78

БЕЗ МИЛОСТ

преди 13 години

ХИЧ ДА НЕ ТИ ПУКА ЦЕЦО,КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ АЙДУЦУ СЕ АРЕСТУВАТ СЪС КРЪВОИЗЛИВ ВЪВ БЪБРЕЦИТЕ

77

Веско Маринов

преди 13 години

Цецо министър - това е толкоооова недопусиииимо !

76

Анонимен

преди 13 години

Ако някой, все още очаква тоя сам да си подаде оставката е наивник.Цветанов трябва да бъде изведен насила от МВР, иначе няма да стане.

75

Анонимен

преди 13 години

Предлагам референдум относно боя върху комунисти. Нека народа да си каже мнението. Да видим тогава как червената *** (Станишката) ще емигрира. Референдум!

74

да бе

преди 13 години

Във БГ ,предварително трябва да се обади полицията на престъпникът,след което да получи разрешение от разбойника ,за посещение ,и ако получи разрешение ,заедно с фолкпевици ,музика ,цветя ,и покана за арест ? Как звучи само .....!

73

Анонимен

преди 13 години

2009 ГЕРБ изглеждаха решени и надъхани да започнат някаква промяна.Сега са просто поредните по богати от преди пътници към политическата забрава.

72

Анонимен

преди 13 години

След като Цветанов е още министър, значи в България недопустими неща няма.Всяко извращение, кражба и нагло нарушаване на законите от властимащите са допустими и оправдани.

71

Анонимен

преди 13 години

67Вече във всеки магазин, фирма, паркинг и по улиците има камери, какво пречи и в кантора да има такава?

70

Анонимен

преди 13 години

повече сопа и кютек трябва, щото някой хора само от това разбират одобрявам действията на полицаите, едно време милицията биеше яко, първо бие -после пита така трябва да бъде и престъпленията ще намалеят поне наполовина

69

Анонимен

преди 13 години

Бий комуниста, Бий комуниста, Бий комуниста. Щом реват червените значи колелото на промените е завъртяно. Още бои Цецо! Плети камшика Цецо. Бий по устав докато им цепнеш червените гъзци!

68

до 59

преди 13 години

В такива ситуации закона казва, че трябва да има НАЙ МАЛКО ДВАМА независими свидетели, които се подписват под протокола.

67

50

преди 13 години

За Страсбург си напълно прав. МВР нека извади справка колко хора осъдиха държавата и колко плати данъкоплатеца за тези арести, задържания без нагледни доказателства, разни произволи в ареста. Колко струва на гражданина този екшън (и всички други като него). Не е виновен само съда - съда се позовава на закона - парламента е този, който прави закона, а МВР са тези, които трябва да спазват всички законови рамки - и за арест и за събиране на доказателства. Това, че не го правят си е тяхна вината.

66

Бояна Филм

преди 13 години

Уауу, кантори с камери в приемната.

65

HD

преди 13 години

HD: Недопустимо е Цветанов да не си подаде оставката в случая

64

Анонимен

преди 13 години

на мен ми направи впечатление разликите между монтираното видео от МВР и това от охранителната камера ;)

63

рамбо

преди 13 години

Цветанов за вземе да коментира и арестът на председателя на общинския съвет във Варна - т-нар дело "медузите". Там както разбрахме било още по- брутално. Нахлуват с чупене на вратата на дома му, насочват автомати с лазерни мерници в него, двете му деца, жена му и т.н. При положение че просто могат да го посетят на работното му място и да го арестуват тихо и кротко, нека цветанов да каже кое налага за такива арести да използва спец части все едно че залавят Бен Ладен. И кой ще плаща обезщетенията

62

БГ Реалност

преди 13 години

Ще уволнят наколко полицаи, които си вършат работата и ще оправдаят след няколко години корумпираният държавен служител поради... недостатъчни доказателства по делото.

61

Анонимен

преди 13 години

АЗ СЪМ ЗА ТЕРОРА НАД КОМУНИСТИ , НЕ ГО СЪЖАЛЯВАЙТЕ ТОЗИ КРАДЕЦ,НА НЕГО НЕ МУ ПУКА ЗА ВАС И ЗА ТОВА ВА КРАДЕ

60

Анонимен

преди 13 години

Гледах записа и това което се вижда е, че както винаги мъжете с качулки гледат много екшъни тип "Рамбо". Аз не видях заподозрените да са въоръжени, да се опитват да избягат или да нападнат по някакъв начин тези (не се разбра от коя група са поради старите надписи на жилетките им). Историят помни случаи и когато качулатите уж по погрешка натръшкват и напълно невинни граждани, чудя се какво ли обезщетение им платиха тогава!?

59

Смешко

преди 13 години

Недопостимо е и насилие и над незадържан.