273

Анонимен

преди 13 години

Хихихихи!ГЕРБ получили от дарения - 11 бона от 6 човека, а БСП 379 от 655 човека! Що така бе гербери! Що не уважавате партията:)))))

272

Анонимен

преди 13 години

Хм, я виж ти, интересничко!Щом дори и червените *** от Галъп признават че процента на Герб се вдига!!!Както вече казах- интересничко, даже много ...

271

Deko

преди 13 години

Народ, който не е извоювал сам свободата си-никога няма да я оцени-ще си остане вечен роб

270

Великият Ибрикчия

преди 13 години

ГЕЙБ и БСП новата двойна коалиция!

269

българин

преди 13 години

До 261:Докато търсите "месии", все на СерГеи и Боковци ще попадата. Забравихте ли, как гласувахте за "Жорж" Ганчев, за пишман царя, за Болен Сидеров. Дедите ви са смятали Ботев, Левски, Раковски и Каравелов за хаирсъзи. НЕ НИ ТРЯБВАТ БОТЕВ И ЛЕВСКИ ДА ГИ ПСУВАМЕ И ТЯХ, ЧЕ НЕ БИЛИ МЕСИИ. ТРЯБВА НИ ДА ПОМИСЛИМ И ДА СЕ ОПИТАМЕ СРЕД ПРЕДЛАГАНИТЕ НИ ВСЕ ЧЕРВЕНИ НЕГОДНИЦИ ДА ИЗБИРАМЕ НАЙ-МАЛКО ВРЕДНИТЕ. ПОНЕ ТОВА!

268

социалист

преди 13 години

Това проучване е пълна измишльотина. За разлика от социалистите, които през мандата си вдигнаха заплати и пенсии/500-700 лв таван, факт/ другарите комунисти ни баламосват с измислените си милиционерски сводки. Не остана област, която да не разсипаха. Когато стигнете стандарта при Станишев-свирнете другари, но внимавайте като си надувате бузите

267

Анонимен

преди 13 години

Цецоооо! Пази тъщата! Да не получи и тя някой масиран инфаркт! Да не дава Господ!

266

Анонимен

преди 13 години

Сашо Диков е "независим" дааа...

265

Анонимен

преди 13 години

Които е недоволен да отива да сади картофи !!

264

ddt

преди 13 години

Boiko kovni mu edna glava na Hamstera i da zaspiva xaxaxaxa tupia Hamster

263

Анонимен

преди 13 години

265Ще видим кой какво гледа и какво вижда:)И аз не смятам предизвикващите масивни инфаркти за хора, ама за теб са герои:))))Хората ще решат дали им харесва видяното:)

262

АТ

преди 13 години

Успяха ГЕРБ да запушат устите на почти всички медии за далаверите на Ц.Ц.СРСна Б.Б.,непрестанните изцепки на Тиквата и хоп реитинга им леко се покачил.Единствен Сашо Диков по канал 3 показва глупростите на правителството,но сам война не е войн.При тези продажни медии това е положението!

261

Rudi

преди 13 години

Гербери и бесепари-сите са от едно комунистическо котило и една майка кърмилница БКП. Такова ще е винаги дереджето ви докато ви управляват комунисти и докато на възлови места във всяка област стоят само комунисти. Винаги на последната дупка на кавала в целия ЕС.

260

Анонимен

преди 13 години

Хайде пак се е появил гербера с голямото удобрение:) Човека как си ласкае самолюбието:) *** на изборите няма да е така!:)

259

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

..."Откакто дойдоха ГЕРБ на власт аз виждам само разплакани бедни хора!"...********************************************************************Откакто дойдоха ГЕРБ на власт аз виждам само разплакани комунисти... - но те не са нито бедни, нито пък са хора...

258

Анонимен

преди 13 години

Абе Кадиев поне говори истината в очите, както бешеза ДПС и Мургина.Единствен той си подаде оставката, когатого караха да действа за Божков.Също е и принцирен, катоне се кандидатира за депутат, понеже Орешарски беше в бургаската листа-

257

до 260

преди 13 години

Църния *** ли предлагаш?

256

Анонимен

преди 13 години

Омръзна ми от дупките и *** по улиците!Омръзна ми да се събуждам в добро настроение и кондуктора или шофьора на градския транспорт да ме скапе от сутринта!Омръзна ми от мрачни хора!Омръзна ми да гледам пребити до смърт от безмозъчни *** бездомни кученца!Омръзна ми образованието да се смята за нещо срамно сред младежтта!Омръзна ми извън-класните действия да са нещо нечувано!Омръзна ми да слушам какви били чужденците ! ГЛЕДАЙТЕ ПЪРВО ВИЕ ЗА КАКВО СТАВАТЕ,ХОРА!Oмръзна ми да гледам как бабите и дядовците ни броят стотинките си от "пенсията" за да купят хляб!Омръзна ми родителите ни да се опитват да свържат двата края със "заплатата си"!Омръзна ми да се скапваме от учене ,за да хванем стипендия,с която не можем да си платим учебните пособия!Омръзна ми да се скапваме от учене за диплома (хартийка) ,която един ден не е от полза !Омръзна ми от БЪЛГАРИЯ !!!Едно страхотно парченце от рая, което не върви на никъде! .......Жалко е!

255

R.I.P. БГ

преди 13 години

По турско време поне е имало Ботев, Левски, Раковски, Каравелов... Сега когато на тоя народ му трябват повече от всякога нови месии, няма нито един!!! Амин!

254

българин

преди 13 години

Вижте се, бе братя "българи", вижте се до какъв "избор" се докарахте - ГЕРБ или БСП, Боко или Плевналиев, или Миглена или КриСТАЛИНа. Е, немам думи! Какво трябва да стане, за да ви светне малко в смъртоносно заразените от комунизъм тикви, че тия са до един мошеници и разбойници? Какво бе, тапири български, трябва, освен че децата ви избягаха в омразните САЩ, да почнете да умирате от болести, глад и студ по улиците. Ами, то само това остана, след като БСП и ГЕРБ ВДИГНАХА ВСИЧИКИ ЦЕНИ СЪС 100%.