449

Ернан Креспо

преди 13 години

хахаха, сега освен че ще ни блъскат с колите си, ще могат и да ни направо да ни застрелват, ако не ни улучат с колата

448

ор

преди 13 години

Има поговорка: Господи, пази ме от приятели/гардове/, от враговете, сам ще се пазя! Основната заплаха, за живота и здравето на държавните мъже, са самите гардиве! Примерите, в историята на света, са хиляди!Явно гардовете се преуморяват и вече са стреляли, по хора и животни, а сега им узаконяват действията! Абе гардовете, от НСО, дали харесват Борисов, като са до един червенички,а?

447

ЧАК ПЪК

преди 13 години

ЧАК ПЪК ТОЛКОЗ, ДА СТРЕЛЯТ ПО ХОРАТА. ТОВА ВЕЧЕ МИ МИРИШЕ НА ЕНИЧАРЩИНА. СЪВРЕМЕННИ ЕНИЧАРИ ЩЕ СТРЕЛЯТ ПО СОБСТВЕНИЯ СИ НАРОД. В ИМЕТО НА КАКВО, ЗА НЕНУЖНА , В МНОГО СЛУЧАЙ ИЗЛИШНА ЗАЩИТА НА ПРАВОИМАЩИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ. РОДНАТА ПОЛИЦИЯ НЕ НЕ ПАЗИ-ПРОТИВНО НА ПЕСЕНТА, КАТ НИ ГАЗИ И НИ ГЛОБЯВА, А ТИЯ НАПРАВО ЩЕНИ ОТСТРЕЛВАТ КАТО ВРЕДЕН ДИВЕЧ, ЗА ДА НЕ НАРУШАВАМЕ СПОКОЙСТВИЕТО НА ДРУГАРИТЕ. А ТИ БЕДНИ НАРОДЕ ИМ ПЛАЩАШ ЗАПЛАТИТЕ НА ВСИЧКИ ТИЯ НЕГОДНИЦИ,

446

Анонимен

преди 13 години

Условието е служителите на НСО да се стараят да запазят живота на хората, по които стрелят, както и на околните.Голямо стараене ще падне.Да не си им на пътя.Досега всички блъснати от НСО излязоха виновни,а сега сигурно ще казват,че са им отнели пистолетите и са се самопростреляли.

445

Емигрант по рождение

преди 13 години

Властта на ДС винаги е убивала невинни хора :) което означава, че новина няма.

444

кака пена кварталнат

преди 13 години

а кога ще ни либят????

443

Любопитко

преди 13 години

Хм, сериозно ли мислите, че ако някой реши да отстреля български политик, тези клоуни от НСО биха му попречили ? Като чета из коментарника, май има един-двама толкова кухи, че чак трагични във вярата си в `професионалистите` от НСО :-)

442

коко

преди 13 години

Колко са тия и ония дето ги пазят ?А ние колко сме ?

441

питане

преди 13 години

Аз имам право да нося оръжие и си го нося, - мога ли да стрелявм по коли от НСО, които карат бясно, не спазват и грам правила по тесните пътища, избутвам ме от пътя, удрят по тавана на колата ми, стряскат детето ми. Защо да не ги гръмна. Още повече вътре в колата седи човек, който или за първи път учи английски от касета или дочита последните редове на единствената си книга - "Винету"!

440

Dido

преди 13 години

Като чета коментарите, вече ми е ясно - за положението в което сме сега и последните 20 години не са ни виновни политиците или ДС ..... виновен простия народ който живее в тази държава. И Господ с 240 ангела да слязат като правителство и парламент пак няма да се оправим.Заслужавате си и миналото и настоящето и бъдещето!!!

439

до Оле затвори очичк

преди 13 години

Разбрахме, че си супер шофьор (въпреки, че такива по мое мнение няма, всеки е човек и греши), но как ти се струва да гръмнат по някой, който не е толкова супер шофьор и в това време и ти да си в близост и неуправляемата гръмната кола ти се натресе с пълна сила. Ако пострадаш ти или някой твой близък, пак ли ще си толкова дебилен мазохист и защитник на правата на НСО?

438

баси

преди 13 години

*** геноцида!!!Мисля да си продам колата и вече да пътувам само с влак. Колкото по-далече от пътищата, толкова по-малко вероятно да се нацеля с *** от НСО. Той да ме стреля, пък после някой да му търси отговорност...

437

до 441

преди 13 години

Ето пример - тъпака от НСО вижда глиган - стреля и глиганът се премества??? Какво става, колата с Искра Фидосова се забива в глигана - какво следва - слон мачка глиган! Усмихнете се преди да ни застрелят по пътищата. Ако не се пребием в някоя от хилядите дупки, ако не изкочим от потъналата магистрала, защото някой не е сложил мантинели - със сигурност родното НСО ще ни застреля!

436

Васил

преди 13 години

Ако ние сме животните-да отвърнем на удара.Въоръжавайте се братя докато не са ни подпукали.

435

до 457

преди 13 години

Господи, ти наистина си тежък ***.Елементарна логика би трябвало да ти подскаже, че професионалисти биха се движили по пътищата тихо и незабележимо, с възможно най малко инциденти, но нашите са като *** катун. От километри дрънчат и създават бъркотия. И за това имало `изисквания` , а ? Мъкаааа, голяма мъка ...

434

Анонимен

преди 13 години

Хора , разберете едно ! Никой не е против НСО. Никой не иска да им се пречка на пътя, когато се движат от точка А до точка Б. Но всички сме против , когато с това тяхно право се злоупотребява. Виждаме , че когато идват делегации, освен колите на НСО има и полицейски ескорт. Ок! Но когато карат Искра Фидосова до близката баничарница да си купи банички и да ме стелят - Много СОРИ !!! Не става !!!

433

Селски

преди 13 години

Аз имам селски дето работи в НСО. Просто момче си беше, но сега е добре. Не не, не че е по умен. Още по *** е, но за службите на НСО се изискват точно ***, без рационална мисъл и възможности.

432

Стрелеца

преди 13 години

Хихихи, НСО са абсолютна излишна служба. Никой не е тръгнал сериозно да застрашава живота на измислените ни политици. Ако някой реши пък, точно НСО ще се оглеждат като гърмени зайци часове наред след като стрелеца вече си почива под палмите на някой остров :-)

431

Анонимен

преди 13 години

Не яжте боб когато ще карате колите си!!!Може да помислят ,че ги обстрелвате и да ви гръмнат!

430

до 445

преди 13 години

*** ли си или добре имитираш ? Какви са изискванията за работа в НСО , а ? Само абсолютните *** не ги знаят. Да ти кажа се, че да не се излагаш:- родство и силни препоръки от някой власт-имаш. Това е ЕДИНСТВЕНОТО изискване. За това и там са събрани абсолютна сбирщина от комплексирани аматьори.