55

аууу

преди 13 години

Цецо-галоша днеска каза,че по времето на Костов имало най-много атентати.Ами да се сети какъв беше по него време опекуна му-точно мутра,която това работеше.

54

Анонимен

преди 13 години

Do 53Абе той и дявола е ангел....

53

Анонимен

преди 13 години

Докъто тече интервюто с Цецко по Дарик в сайта излиза заглавие: "Роми разграбват бивше млекопреработвателно предприятие в Казанлък"20 полицай стоят и ги гледат безпомощно. Ами няма да ги бият я, нали са последния останал електорат на Герб!

52

Анонимен

преди 13 години

Само Алексей! В сравнение с Боко и Цвъцко си е направо агънце:)

51

наблюдател - 27

преди 13 години

Сори мильо, но аз данъци от миналата година не плащам. Нямам намерение да го правя и в бъдеще докато мутрата-комунист и крадливата му шайка е на власт. А ще ме фанат за дедовия. От мен тия една стотинка повече няма да видят ако ще и на челна стойка да се изправят. Удоволствие е за мен, че няма да има за такива *** като тебе. Така че свиквай.

50

Анонимен

преди 13 години

"И според мен е по-голяма вероятността хора близки до тези от Галерия да са заложили бомбата - с цел привличане на вниманието към себе си, както и да се изкарат жертви."Хахаха .. че от няколко месеца вече те са в центъра на вниманието! От това накъде повече?Лъжете се лесно, и това позволи на политиците да ви изядат живота последните 21г.

49

Млад поет

преди 13 години

Гоце кара тракторТрактор кара бомбиГоце пръст щом мръдне - трактор пръдне, бомба гръмнетрактор има си *** - двама весели другари, Янка и СерГейчотях е*бе ги как що свари - тракториста Алексейчо

48

Анонимен

преди 13 години

46 - И ние така казвахме за заплахите за убийство на Боко и Цвъцко, но не ни повярваха:)

47

Napushen-Buhal

преди 13 години

Взрив в най-лъжливия и жълт вестник не може да се организира от правителството. Ако искат могат по 1000 други начина да спрат скапания вестник и да му направят мръсно без никой да разбере. Първата глупост беше с фалшивите срс-та, сега това самовзривяване. И целта е само една: хората, които има мозък, колкото само да пазят равновсие веднага да тръгнат след стадото на овчаря Алексей Петров. Честито, агънца заспали!

46

Иван Петров

преди 13 години

И според мен е по-голяма вероятността хора близки до тези от Галерия да са заложили бомбата - с цел привличане на вниманието към себе си, както и да се изкарат жертви.

45

Анонимен

преди 13 години

"Борисов благодари на Станишев и ДПС за европейското поведение"Хихихихихи! Така е! Само, че неговото е ориенталско:)

44

Анонимен

преди 13 години

Напушен си, ама вече и наркотиците отиват пак в КС:) Кво ша праите:)

43

Арлекино

преди 13 години

Днес по БНТ журналистът Асен Недялков заяви, че за последната 1,5 година нищо в България не се е променило, а напротив, статуквото се втвърдява. Ставаше въпрос за огромните далавери и заменки на земи на тройната коалиция и за това, че ГЕРБ нехаят и са опънали чадър над една специална група от олигарси и височайши *** на правителството.

42

ГЛАДЕН

преди 13 години

До тек все едно нищо.по СРС има много повече информация и пак нищо.Известно е от къде са изтекли.Известни са извършителите.Известно е времето и кой е говорил.Говорено е за най-долна корупция...И пак нищо.Цецко *** за зеле не става от тебе.така както обвини докторите във Горна Оряховица и накраая не ги осъдиха - тези мръсни убийци на деца.Така че и тук не ти вярваме...

41

фирма на ДПС

преди 13 години

Цуци за теб сме подготвили нов апартамент. Той е едностаен и се намира на ул. ген. Столетов 21 в София. Апартаментът е обзаведен с кухня, баня и тоалетна, обезопасен е с решетки от всякъде и е под постоянна 24 охрана. Цената е повече от изгодна и както обикновено в твоите случаи се поема изцяло от данъкоплатците. Очакваме да се настаниш там възможно най-скоро.

40

Анонимен

преди 13 години

"Оставете хората да си вършат работата и стига сте намирали конспирация във всичко."Взрив в редакцията на най-критичният към правителството вестник не е нещо което да се отмине лесно.Особено когато е гарнирано с пропагандна вълна убеждаваща ни, че те сами са си взривили редакцията.

39

Анонимен

преди 13 години

27 - Верно ли е това дето си го писал:) Ами плащам само здравни:) И нема да видите и стотинка повече дори като косвено данъци - ДДС, Акцизи:)

38

Анонимен

преди 13 години

"ще съжаляваш и ще молиш за прошка - минаха времената когато данъците се заобикаляха.":) Че кога изобщо обикновеният човек е можел да укрие данъци?И преди и сега само "доверените" хора са можели да крият данъци.За съжаление и точно те би трябвало да плащат най-много!

37

Анонимен

преди 13 години

34 е за 27 с любов:)

36

Napushen-Buhal

преди 13 години

Като имаше арести и акции всяка седмица бяхте недоволни: Каква е тая полицейска държава?! Сега като има взривове пак сте недоволни: Каква е тая престъпност?! 20 години ни е*аха през гащите заради вас, сега изведнъж станахте много критични. Оставете хората да си вършат работата и стига сте намирали конспирация във всичко.