235

clearly

преди 13 години

Лидерът на РЗС Яне Янев заяви, че има "интересен" запис на разговор между Бойко Борисов и шефа на "Лукойл" Валентин Златев, който бил "много любопитен", но нямало да говори сега, защото "няма чуваемост".Пред Нова телевизия Янев коментира, че истинският министър-председател на България бил Валентин Златев, а истинският министър на вътрешните работи - Бойко Борисов."Цветан Цветанов е негова пионка, която контролира по всяко време", разяснява лидерът на РЗС."Записи ще има, тогава когато има чуваемост. В архивите на РЗС има всичко. Затова и някои наши опоненти се страхуват, защото знаят, че няма да правим вяла и клиширана предизборна кампания."Показвам кое е истинското управление в България и как един петролен олигархтормози огромна част от потребителите на горива и може да разиграва цялата държава, без да му пука от нищо. Той е задкулисният кукловод и управлява процесите, не само по отношение на горивата", заяви Янев

234

Тикви

преди 13 години

В спора между руските *** от КромидОйл и Лостов, заставам на страната на КомандирО. На следващите избори - за него. Та барем вкара Бойковци, Златевци, Сергеи и Даогни у зандана.....

233

sisisi

преди 13 години

Костов кво се прави на интересен ????кой слабоумник ще прододе едно безценно нещо кото Нефтохима да ни *** после и цялата икономика да мизерства по мой спомен преди да дойде Лука цените ни бяха 50% надолу

232

Анонимен

преди 13 години

От тук нататък зареждане само в ЕКО и РОМПЕТРОЛ, другите всички бензиностанции взимат гориво от Лукоил. Да фалира Лукоил!

231

САШКАТА РАДЕВ

преди 13 години

КАТО НЕ МОЖЕ ДА СВАЛЯМЕ АКЦИЗА НА ГОРИВАТА, ПОНЕ ДА ГО ВДИГНЕМ ДО ТАВАНА НА ЕВРОПА! ТАКА ЦЕНИТЕ ЩЕ СКОЧАТ НАД 5 ЛЕВА И ЩЕ ИМА "ХЛЕБНИ" ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ!!! ТАКА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ ПОТРЕБЛЕНИЕТО И ЩЕ ИМА ПРЕИЗПЪЛНЕНИЕ НА БЮДЖЕТА! ПЪК И ДЯНКОВ НЯМА ДА СИ ХОДИ, ЩОТО ЩЕ ВДИГНЕ ПЕНСИИИКИТЕ!!! ЩЕ ВЛЕЗЕМ У ШЕНГЕН, С НОВИ ИЗСТРЕБИТЕЛРИ, А НЕ СЪС СЕКЪНД ХЕНД!!! нест пас!!!???!!!някой нещо да каже!???! а???

230

Преход

преди 13 години

ЯСНО МИ Е, ЧЕ `ЛУКОЙЛ-НЕФТОХИМ` Е ПРОИЗВОДИТЕЛЯТ НА ГОРИВА, НО НЕ МИ Е ЯСНО ДЕЙНОСТА НА `ЛУКОЙЛ-БЪЛГАРИЯ` КАКВА Е ?МОЛЯ, ако някой знае да ме светне.

229

акциз

преди 13 години

Може ли някой да ми обясни - Защо върху акциза се начислява ДДС ??????? Само от този ход губим 14 стотинки на литър

228

Анонимен

преди 13 години

Ave mnogo ste zabavni :) Kato vi obiasniavat kak stoiat neshtata vie NE te lyjat... kato vi kajat che lyjat ..sega pyk shto lyjat.. are psihiasali bokluci otivaite si piete hapovete za kryvnoto i ne se obajdaite kato ne razbirate

227

Монополиста

преди 13 години

Министър Трайков опита...само опита да ги зачекне за цената на рафинерията и на продукцията и щяха да го изядат, сега и Костов се закачи....ще го разкъсат....Дума не дават да се издума...Да знаят всички : Лукойл е на загуба и никой да не се съмнява в това!!!!! Точка! Поняли? Если вы не поняли, мы будем вас обяснить....дорогие дураки!!

226

Анонимен

преди 13 години

Лукойл за *** ли ни мислиш. Това е цената в Австрия с акциз и ДДС. При нас акциза е със стотици евро по-малък за 1000литра в сравнение с Австрия, а пък крайната цена почти не се различава, разликата влиза в джоба на Златев. Става въпрос за производствена цена!!!Вън червената хунта от бг!!!

225

Пич

преди 13 години

Костов да се връща на власт и да е.. ***.... майн.... на вички руски кръвопийци, както навремето се разправи с Илия Павлов и онези кожодери от Газпром. Единствен Костов изгони от България всички руски престъпници, които си бяха намерили в нашата страна подходящо място да си вършат безобразията. И Весела Лчечева щеше да изгони ако имаше повече време. Твърдо съм за Костов и на следващите избори.

224

Анонимен

преди 13 години

Да разлика около 0,10 евро цента, а разликата в заплатите отразяват ли я?

223

Кофти ми е заТрайков

преди 13 години

Сега гледам в дневник бг ммс новините цените от днес в Испания са леко по ниски от наще Българските ...а забравих те испанците взимат 10-тина пъти по ниски заплати от нашите... Само не разбрах Бойко що така прецака един от малкото си интелигентни министри за сметка на съмнителният си приятел Златев? Ама негова си работа той ще пада скоро че може и да го разследват след това що така прави евала на монополите.

222

Ал

преди 13 години

В Австрия на 21 март един литър бензин А95Н е струвал 1,369 евро, а литър дизел 1,355 евро. В България на 21 март цената на бензина е била 1,21 евро, а на дизела 1,27 евро за литър, сравняват още от Лукойл.А в Норвегия, която добива петрол от Северно море, бензина и нафтата са още по-скъпи! А ние,българите, се оплакваме от "Лукойл"!!! Как може да сме такива неблагодарници...?

221

До 224

преди 13 години

Добре

220

КНК до 180

преди 13 години

Да те светна!!! На пристанище Варна има терминал за разтоварване на танкери и тръбопровод от него до Плевен.Симеон и НДСВ предвидливо продадоха терминала през 2003 за да е сигурно,че до "Плама" никога вече няма да стигне нефт и така съществуването й стана невъзможно и сега я режат на скраб.ТОВА БЕШЕ ЗАДАЧАТА.Интересно??? Никой не пита за тези милиарди в "Плама"...Важното е,че националните интереси бяха продадени от БСП/ДС и не трябва да ги допускаме никога вече в управлението на държавата.

219

ССС

преди 13 години

НИКАКВО ЗАРЕЖДАНЕ НА БЕНЗИНОСТАНЦИИ ЛУКОЙЛ ВЕЧЕ ДА ГИ ВИДИМ

218

anonimen

преди 13 години

Не съм сигурна, че на Костов му липсват познания.На много управляващи обаче им липсват първите седем години.

217

До 209

преди 13 години

До 209 . коментара ми е за вчерашната изцепка на Костов . И ако ти не си бъркаше в носа или другаде нямаше да се изказваш неподготвен. Дори и мининалната чиста печалба (т,е, да не е в загуба) гарантира възвращаемостта на инвестициите , защото именно амортизациите са включени в цената. Размера на печалбата разгръща или води след себе си още инвеститори. А сега си изкарай пръстите от ......

216

до 225

преди 13 години

А стига вече....РАЗБРАХМЕ ,по-късно пак ,но сега ....мирни малко !