51

отврат

преди 13 години

Този не е ли ходил на училище?Не е ли учил за метафора?*** нагъл

50

нвм

преди 13 години

ББ да не забравя ,че беше избран с обещанието да се справи с мутрите и орг.престъпност.Твърда ръка трябва за тази работа.

49

Чукундур

преди 13 години

До платените драскачи от БСП, ГЕРБ, РЗС и т.н..."Браните с рогца жалката си власт,Не, аз не мога да съм като вас!"

48

Анонимен

преди 13 години

Тиква си ти бе *** защото не си българин! Неможеш да плюеш един човек решил с цената на всичко да върне държавата на народа си!

47

Иван

преди 13 години

БОЙКО Е ВЕЛИК АТИ КОЍ СИ,НЕ ТЕ ПОЗНАВАМ.

46

АйСиктир

преди 13 години

Пак ли сте лепнали тая *** селска мутра тука? Писна ми от тоя ***.

45

По Бойко ...

преди 13 години

... не стрелят , защото е много страхлив и постоянно се крие !))))

44

До 38

преди 13 години

Кандитатът за Вицепрезидент на Алексей Петров е Румяна Желева. Значи и *** са недоволни от Тиквата.

43

вили

преди 13 години

Интересува ме коментар N 8 не нарушава ли правилата на сайта? Защото имам неприятното усешане че има двоен стандарт в модерирането на сайта. По темата бих казала , че имаме уникално управление. От една страна мафиотско, от друга селяндуро-шопско. Дано да ни е на кадем, защото с промените в Изборния Кодекс ни чакат дълги години през които ще можем да се наслаждаваме на любимия ни образ и като елей от ефира да се носи благата му простодушна реч.

42

един от всички

преди 13 години

До 29: "прос" не се пише така, пише се "***", "100 проц." не се пише така, пише се 100%. "АЛЕКСЕЙ" не се пише така, пише се "АЛ. ПЕТР." и накрая - аз пка ще гласувам за Бойко, защото разказва играта на всички мафиоти и "интелЕгенти" като тебе.

41

Бай Ставри

преди 13 години

трактор ли си, комбаин ли си....не та знамама ади скрий се вече, че стана досаден журналята нямате ли по-важни неща да пишете, та всеки ден едно и същокафа вече бе!

40

Анонимен

преди 13 години

Този прилича ли ви на честен и нормален човек? И физиономията му е на селски тарикат .Такива бяха издигнати от партията-майка на високи пистове и ги направи мафиоти. Първанов сега е разперил криле над него защото едва ли ще има дързостта да го обвини някога в нещо. А Бойко го направи и само заради това трябва да се тачи от народа че намери смелост да притисне създадената червена мофия ,която обаче е заела твърде силни позиции във всички области на живота в България!

39

Анонимен

преди 13 години

Не спираам да се изумявам на глупоста в тази наша държава,съда не съди,трябвали му неопровержими доказателства,аре стига бе ,колко още та психясали бандити ще се показват в медиите и ще ми се правят на наи праведните.

38

Гочо

преди 13 години

Защо не написахте поради каква причина ББ ще иска да атентира АП? Нека да разбереме - нарко-канали ли, частни фабрики за синтетична дрога ли, алкохол ли, цигари ли, търговия с оръжие ли... А така излиза, че ББ не харесва АП и аре тряс с автомата. Айде малко по-уважително. Да сме прости-прости... колко да сме прости? Се сме малко по-умни отколкото прости ни мислите.

37

Чукундур

преди 13 години

34А тия дето им взривяват джиповете, заслужили ли са го (визирам Цветелина) ???

36

Анонимен

преди 13 години

ЕТО ГО КАНДИДАТА ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БСПАКО ИМА ЛУДИ И *** НЕКА ДА ГЛАСУВАТ ЗА ТОЯ

35

Т/Т

преди 13 години

Т/Т - Тиква/Трактор

34

Анонимен

преди 13 години

Сигурно си спомняте, че преди близо година Бойко Борисов каза, че е във война, отбеляза той. - това доста прилича на репертоара с подслушванките... А ако се замислим - точно ГЕРБ има най-много вреда от бомбата. Но народът все по-малко мисли, а предпочита да му смилат информацията.

33

НЕ гласуващ

преди 13 години

Разбира се ,че ББ е извършил взрива срещу теб . Нали сте две мафиотски групировки водещи война за разпределение на пазарите. А ние ахмаците да вървим на избори . Вече никога на избори и не гласувам за никой .

32

Анонимен

преди 13 години

Този полуинвалид за какъв се мисли?Я да си гледа там старините и да не се меси много!Целия народ знае че именно той е главата на октопода.Бойко защо никой не го е стрелял?Стрелят само по хора които са си заслужили това.