78

до #79

преди 13 години

Че това ЧОВЕК ли е?Той е една *** мутра - трактор...

77

Анонимен

преди 13 години

не пич, изобщо не си в час! За мене всички сте еднакви! Просто казвам, че понякога избираш по - малкия дявол! Герб ги видяхме, че не стават, но поне не правят мизериите които правеха БСП и ще правите вие! Освен това направиха някаква инфраструктура, дадоха стадионите и пр., можеше и по зле да е! Вие правите добър ПР, но реално шанса ви да влезете в парламента е с купени гласове! Едвали някой нормален ще се подведе ;)

76

Избирател шефът ви

преди 13 години

И ТО БЕЗСЛАВНО..........!!!!!

75

червената МАФИЯ

преди 13 години

Нагли и безсрамни, както винаги до сега. Дошли на власт на 9.Х.44 г. с помощта на щиковете на една чужда армия, най-некадърната и лумпенизирана част на българското общество, избили цвета на нацията в лагерите Белене, Скравена, Ловеч, както и хиляди без съд и присъда. Такива като Първанов агент Гоце, Станишев, БКП/БСП и мутантите им, ДС, след 45 год. комунизъм + 20 год посткомунизъм, с вродения си инстинкт на крадци и пладнешки разбойници ограбили държавата след т.нар. Промяна, днешните милионери и милиардери, довели народа до просешка тояга. Днес представящи се за защитници на бедните и онеправданите, за спасители на нацията, насочили цялата си дейност към саботиране демократичното развитие на България. Жалки ***, нещастието на България. Кой би гласувал за рушителите на България!

74

Анонимен

преди 13 години

74-Че кой го интересува ти кой си:) Аз не коментирам твой пост, ти коментираш мой!:) Значи......ти си притеснен:) А иначе не ми дреме за обидите ти! Просто издават партийното ти обучение:) И не се отричай от ГЕРБ! Още е рано! ще имаш време да го напавш! Времето идва:) Не бързайте толкова *** да се дистанцирате от партията любима:)

73

Анонимен

преди 13 години

otvratitelen 4ovek e petrov

72

Анонимен

преди 13 години

72-Че за не ги наричам престъпници! Ти го правиш! Благодарим ти за обективността!:) А иначе предполагам, че целият спектър на НК! Ако не знаеш що е спектър си помогни пак с речника, както предният път:) И оставям настрана полу-грамотното ти изразяване, но то е типично за другарите от ГЕРБ:) Не прави опити да пишеш сложни изречения, защото си губиш мисълта:)

71

Анонимен

преди 13 години

aleksei petrov da se maha

70

Анонимен

преди 13 години

Българи,хайде да изритаме и натикаме МУТРИТЕ там,където им е мястото!За мен е унижение всеки ден да гледам по вестници и телевизия - мутрите на мутрите...И да слушам как едната мутра сваля шапка на другата мутра...Всички мутри имат зад гърбовете си окървавени ТРУПОВЕ...*** ...и ПРОСТИП''КИ...

69

ООО НЕРАЗУМНИЙЙ!!!!

преди 13 години

Всички са отедин дол дренки!!Не прозряхте ли ами си играете все едно на футбол!Отпратете всички в небитието накажете ги с безразличие !

68

Анонимен

преди 13 години

до 70! Миличък това, че ти си лакей на някоя мутренска партия, не означава че и ние сме така! Не бъди толкова тесногръд и проумей ,че има хора който не слугуват на партийни интереси! Едвали някой е щастлив от управлението на Герб! Просто има достатъчно проницателни хора които да предвидят краха който ще доведе едно евентуално управление на РЗС, Парванов, Кунева ,Трактора, Комбайна, Хамстера и пр.

67

Гостъ

преди 13 години

Браво, Петров никой нормален Българин НЯМА вече да гласува член на ГЕРБ !

66

Анонимен

преди 13 години

Докога тоя ще се прави на Робин Худ, като е толкова пишкин що не иде да рекетира олигарсите ами тараши само дребните риби.

65

Анонимен

преди 13 години

69-Прочети в речника що е фон и ще разбереш:) Днес не ми е ден да образовам масите на гЕРБ, които пропускат уроците си:) Щом и това не си разбрал.....просто нямам думи:)

64

Анонимен

преди 13 години

Ако изберат този престъпник за премиер, ще имигрирам! Накрая ще имигрират всички нормални и работещи хора и всички политици, мутри, платени форумни писачи и пр. ще изпукат от глад!А аз ще си живея нормално и ще гледам с прискърбие тоталната разруха на милата ми татковина! ВИЕ ЩЕ СТЕ ВИНОВНИ, ДАНО СИ ПОЛУЧИТЕ ЗАСЛСУЖЕНОТО!

63

Анонимен

преди 13 години

65 - Пък ако Петров е престъпник на фона на Боко и Цвъцко:)))) Май искате и трибуна да не давате на хората:) Що така! Да се чува само вашата истина ли!?:)))Няма да стане! Комунизма го нема вече ако не си разбрал!

62

Анонимен

преди 13 години

Виждам, че се води сериозна компания против ГЕРБ! Вижте на хората им е все едно кой ще ги управлява стига да не е по - лош от предишния! Но аз мисля, че Бойко е доста успешен министър на фона на кризата и икономическата конюнктура в световен мащаб, и подобно на стотици хиляди българи ще гласувам за него отново!

61

Анонимен

преди 13 години

normalno e vsichki da imame razlichni politicheski pristrastia, no te ne bivat da minavat prez legalizacia na prestapnici n A.Petrov. Sramno e, tozi chovek da ima tribuna, a i niakakav izmislen biznes sauz. Neka vseki zashtitava politicheskite si vijdania i neka vsiaka partia da zashtitava svoiata programa, no vadeneto na otkroveni prestapnici i drebni moshenici, sazdavaneto na partii kato Lider i RZS veche nadminava vsiakakva politicheska naglost

60

БКП(ДС)

преди 13 години

Една мутра...срещу друга мутра...А и двете мутри са от едно и също котило - БКП(ДС)!Къде е Киро на кирия?!

59

Анонимен

преди 13 години

Снимката кърти мифки,а устата му кърти ***..