински очички - на снимчицата.

62

ДЪБЛИН

преди 13 години

ДОБРЕ ДОШЛИ В КОРУМПЕСТАН.И пак Бойко ще е виновен и за това провалено дело,нали.Затова дръжте си ВЕЛИКИТЕ,ЧЕСТНИ И НЕПОДКУПНИ съдии и прокурори и им се радвайте.Далеч ще стигнете с тях-да знаете.

61

Костов

преди 13 години

"А някой още някога им казваше "ЗДРАВЕЙТЕ ЦИРКАДЖИИ" " И беше прав :)))

60

Анонимен

преди 13 години

В пожарникарницата ВСШ "Георги Димитров" се придобиваше гражданка квалификация "юрист".Бойко обаче е придобил квалификация "безсрамник".Във ВИФ "Георги Димитров" се придобиваше квалификация "педагог" - Цецо е придобил квалификацията ама с изменение от след четвъртата буква.От къде да знаят,че съда съди по доказателства и наказателен кодекс."Да превърнем мозъка в мускул"!!!!!!!

59

Анонимен

преди 13 години

Вкарвайте ги в затвора тея крадци от БСП че ми се плаще вече от тая нагла физиономия.

58

lololol

преди 13 години

Тая крадливата не е за затвор, аз а софийски централни. Тя се оказа най - социално нуждаещата се ...

57

Анонимен

преди 13 години

"Тодор Павлов поясни, че никога не е подписвал протокола от разпита си, даден в рамките на досъдебното производство. Оплака се, че след като е дал показания, никой не му е дал дори да прочете протокола."Това е същността на ГЕРБ:) Мутри!

56

Иванов

преди 13 години

Ха-ха вече толкова нагли станаха, че дори не си доизпипват схемите, как да стане измъкването. Жалко, че целият този цирк става супер нагло и нахално пред очите на всички ни, без да можем да направим нищо, освен да думнем някой политик, белким се осъзнаят. . . .

55

Обективен

преди 13 години

Ето това е *** на държавата. Тук е коренът на нейният разпад и разложение... Когато малцинствата виждат, как българите са клатени перманентно от елита , много ясно, че и те ще започнат да предявават все по-нагли претенции и да ни наричат "***". Гаврата с народа е нож с две остриета, но това тия от ДС , дето си направиха държава по свой вкус не го осъзнават. Няма ли законност, системата е обречена на разпад, корупция, дегенериране и бавно , но продължителна агония.

54

Анонимен

преди 13 години

Май ГЕРП ще се подхлъзнат върху масълце

53

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ вече в безсилието си щяло да дава предизборно 136 лв на пенсионерите:) Трагедия!

52

Бай Колю

преди 13 години

Аз пък не мога да разбера, какво ви е виновен съдът в случая?! Гербавите *** имаха на разположение ЦЕЛИ ДВЕ ГОДИНИ НА ВЛАСТ, всички документи, всички фактури, платежни и какви ли не други книжа им бяха на разположение в министерството! Те обаче в крайна сметка, закрепили обвинението на принципа "една жена каза"?! Е, то пък бива ли подобна простотия?! Защо не изровиха нещо, които нито един съд да не може да отрече?! Така че, ако са искали да докажат нещо, ако са искали въобще да осъдят Масларова, можеха да го направят, да намерят цял куп доказателства! Сега излиза, че или са си свършили работата през пръсти, или просто престъпление действително няма! Затова аз поне започвам да се замислям, особено след случките с Доган и Ковачки, дали пък тези бутафорни процеси не са просто параван, за озаконяване на заграбеното от комунистите и протежетата им?! Защото, нали знаете, че един от основните принципи на правото гласи, че никой не може да бъде съден два пъти за едно и също! Така че, и на Доган вече всичко му е наред, и на Масларова, и на Ковачки...

51

Анонимен

преди 13 години

Наслаждавам се на падението на ГЕРБ! Радва ме да виждам същността им:)

50

PENE

преди 13 години

Още едно дело с "перфектно" събрани доказателства от МВР !Още един "осъден" министър от кабинетът "Станишев" -както Обеща Боко Тиквата !Още един цирк , разигран само за пред нас избирателите !Сега Цецко Шлифера , ще излезе да обясни , че Съдът е виновен -да , да , ама НЕ !Аз ЯСНО си спомням , как Боко Мутрата ни обеща "Половината кабинет Станишев в затвора ! " Досега НИТО ЕДИН ! ! ! Някой още заблуждават ли се , че тоя *** , ще спази дори и едно обещание , което е дал пред нас ! ? ?

49

Анонимен

преди 13 години

Омерта или куршум !

48

Българче

преди 13 години

Гениална нация сме.От години оглавяваме класациите за най-корумпирана и бедна държава в ЕС и нямаме нито един политик в затвора.Сигурно и детска градина да взриви пак ще се измисли нещо.Цирк !