365

Анонимен

преди 13 години

Бе че жените на ченгетата са *** знаех ... *** и дъщерите ли ? :)

364

1

преди 13 години

да не си баштата

363

караджата

преди 13 години

непукист , запука ли ти аз сам малак ученик и пиша на тсигански а ти си политсаи и сте много, аз сам сам

362

PPP

преди 13 години

99,9% от ченгетата слушат чалга! Правете си сметка що за хора са и какъв им е манталитета и разбиранията за живота и хората и жените и въобще... Бой ****е и сръбска музика с плескавици и мастика. Това са ни пазителите на реда... Скапана държавица сме си и това е... : (

361

Levi's

преди 13 години

Добре да се замислят магистратите. Ако не получи наказание и присъда куката ще го сполети някой инцидент, понеже не мисля, че бащата на момчето ще остави нещата така. Да не се правят на големите защитници на клана, а да спазват законите, защото и тях ги чака същата участ. Големи ***. Утре тяхното дете може да е в беда заради чувството за безнаказаност, което насаждат. Вдругиден може да са самите те.

360

истината

преди 13 години

щом смятат че няколко юмрука и стискане за врата са нищо!, то значи няма да е проблем и в/у този т.н. полицай да се упражни физическо насилие, нали така? ем значи един куршумец в главата ще е ок :)))))))))А полицайчето и тея от магистрата са напълно безполезни! И за съжаление не стават даже! ***! ама той един отгоре гледа ... всеки *** ще си плати!

359

465

преди 13 години

465 напиши име или прякор страхливетсо

358

карджата от пловдив

преди 13 години

до Во, ти политсаи ли си, наи страхливите и мазни и трябва да са група , ако е сам има смелост пред дете, на мен лично ми се случва често и добре че не се задаржам за далго в БГ.

357

do 459

преди 13 години

kide brat4e kakva revoluciq s tezi mi6oci.tova da ne im e da praskat kurove po forumi i da se 4uvstvat mije.mogat samo da draskat minusi i plusove i da se mislqat za umni 4e 6te proenqat ne6to.a sa si sgan s kompleksi.

356

ami da

преди 13 години

ami da duhaqte go.pravilno e kazal 458.i da ne zabravite da ni drasnete minusite.

355

Анонимен

преди 13 години

Още един разпасан полицай! В Тунис за един шамар от полицай революция избухна! Дай Боже и тук скоро!

354

Анонимен

преди 13 години

heeeeeeeeeeeeeeeeq stiga ste se ebavali po forumi.davaqte da lqagame 4e stana kisno.utre ste na rabota.qa sim bezraboten.

353

do momi4e na 17

преди 13 години

qaze ne si milicioner.4akam te v legloto i nemam kompleksi.

352

БЕКАМА

преди 13 години

БАТКО ВИ БЕКАМА Е ДОСТА ИНТЕЛИГЕНТЕМ :D ВЕДНАГА ГО НАДУШИХ ТОЯ Bo , ЧЕ Е ЛЪЖЛИВ ГЕРБЕР :D

351

Анонимен

преди 13 години

До 452-Тъй вярно,комисар Ворошилов!

350

Момиче на 17

преди 13 години

Мръсни куки,няма ли да спрете да пишете?! Сигурна съм, че сте много комплексирани особено в леглото,неграмотници!!!!

349

Bo до Мунчо

преди 13 години

Не защитавам полицията но досега никой от всичките ми приятели не ми е казвал такова нещо. Върви си по улицата и по едно време хоп наскачват му полицай и го чупят от бой с палки ритници и шамари. Ей така само защото е жив. Цялата история е много странна. И на мен са ми правили проверки в единя случай носех нож беше тъмно и слизах от витоша. Полицайте ме посъветваха да си нося ножа в раницата а не в якето. И това беше. Никакви побоища и драми нямаше. Всичко беше нормално.Затова и се съмнявам.

348

Bo

преди 13 години

Какво значение има политиката тук ? Пък и ти не знаеш може да съм социалист демократ,монархист дори и анархист.. Ти как може дори да предполагаш ?

347

Мунчо

преди 13 години

Само факти:Стефан Бофиров от Пловдив.Полицаите отвели младежа в управлението. Именно там настанал ужасът за Бофиров. Той твърди, че с него, меко казано, са се отнесли отвратително. В един от кабинетите той бил обиждан и бит от четирима цивилни полицаи, които не са се легитимирали. Удряха ме с каквото им попадне с шамари, юмруци и палки, твърди Бофиров.Какво са направили колегите на четирите цивилни ченгета? Ами образували са досъдебно производство срещу неизвестен извършител за престъпление по служба и за средна телесна повреда.Следват дълги дела с предизвестен щастлив край за полицаите.Семейство Мустафови от Кърджали.Случаят с кърджалийската фамилия е пак с цивилни ченгета, които търсели в дома на Мустафови ***, и той се повтаря с този на Бофиров. Проститутките били на друг адрес, но дъщерята на Мустафови отнесла як бой неизвестно защо.Николай Стоянов от Бургас.27-годишният мъж бил спрян за проверка, тъй като по това време се провеждала операция Шейховете. Младият мъж бил засечен на неосветено място от ченгетата. Той представил документите си за самоличност. На въпроса има ли оръжие, отговорил, че носи законен пистолет в жабката на колата си. Ченгетата настояли Стоянов да слезе от колата. Той слязъл и дори вдигнал фланелката си, за да покаже, че не носи друго оръжие. Двама от четиримата полицаи скочили върху младежа, хванали го за гушата и започнали да го удрят по главата. "Би ме този жандармерист, който се представи като Хамбарлиев. Другите гледаха пасивно отстрани", разказа Стоянов. На въпроса защо го бият, полицаите отговорили, че е агресивен. След това го освободили. Бившият полицай подал жалба в Районната прокуратура в Бургас. Какво ще излезе от всичко това май, че не са го били.Няма нищо по-страшно от ченге с вдигнат адреналин. Не се изпречвайте пред очите му, защото лошо ви се пише. Или ще ви изтърбуши къщата, или ще ви пребие, а може даже да ви ликвидира. У нас ченгето винаги има право. За него няма съд, да не говорим за присъда, ако сгази лука. Точно поради тази причина делата в Страсбург за нарушени човешки права от страна на полицията са толкова много.

346

Ивка

преди 13 години

Насилието над народа не води до нищо добро. Всички видяхме как свърши Кадафи.