112

истината

преди 13 години

ЕЙ ПЛАТЕН БОЛШЕВИШКИ ***...ТИ ИЗПЕРКА ДА СИ ПИШЕШ САМ ПОД НАЙ-РАЗЛИЧНИ ИМЕНА ВЕ...НИКОЙ ОСВЕН ТЕБЕ НЯМА ТУКА.ГОЛЯМА ИСТЕРИЯ И ПАНИКА ВИ Е ПОДГОНИЛА ВАС БСП-МАФИЯТА.ДОЛЯМО ГЪРЧЕНЕ СЕ ГЪРЧИТЕ ОТ СТРАХ....НЯМА СПАСЕНИЕ.БСП Е МЪРТВА.А ГЕРБ ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ С ПОНЕ65%.ТОВА ГО ЗНАЕТЕ МННОГО ДОБРЕ И СЕ ЧУДИТЕ КАКВА ДИВОТИЯ ДА ИЗМИСЛИТЕ.ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ Е С БОЙКО И ГЕРБ...БСП УМРЯ...ЧЕСТИТО НА БСП-МАФИЯТА И ТЕХНИЯ ПОЛУ-ЖИВ ВКИСНАТ ЕЛЕКТОРАТ-20 СЕЛА БАБИЧКИ С ПО ДВА БАСТУНА И ПО ТРИ ПАТЕРИЦИ.....

111

Анонимен

преди 13 години

116 - На агент "Ивайло"! Откога ГЕРБ заобичахте ДС:))))))))))))))))))))

110

c0ldblooded

преди 13 години

В случая наредбата определено е на Министерски съвет - Наредба за условията и реда за осъществяване на дейностите, свързани с оръжията, боеприпасите, взривните вещества и пиротехническите изделия, и контрола над тях в НСО, чл. 48, ал. 2, т. 1 приета на 16.03.2011

109

Анонимен

преди 13 години

113 и 114 - Не си пиши сам де:))))))))))))))))) Ще ме спукаш от смях:)

108

Анонимен

преди 13 години

Аааа, на президентаааа. Колко интересно. Четете книгите на И. Инджев!!! Защо ли така се разшумя с разни инциденти, как мисли отруденият отдавна забравил да мисли народец??? Още сме в сценария на червените, българи!!!

107

Анонимен

преди 13 години

113 - на чието и подчинение да са НСО се ръководи от нормативните актове! Наредбите се приемат от Министерски съвет и министерствата:) Боко се опасява, че народа ще го задуши с прегръдките си:)

106

c0ldblooded

преди 13 години

113 Много добър въпрос - според мен или на президента или на МВР...

105

Анонимен

преди 13 години

Абе, някой знае ли на чие подчинение е НСО?

104

Бай Даню

преди 13 години

Живеем в една голяма пръдня, толкова голяма та чак ни харесва......

103

Анонимен

преди 13 години

Студентката и онези от опал извадиха късмет! Сега щяха да са мъртви:)

102

елен

преди 13 години

Запомнете,че сегашния н-к на НСО Димитър Радославов и неговият братовчед Емил Димитров ще бъдат едни от първите,които ще предадат Бойко.Допускам че тези елементарни фалове на НСО не са случайни и са за озлобление на хората към властта.Когато Желев беше президент в Етрополе всички знаеха какво яде,какво пие ,къде ходи за риба с ръце ,какво говори и всичко това с елемент на ирония.Емил Димитров цъфна в Етрополе през 97 год.и започна да се прави на демократ.Номера на ДС -ще прецакат и Бойко.

101

Анонимен

преди 13 години

Ех! Къде си вярна ти любов народна:))))))

100

Dundy

преди 13 години

*** на сайта очевидно заработват по някой лев от ГЕРБ, щом така усърдно крият неудобните за Партията коментари!

99

partizanina

преди 13 години

Допуска се стрелба и при нападение на "опасни животни" от бсп

98

Факти

преди 13 години

сигурно поне 10 пъти писах тук,че от 20 г. ни управлява слугинажа и гавазите на комунистите! Висшия ешалон на БКП-то с отрочетата си се изнесе в Австрия, Щатите, Норвегия още преди 10 ноември.Останаха тук слугините,шофьорите и вардяните им.Сега, децата на комунистическия служинаж управляват тук! Не се очудвайте, че ПО ЗАКОН утре ще РАЗСТРЕЛЯТ ВАС ИЛИ ДЕЦАТА ВИ НА ШОСЕТО!

97

ГЕРБушев

преди 13 години

Пак се скриват коментари срещу "любимия" ни ПРЕМИЕР ТИКВУН !!!Те такава цензура и през КОМУНИЗМА НЯМАШЕ !!!Днес се скриват масово коментари но това ме РАДВА...Значи недоволството от това правителство е преляло чашата на търпение !!!!!Да не би Боко Тиквуня днес да чете dnes.bg и ГЕРБавото *** да му се натяга ???? СТИГА ЦЕНЗУРА !!!!НА 27 ВСИЧКИ БЪЛГАРИ НА УЛИЦАТА СРЕЩУ ВИСОКИТЕ ЦЕНИ НА ГОРИВАТА !!!

96

Анонимен

преди 13 години

Герберите пак изпаднаха в делириум! Пак почнаха да крият народната любов във форума:)))))

95

До 96

преди 13 години

Щото не може по друго :)))))))))))))))) Голям цирк настана днес в днес.бг :))))))))))

94

Анонимен

преди 13 години

Тези пистолети са да плашат обикновените хора. Виждал съм ги на Цар Освободител зимата със спуснат заден джам да показват демонстративно автоматично оръжие. Сигурен съм, че при един добре планиран атентат "държавните мутри" нищо няма да могат да направят!!!

93

много удивен

преди 13 години

само на мен ли не ми се отваря сайта на нюза?