172

засрамено бг до 162

преди 13 години

"в 3 часа презноща да му звъннете по каквъвто и да е повод..Да не говорим за някаква помощ, услуга или каквото и да е."Хаха, стига бе, сериозно ли не си чувал, че хората на запад не са такива *** и неудачници като българите, та да се налага да оцеляват само с помощта на ближния. Тоя *** стадий са го минали още преди 200 год... е сега и ти разбра.

171

Анонимен

преди 13 години

Относно репликата ти към мен, невиждам къде поста ми е станало дума за успялост, за пари...Такива като вас са срам за България. Разбери, че умните Българи навън ви презират когато ви чуят как говорите против родината си. Против България. Избягват ви. Вие дори първенюта несте. Човек е толкова голям, колкото са му големи мечтите. Вашите мечти са много посни. Много..

170

selski stoli4anin

преди 13 години

ot vitohsa po visoka nema ot iskiro po dilboka nema ot sofia po zelena nema.

169

Анонимен

преди 13 години

СофияЧужденци: София е зелен и чист град! KOI GO KAZVA TOVA ??? SOFIA E PO-ZLE OT TRIPOLI

168

Голям град

преди 13 години

Голям град - големи хорасал веднъж да дойда само туй мий зора..Голям град - пълно е със стокатолкус коли напрао ми сa спира тока..Голям град - голяма мръсотияНищо! Тука ша развивам търговия.Голям град - пълно със боклуциНищо..столичани искам да са мойте внуци.

167

Безпартиен

преди 13 години

до 170 .... Стой си там без приятели , комшии и колеги ..щом ти харесва така , Извини ме ако съм те засегнал , нямах в предвид конкретно теб ...

166

gtf

преди 13 години

...измъкнали тактично. Идват кметски избори - партиите лека полека започват да се акативизират....

165

gtf

преди 13 години

Като цяло липсата на елементарна култура най-вероятно е причината улиците и особено зад блоковите пространства да са мини подобие на сметище. Като прибавим прояви на вандализъм, недостатъчните места за паркиране, тесните улици, недостатъчното качество на почистване (справка Истанбул, където кошове няма но пък на сутринта улиците са идеално изистени) София има много, много да догонва - особено в тва направление. Колкото до статията или е платена от герб или просто културните чужденци са се измъкн

164

До Безпартийния и Ам

преди 13 години

Безпартиен, дребните хора като теб винаги ама винаги говорят за УСПЯЛ. Относно наема ти, ами като става дума за това моят е двойно колкото твоят. Аз не живея сам като скот, защото заразлика от теб имам СЕМЕЙСТВО което живее със мен!!Съмнявам се че и доходът ти е голям, както и че си от висококвалифицираните Българи навън. Аз работя във Водафон и то не случайна позиция, но това е без значение. Просто показваш колко си дребен както по душа, така и по род, националност и т.н...

163

sf

преди 13 години

Ha ha ha golqma stolica,golqm grad

162

до 165

преди 13 години

и след като си толкова живял и пътувал по чужбината(ДОРИ И ЧРЕЗ КНИГИ ДА СИ "ПЪТУВА" Е ПОХВАЛНО), сигурно си чувал за лицемерието спрямо страни от нашата черга, така че не философствай излишно ;)

161

Анонимен

преди 13 години

Един град не е ли до морето не ми го хвали!Любимите ми български градове са Бургас и Варна.

160

Безпартиен

преди 13 години

до 162Ако живееш в Германия , в някой коптор , с още 10 *** като теб, за да плащате по 100 евро наем и да пиете вино от картонени кутии за по 2 евро ...да мислите че сте преуспели ,щото имаш Фолксваген ...прощавай , ти не си успял , а пропаднал , и такива като теб обществото няма да ги приеме в Европа!!! Аз си живея сам , 850евро наем , с комшиите сме страшни дружки , а приятелите ми са истински честни , и културни хора , не пияници като теб ..

159

do 157

преди 13 години

Напротив уважаеми ... аз гласувах отрицателно и едва ли има някой друг в тоя форум, които да е пътувал повече от мен. Живял сам в Америка, в Англия, Филандия, Холандия, Карибски и всякакви острови, но ... гласувах отрицателно, защото не харесвам самосъжалителното депресивно състояние на средния българин, който плюе по род и родина повече и от най-големия ни враг. Да, занм че улиците на запад са като нарисувани, но ... също така знам и че западняците ще се сбият с теб ако кажеш една лоша дума за родината им, а тук Бай-*** пръв ще плюе по собствения си народ. Манталитет, знам ... робски е ... но хайде вече да вдигнете малко глави и вие а ?

158

ариец

преди 13 години

До 146 Ти явно си от онези комплексари дето за няколко години в чужбина "уж" са забравили българския . Кой знае в кое забутано градче в щатите миеш чинии ? И да даваш ъкъл пък изобщо нямаш право , защото от такива, които обезлюдиха държавата сме на такова дередже и ъкъл от тях нещем. Поздравявай си разните *** и виетнамци по сто пъти на ден, нас ни остави да се оправяме както можем !!!

157

6

преди 13 години

отидете да видите какви са улиците и тротоарите в други градове в България, стига с тая София!

156

До Безпартийния и Ам

преди 13 години

И като те поздравяват непознати какво? Повдигат ти самочувствието ли кво? Аз съм убеден че вие там, нямате един близък на когото примерно в 3 часа презноща да му звъннете по каквъвто и да е повод..Да не говорим за някаква помощ, услуга или каквото и да е. Всичко се случва...Е, аз също живея в Германия, и мога да ви кажа че умните Българи винаги са избягвали такива нещастници като вас открили топлата вода. 100% хората в България са по топли и чистосърдечни. А вие сте клоуни просто.

155

Анонимен

преди 13 години

Ало, господата от постове 153 и 146. Вие какви бяхте, когато отидохте да живеете в чужбина? Съдейки по коментарите ви, вероятно по-големи селяни и от тези, които описвате!

154

Безпартиен

преди 13 години

до 157 Може и да са излизали , ама до Турция и Гърция , дето *** е като при нас ....Балкански държави ...Балкански нрави... На нас екзотиката ни е простотията и себеотричането !!!

153

Реставратор

преди 13 години

Връщането на Петолъчката няма нищо общо с реставрация на комунизма. Тя просто е естествения завършек на конкретнния архтектурен ансабъл.