21

Анонимен

преди 13 години

Абе и аз купих на жена ми Галакси С, понеже нямаше айфони в магазина и си викам "добър е", ама като пипнах рекламния айфон разбрах, че ще си изчакам реда. И сега го имам от една седмица и просто няма сравнение. Като ги сложа един до друг на масата, Галаксито е като евтина пластмасова играчка. Айфона върви и по-бързо, за дисплея да не говорим. А който иска безплатни апликации, има колкото и за андроид. Изобщо, оригинала си е оригинал.

20

hah

преди 13 години

Android скоро няма да настигне iOS като качество на приложенията и съпорт от големите developer-и и publisher-и. Въпроса не опира само до желание, но и до факта, че има някои заложени ограничения, които им пречат. Тези неща би трябвало да са изчистени в 2.3. Като хардуер и едните и другите са си китайски *** т.е. чупят се лесно и шанса за дефект е еднакво голям. Единственото предимство на Самсунг, за мен, е страхотния дисплей на Галакси С.

19

Марсианец

преди 13 години

Това за нас не е голяма новина ,ние нито плащаме за програми ,има някои които плащат но от 2 милиона потребители сиг, 1000 човека най много. Чакаме новината за свалянето на акциза на ракията!!

18

Професора

преди 13 години

Apple rulzzzz!!!

17

до 16

преди 13 години

ами дай да се върнем тогава към глинените плочки и комуникацията с пощенски гълъби, дим и там-тами, те са застраховани от прищевките на природата.

16

Васко

преди 13 години

Една малко по-яка магнитна буря от Слънцето и няма да се карате в близките 40 - 50 години за никви андроиди , айфони .

15

Анонимен

преди 13 години

Мариян-тази информация си я запази за себе си! Щом си стигнал до Самсунг-добре! Сега е време да опиташ Айфон и да забравиш за всички пластмасови евтини имитациии!

14

Мариян

преди 13 години

Напълно подкрепям номер 7!!Аз също имах Омния и сега съм с Галакси С,имога да ви кажа че няма място за сравнение!! Samsung са номер 1!!Запомнете го веднъж за винаги!!!!

13

Desire

преди 13 години

I ako osven prevejdahte, sushto i pishehte ***, shtqhte da posochite koi sa zarazenite programi: * Falling Down * Super Guitar Solo * Super History Eraser * Photo Editor * Super Ringtone Maker * Super Sex Positions * Hot Sexy Videos * Chess * 下坠滚球_Falldown * Hilton Sex Sound * Screaming Sexy Japanese Girls * Falling Ball Dodge * Scientific Calculator * Dice Roller * 躲避弹球 * Advanced Currency Converter * App Uninstaller

12

123

преди 13 години

Имам iPhone 4, но съм привърженик и на Android. Само да кажа, че Jailbreak-а при iPhone също е вид хакване. Има Jailbreak-ове които също могат да крадат информация от потребителското устройство, така че трябва да внимаваме много какво и от къде си качваме на телефона. А относно спора Android или iPhone мога да кажа, че и двете системи си имат своите предимства.

11

Анонимен

преди 13 години

Когато плюете по Джобс че бил новия Хитлер и не пускал *** и Пульо да си продават *** в AppStore не се замисляте, че този контрол над приложенията е точно затова, да се гарантира сигурността на потребителите (и печалбата на Apple, но няма безплатен обяд) Когато си JailBreak-вате телефоните се излагате на същия риск плюс това вече не знаете кой точно какви лични данни от телфона ви на кого продава. Аз си плащам и спя спокойно.

10

Анонимен

преди 13 години

До номер 7 -Ходи да си изтискаш акнето и не ни дава некомпетнтното си ламерско мнение! Ползвай си Андроида с хакнати програми! Явно е че не си пипал Айфон!

9

До номер 7

преди 13 години

хаахаххаахахах хвани се застреляй моля те.Ти ако беше пипал някога Айфон щеше да си на друго мнение.Имах HTC Hero,HTC HD 2,Galaxy и сега съм с айфон 4.Еми моето заключение е ако искате хубав телефон с тъч скриин и готини приложения или си купете айфон или по добре не си купувайте тъч.За приложенията има решение Jailbreak и си качваш всичко квото искаш без пари.Иначе освен айфон другото което ми харесва е HTC Hero също не е лош но не може да се сравнява с айфона по никъв начин.

8

hehe

преди 13 години

До 2: в епълския маркет не качва 'всеки' там изискванията им са съвсем други..

7

Анонимен

преди 13 години

който плюе по Андроид, значи никога не е имал телефон с Андроид. Имах Омния с Уйндоус Сега съм с Галакси Ес с Андроид. Няма база за сравнение. А Айфона изобщо не го споменавайте. При Андроида има толкова много фрии приложения, че направо е смешно да се сравнява с Айфон. А софтуерно може да проверите и сами в ютуб Галакси Ес колко по-бърз е от смешния Айфон. Който разбира от телефони никога няма да си купи Айфон. В момена марките са Самсунг,ЕлДжи,НТС и Моторола вече се възражда.

6

Анонимен

преди 13 години

Nokia 3310 nqma virusi!

5

Анонимен

преди 13 години

Има контрол именно и само при Епъл и Гоогъл с това им се перчеше , че били свободен маркет-ето резултата- за който и ги предупреждаваха , че може да се случи!

4

МОСАД-GOOGLE

преди 13 години

Вирус в Android Market паникьоса Google...ЕВРЕИСКАТА ИЗМАМНИ4ЕСКО-ШПИОНСКА ТЪРСА4КА GOOGLE , СЕ ПАНИКЬОСА ОТ СОБСТВЕНИТЕ СИ ВИРУСИ ЗА СЛЕДЕНЕ И ШПИОНАЖ.ЗАБРАНА НА ЕВРЕИСКИЯ GOOGLE В ЕВРОПА.

3

Анонимен

преди 13 години

Искам сега пак някой умник да излезе и да ми каже как бил с Амдроид и било по-хубаво и евтино от Епъл!

2

Анонимен

преди 13 години

Абе всички почнаха да правят маркети за приложения ама що не помислиха да сканират за вируси,в маркета всеки може да качва каквото си иска и нема контрол.