72

torro

преди 13 години

Ами тръгни си - такива като тебе нямат место тук . Не може да се говори така за държавата , в която живеят родителите ти , роднините ти , децата ти . Нали и тях слагаш на тезгяха . А щом те са там то и ти си там , и ти си като тях . Ако се отричаш от всичко това - тогава прав ти път и не се връщай *** !

71

Бай Колю

преди 13 години

Жалък опит било това, за превръщането на тази простотия в туристическа атракция... Бих добавил, че съвсем не е жалък!!! Аз например, никога не бях чувал че подобно нещо съществува, от три дни обаче, от всякъде, от всички медии ме "тричат" с каква ли не информация за това! Та, ако целта на някой е била популяризиране на "тричането", успял е безусловно! Само че тези от разните им *** лицемерни сдружения, които се опитват да се закачат за гребена на вълната...те пък тотално се провалят! По рано трябваше, уважаеми! Три дни минаха, пък нали знаете, "всяко чудо - за три дни" Вече не е интересно, така че за вас файда няма! След третия ден става досадно, и вие, които сега се сегихте, вече попадате в групата на досадниците! Малко акъл се иска, ама на време да ти дойде...вашият все закъснява!!! :))))

70

аз

преди 13 години

Разликата между вас, *** племе и съответно хората, защитаващи дадената кауза е, че хората действат против нещата, които смятат за грешни. Вие колкото и на умни да се правите тука и да вадите теми какъв мизерен ви бил животеца и защо някой не ви го защити хахахаха сте отвратително смешни.

69

TED

преди 13 години

STIGA S TEZ KUCHETA BE TE STANAHA PO AJNI OT HORATA :@ TOVA E HORATA NQMA T PARI ZA NAI DREBNI NIJDI CHE NQKOI I HLQB NEMOGAT DA SI POZVOLQT STIGA SAMO DANUCI TAKSI SMETKI PEDERASKA DURJAAVA SME TOVA E

68

ХАЙ БУЙ

преди 13 години

само ви пожелавам един ден и вас да ви НАТРИЧАТ,ама хубавичко да ви НАТРИЧАТ...

67

Анонимен

преди 13 години

На журналистите им липсват скандали да си пълнят изданията и се хванаха за този обичай.А правителството само чака да му свирнат и се нарежда на хорото.Ако бяха проверили по-добре щяха да разберат,че този обичай го има в цяла Странджа под различни имена.Беше позамрял напоследък ,но след медийната "подкрепа" ще се възроди.Време е и защитниците на правата на човека да обърнат внимание на човешкия вариант на тричането -бънджи скоковете.Те са далеч по опасни -при това за хората.

66

El_Maz

преди 13 години

Естествено, че се занимаваме и с ромите, и за тях постоянно се говори. А вие какво искате - когато се хванем с ромите и за другите проблеми и ИЗРОДСКИ И БЕЗПОЛЕЗНИ обичаи да не се занимаваме??? Сега на отчаяните селяни сигурно ще им се напълнят с домати градините след като си изпълниха обичая????? Моля ви, станете Човеци и престанете да се забавлявате, гледайки как се измъчват живи същества!!!!

65

haha

преди 13 години

Хората които са против българските обичай, мился че нямат място в родината ни. Да си заминават за Анадола. Тия евро-ценности дето се натрапват на народа ни да си ги заврат, знаят къде. А подръжниците им на клада, това е чиста проба затриване на националното самосъзнание. Така наречения процес на акултурация, който се наблудава из страните ЧЛЕНКИ, е изклучително опасен за всички народи. Затриването на културата и обичайте, като част от нея е много пагубно нещо. Смърт за анти-българщината.

64

ДО хай буй

преди 13 години

Супер, че ще се махаш от тук! Така сам ще се увериш, че да имаш домашен любимец ти имаш задължения да се грижиш за него! А не както тук псевдоприродозащитниците много обичат кучта, ОБАЧЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОСИНОВЯВА! ДА ОБИЧАШ КУЧЕТА НЕ ОЗНАЧАВА САМО ДА МУ ХВЪРЛЯШ ОСТАТЪЦИТЕ ОТ ВЕЧЕРЯТА ТИ! *** И ВИЖ, ЧЕ В НОРМАЛНИТЕ БЕЛИ ДЪРЖАВИ НЯМА БЕЗДОМНИ КУЧЕТА!

63

;( хай буй

преди 13 години

не е истина..вие сте болни..;(заминавам ,не се притеснявай номер54..

62

Анонимен

преди 13 години

A *** znaete li kak biyat konete si.Gorkite koncheta postoyanno byagat.

61

do 51

преди 13 години

Брейййй,че модерен аврупеец-глобалист се извъдииии.А да взривяваш водородни бомби в Тихият Океан,за опити и да съсипеш цял екологичен ареал не е вараварско тъй ли?Да търгуваш с оръжие и да го продаваш на диктатори,също.А тричането е престъпление срещу човечеството,нали?

60

Анонимен

преди 13 години

Тея от къде пода, хич ги няма, ама хич. Лошото е, че по време на комунизма всички тронки ги направиха шефове, че и Бургас управляват, а те са по-зле и от тея в психодиспансера!

59

Няма ли друга...

преди 13 години

Мисля, че мизерията която ни друса е по сериозна от "тричането"на кучетата. При кучетата това се случва веднъж годишно за по 30 секунди. А при нас мизерията е целогодишна, без прекъсване. Няма ли някоя фондация да се погрижи за това, щото сиромашията да бъде намалена ? Оня *** - Боко няма смисъл да ходи при прокурора заради кочетата. Да мисли за хората, иначе му предстои "тричане". Вие как мислите ?

58

Пожарникар

преди 13 години

До 50! Животът е такъв, защото те се размножават на 12! Затова им плащаш данъците, храниш ги и т.н. Защото, заради такива хора като теб се занимаваме с ***, а не с ромчетата! Ако ходят на училище и не се *** на 11 няма да е така!

57

Тони

преди 13 години

Хахахаха пресни пресни кебапчета ! До преди час лаеха на двора !! хахахахах

56

леко

преди 13 години

се изнервиха кротките "природозащитници" мис е струва :) що ли ?

55

Аз

преди 13 години

Утре на Арияна ще тричат кучкари и природозащитници. Вход - свободен. Бира и кебапчета - безплатно.

54

До хай бух

преди 13 години

Абе махай се по-скоро и хич не се връщай !!! То и без това няма полза от теб та изчезвай по-скоро и да те няма !

53

topor

преди 13 години

Да се забрани боксът като спорт! Всичките испанци - в кауша заради коридата!Да се забрани боят на конете и ръгането им с шпори!***!