59

хм...

преди 13 години

дай ми разликите между НАТО и Вършавският договор? И в двата случая си плащаме, и в двата случая по-голямата сила ни казва какво да правим :)

58

хм...

преди 13 години

хм... благодарен си на същите тези държави, които те продадоха на СССР, които заради политическите си интереси ни "пъхнаха" в ръцете на комунистите!? Странно... Но пък е възможно да не си чел историята и да не знаеш какво се е случило (макар, че незнанието не те оправдава).

57

Анонимен

преди 13 години

Това беше първия контакт на Расмусен с Путин като генсек на НАТО, и Пу се е опитал да го изнерви. Аз бих му се изсмял в лицето, но културните датчани не са свикнали на руските простащини.

56

Анонимен

преди 13 години

Аз съм българин и съм натовец. мразя до дъното на душата си путин, ссср и комунизма. благодаря на Америка и на Запада, че освободиха родината ми и източна Европа от комунистическото робство, за да мога да се развивам като свободен човек, а не като затворник и слуга на един човеконенавистен режим и на господстващата руска раса. Нека бъдат проклети во веки веков!---------------- И аз.

55

F 35 Lihting 2

преди 13 години

БЪЛГАРИЯ ЩЕ СТАНЕ СЛЕД 5 ГОДИНИ НАЙ ДОБРЕ ВЪОРЪЖЕНАТА НАТОВСКА ДЪРЖАВА СЛЕД САЩ , С ОГЛЕД ВАЖНОТО НИ ГЕОПОЛИТИЧЕСКО ПОЛОЖЕНИЕ .

54

Black Beard

преди 13 години

Най-добре NATO при Варшавския договор.

53

anonimen

преди 13 години

razbira se che nato triabva da se zakrie i izchezne ot liceto na sveta.1 niama varshavski dogovor.2 vidiahme kak nato bombardira nezavisima i suverenna sarbia sas brutalna agresia.3 parite ot nato da otidat za bednite darjavi v koito narodite umirat ot glad.4 parite ot nato da se dadat za otkrivane na lekarstva protiv raka i spina.sega nato see samo smart i zagivat nevinni hora.5 vraskite na nato sas teroristite ot kosovo se okazaha fatalni za svetovnia i balkanski mir.6 niama prichina poradi ko

52

Акъл море

преди 13 години

Няма по-жалки *** от българските натовци.Накъде сте тръгнали с гаубиците? Защо се бутате между шамарите?Нито Русия ви смята за нещо,нито истинските натовци! Вие сте просто теляци,за нищо друго не ставате!Тръгнали Русия да спират.Партньорите на България са Македония,Албания и Босна! Къде се ръгате с големите!

51

bo

преди 13 години

Abe kitaitzite njama dda huknat da zavladjavat Severna Amerika, ama vij ne6to taka po-nablizi4ko...kato Rusija, za6to neeee....

50

До 42

преди 13 години

Ние по старите такива като тебе ги познаваме ох как ви познаваме. Вие сте партийните фукцоинери от едно време. Този стил с който пишете е същия само сте сменили американския империализъм с Русия. Пиши пиши колкото ви слушахме едно време, толкова ви чуват и сега.

49

Анонимен

преди 13 години

Путин може да си го позволи. Колко жалко, че ние нищо не можем, освен да казваме "да" на кого ли не.

48

До Дядо Мраз

преди 13 години

Дядо Мраз, прав си - това е Проди. На никой от тези на снимката не му е весело. Весело е на няколко идиотчета в този форум. Колкото до ръста на Путин, не е чак толкова нисък, сравнете с Проди. Дори да беше джудже, спомням си: "Карлик, но вон с таким хуем!" Трудно преводимо на английски. "Dwarf, but with so big penis!". Не е същото!

47

Анонимен

преди 13 години

български нещастници са в нато ... ама коремите им яко свирят

46

до анонимен 41

преди 13 години

то нащото не е минало ... ще има още да гледаш новини за нас ...ъди сигерен )) нещастен гладен бългрски пес ))))

45

Патриот

преди 13 години

хахахахах мразил комунизма ама бил благодарен на запада ,кой мислиш е измислил комунизма !?!

44

Натьо

преди 13 години

НАТО съществува за да пази Западна Европа от Червената армия. Червена армия няма от почти четвърт век, пък не съм и съгласен да се пази само Западна Европа. Дори и един от най-големите привърженици на НАТО, бившият премиер на Испания Азнар, смята че целите на НАТО трябва да се променят и да са актуални с времето.

43

Анонимен

преди 13 години

Всички руски слуги ***

42

Анонимен

преди 13 години

Аз съм българин и съм натовец. мразя до дъното на душата си путин, ссср и комунизма. благодаря на Америка и на Запада, че освободиха родината ми и източна Европа от комунистическото робство, за да мога да се развивам като свободен човек, а не като затворник и слуга на един човеконенавистен режим и на господстващата руска раса. Нека бъдат проклети во веки веков!

41

Анонимен

преди 13 години

Путин е комплексираното джудже с мания за величие, не аз хахахахахахМетър и 20 с вдигнати ръце.А Расия е за присмех на целия свят. Подигравка след подигравка.Още им искат визи като на въшливите *** от третия свят. Те всъщност са си въшливи ***. Само тук две-три руски слуги им се дупят. :)Мина вашата вече, отидохте на бунището на историята, където ви е мястото!

40

Патриот

преди 13 години

не не сме натовци а българи !