458

Абе баино

преди 13 години

Абе "революционера-гербер" оправи си правописа поне - отделно, че си и изкукал от яд, че се провали Тиквата.

457

Бойко, дръж се

преди 13 години

Бойко,Тикво, или както там ти викат, задръж се поне още да прережеш 900 ленти, ако трябва по 20 на ден. Ако после всичко се наводни като околовръстното, ще е заради тройната, Станишев, Доган, Вълка и прочие. Ние да усвоим средствата - за тия дето не са от Герб - и постна пица им е много!

456

Анонимен

преди 13 години

Да, ама не, никога вече *** няма да заробят отново България. Дано се задавят от злоба и Курнилия и Сер-гей и Масларица, свърши тяхната...

455

до Ивка 482

преди 13 години

Ивке това са фашисти така са обучени да папагалстват и да лаят само това което те знаят те не извършват мисловен процес с мозъкът си.Никога няма да осмислят написаното от теб затова в името на народа осъждам всички фашисти ,крадци и родотстъпници грабили и убивали подлагали на мъчение чрез глад народът на НРБ през последните 22 в лъжовен преход на демокрация,мним капитализъм и мнима преватизация,на смърт чрез разстрел.Това трябва да бъде първа точка от дневния ред на новата българска и възроден а партия БКП.За делото на БКП ,за щастието на нашата скъпа родина.-Бъди готов!

454

до 488

преди 13 години

В България никога не е имало фашисти, както не е имало антифашистко възстание. Ако се вярва на историята на БКП, те са направили антифашистко възстание преди да съществува фашизъм, преди Хитлер и Мусолини. И всичките им лъжи са такива....сега вместо църкви взривяват редакции.

453

w

преди 13 години

Според социологическите проучвания и очевадната гербава ченгеджийница, всяваща страх всред запитаните, лигавите *** ще получат на едни предсрочни избори доста повече гласове от мутрокомунистическите им колеги в ГЕРБ. За жалост страната пак няма да тръгне в правилната посока. Единственото хубаво е, че ще се отървем от АТАКА. Тази партия беше безкрайно лицемерна и вредна във всичките си начинания и разновидности.

452

олимпиец

преди 13 години

До на/Ивка/ ГЕРБ и БСП са две страни на една монета...само лустрация ще ни спаси. Бог да пази България.

451

sofeto

преди 13 години

Не съм привърженик нито на едните нито на другите но организирането на един такъв протест можеби ще покаже сравнително най точно за политическите настроения в държавата а не някакви виртуални проучвания на общественото мнение!!!

450

sedesar

преди 13 години

dobre de, shto ne protestirate pred vashite cherveni baroni, da vidadat niakoi lev , da si platite smetkitekradohte 60 godini, kolko iskate da kradete oshte?i sled tolova godini kradene ste oshte bedni?

449

Анонимен

преди 13 години

Ивке, пожелавам ти да живееш в социалистическия рай няколко години и тогава ще видим, дали ще продължаваш да пишеш глупости. Соц. рая се характеризира:Забрана за собствено мнение и мисълЗабрана за пътуване в чужбинаЛипса на всичко, от тоалетна хартия до червен пипер, освен за другарите и гешевтарите.Не може да си купиш кола, къща и имот, за кола се чакаше 10 г. и се купуваше жигула за 6 000 лв, ако не изпуснеш реда си, къща се изплащаше 30 г. и се купуваше, ако БКП реши, че си крайнонуждаещ.

448

Анонимен

преди 13 години

излезте на протест ама да вземеме и ние да излеземе че да се почне че да се свърши ***...

447

Елизабет

преди 13 години

Хора без работа са комунистите.Чудят се как да се направят на интересни.Само че залагат някои от народа,а те пляскат с ръце.

446

Дядо Йоцо

преди 13 години

А вие ивките сте едни "горн" хора, колкото по-нагоре се качвате - толкова червените ви *** по лъщят на слънцето - 45години се нагледахме, че и още след това!

445

марти

преди 13 години

До 471 ПЕТРОВСелски,тебе Нинова ли ти вдига...самолета???Ако е така,то не се учудвам,че симпатизантите на тази пасмина сте...***!!!

444

Анонимен

преди 13 години

Поне 10 човека знаят кой е заложил бомбата.Да излезнат и да си кажат.Банда платени ***-това е населението на БГ.

443

Pozitano

преди 13 години

СКЪПИ БЕСЕПАРИ, СКЪПИ СЪПАРТИЙЦИ,КРИЗАТА ДОЙДЕ, НО ВИЕ НЕ СЕ ОТЧАЙВАТЕ,ИДЕТЕ ПРИ НАШИТЕ БОГАТИ ДРУГАРИ ГЕОРГИ ГЕРГОВ, КЮЛЕВА, ЦОЛО ВУТЕВ, ТРАКТОРА,БЕЗ ПАНИКА,ТЕ ЩЕ ВИ НАХРАНЯТ,ТА НАЛИ ЗАТОВА ПРИПИСАХМЕ НА ТЯХ ВСИЧКИ ПРЕДПРИЯТИЯ В ДЪРЖАВАТА,ДА НИ ХРАНЯТ КАТО ИМА НУЖДА,А ГЕРБАДЖИИТЕ НЕКА *** ОТ ГЛАД

442

Анонимен

преди 13 години

Това с бобмибте всъщност показва каква долна нация(предимно съставена от ***) сме.

441

555

преди 13 години

Ивка,ти като си много умна,кажи-СИРЕЧА,по-културен ли е от Съсела и Деянов,или Даскала по физическо,айде да не се обиждаме на култура,а на идеи..може ли 2г да затъваме,кой ни обира повече,,а?И нима сега няма корупция на всички нива,наздраве Ивка,земи една Леденика и се успокой :))))

440

вацкин

преди 13 години

Парламентарен член ?

439

Ивка

преди 13 години

Вие сте едни долн хора, които връщат часовника на цивилизацията в България с десетки години, това, което бе постигнато в посока свобода на словото поне, Гейб също го съсипа, бамбаджии, това, че залагате бомби и съботирате постовете по форумите няма да накара народът да ви заобича.