199

Соломон

преди 13 години

Роман Василев роман ще напише...Ще разкаже как го вербуваха и го направиха Герберлия.Дали Цецо му обеща партиен секретар да го направи...

198

помощ

преди 13 години

Няма справедливост на този свят! Престъпниците като тоя на снимката ни се хилят в лицата, карат си лимузините, плуват си в басейните, хапват хайверче и са изключително загрижени за бедния български народ!

197

Анонимен

преди 13 години

С нетърпение чакам арест след време на ЦЦ.И на него така да му кажат защото си престъпник на коленееее....Физюномията искам да му видя!

196

Сеирджия

преди 13 години

Това не беше ли едно от "знаковите" дела, че *** са овладели престъпността? И че вече има държавност? Сладурчета, папурчета, мамини ГЕРБЕРСКИ мехурчета - всички в тази страна Ви се смеят. Навън Ви презират!

195

Анонимен

преди 13 години

201- Не ни натрапвай качествата си де:)

194

Василев

преди 13 години

Българският народ няма изградена морално-ценностна система и затова лесно го манипулират червените крадливи мутри!

193

G

преди 13 години

Николай Цонев с нова къща в Горна баняПреди 3 години започнах да строя нов дом като всеки човек, който е навършил 50 години.Това заяви бившият военен министър Николай Цонев в интервю пред БНТ вчера. Надявал се догодина да завърши градежа. Сега с това били свързани основните му ангажименти.24 часа откри къщата в столичния кв. Горна баня. В годишната декларация на Цонев пред Сметната палата фигурира парцел в София от 2152 кв. м.Домът на ексминистъра се намира на ул. Белите борове, близо до пресечката с ул. 740. От мястото се открива великолепна гледка към София. Поне 10-ина души работят на покрива и по сградата. Трактор пък се бори с неравности по двора. В долния край на парцела е построена по-малка къща - за гости или прислуга.Къщата е на 2 етажа, като има и тавански. В приземен етаж бил оборудван фитнес. Според военни фасадата много напомняла на вила Сирена на Министерството на отбраната в Созопол.Отгоре дворът опира до доста по-голям парцел, в центъра на който стърчи 4-етажна недовършена сграда. На покрива й са монтирани големи антени. По непотвърдена информация антените са на ТЕТРА - свързочна система на армията.Средно 100 000 евро излиза декар земя в Горна баня, съобщиха брокери. Отделно строителството и обзавеждането на такава къща струвало не по-малко от 250-300 хил. евро. Така по груби сметки за нов дом с гаражи, фитнес, къща за гости и други екстри отива към 1 млн. лв., смятат брокерите.Охраната на новия дом е поверена на двама пазачи от фирма Викинг, съобщиха военни. Според тях Викинг има най-много договори за охрана на обекти на армията. Ведомството обаче не е плащало на фирмата от 3 месеца, а Цонев - на двамата пазачи - също. Министерството ми дължи над 1 млн. лв., каза пред 24 часа шефът на Викинг Георги Разсипийски.

192

Анонимен

преди 13 години

195Ми то и ние искаме *** като теб разчекнати, но......демокрация:)

191

Анонимен

преди 13 години

189"Българският народ е страхлив,крадлив,мързелив и завистлив.Затова ще го тъпчат червените нагли крадливи мутри до живот!Хак му е на този народ!"*** как проектираш върху цял народ собствените си черти:)С такива данни в CV-то никой няма да те вземе:)

190

ivo

преди 13 години

bravooooooooooo na ceco ,bravao na roman4o bravooooo na sadite tai kato ste si absulutni prestapnici

189

Анонимен

преди 13 години

Поздрав на съдиите за Деня на жената към бившата социална министърка Процесът срещу Емилия Масларова за източването на 11 млн. лв. при ремонт на социален дом в Стара Загора стартира на 8 март. Според Масларова няма никаква връзка между празника на жената 8 март и насрочването на делото точно на този ден.Осми март си е осми март, делото си е дело. Нещата ще се гледат такива, каквито са. Ще изчакаме да мине делото и тогава ще коментираме. Вие, журналистите, знаете повече от мен, научавате преди мен. Явно, че част от хората, които се занимават с тези неща, работят с журналистите, а не със съдията. И предполагам, че тези дни обществото с това ще се занимава. Защото вдигат се цени, няма доходи, няма заетост и ще се занимаваме с бившия социален министър, който в това отношение е направил, според мен, не малко, смята Масларова.Социалното министерство ще заведе граждански иск за 11 038 405 лв. по делото срещу бившия министър Емилия Масларова, двама бизнесмени и три други длъжностни лица. Това пък обяви министърът на труда Тотю Младенов. Като ищец социалното министерство ще иска обезщетение в размер на сумата, с която е ощетена държавата, и тези пари ще отидат за бедните, каза министър Младенов.Той обясни, че парите се равняват на 45 хиляди минимални заплати и покриват четири пъти бюджета на МТСП по проекта Красива България, който е около 3 млн. лв. Ако си върнем тези пари, ще ги дадем за обновяване на социални домове и за подпомагане на най-уязвимите социални групи, зарече се Младенов

188

опа

преди 13 години

Бъркате другарки, ние сочим червената *** много преди Цецо и Бойко да се появят на хоризонта. Масларова и Р.Овч. трябваше да е на ешафода още 1997 (министрите на Жан Виденов, когато хората си купуваха 2 млека с една заплата). А Гоце и Румен Визата трябва да бъдат заровени живи. Не ме е еня за ГЕРБ, искам всички управници от последните 20 години разчекнати!

187

Соломон

преди 13 години

Цецо искаше да става Призидентин...Малее, мале, мале....Пу, пу , пу!

186

Анонимен

преди 13 години

Държавата трябва да се преименува на Бандюгистан!

185

Чукундур

преди 13 години

Конграчулейшън комрад Борисoff!

184

Анонимен

преди 13 години

Щастлив ден за Мутроландия. Цонев оправдан пак, Йоско стабилизиран в болницата.

183

Анонимен

преди 13 години

180Абе само приказки!Нека помете Гоце, Моце, Коце ,всичките.Ама досега нищо бе!Колко мислиш,че ще ви чака народа?Наслушахме се на тъпотии!Няма реално свършена работа!Вкарайте Доган.Вкарайте Масларова.Вкарайте Гоце,Вкарайте Станишев и Царо и всичките там.Нали така щяхте да направите какво става?Вкарахте само един трактор и той май се оказа невинен.Е значи ловите вещици!Народа иска твърда ръка и реални хора вътре!Ако не на изборите МУК!!

182

Василев

преди 13 години

Българският народ е страхлив,крадлив,мързелив и завистлив.Затова ще го тъпчат червените нагли крадливи мутри до живот!Хак му е на този народ!

181

567

преди 13 години

Днес къде ще ритат топка министрите с баш майстора? :P

180

до 176

преди 13 години

Ти нормален ли си? От такива тикви като тебе сме на тоя хал. Как е възможно толкова елементарно да се разсъждава? Само това остава-да издигнем някакви *** в култ, не че се случва и сега! Стойте си в жалката държавица и се радвайте на *** кратуни дето ви управляват.