46

SD

преди 13 години

У нас всеки разбира от футбол, през жени - та до ядрена енергетика.Еманация на този синдром е въпросния професор...Явно и професорите, и докторите, ... и премиерите са ни такива. Толкоз си може т'ва племе. Смях за Европата - пак цирк на Балканите. Да дойде Бай ***. Че поне е по-'убав от тия, по-искрен е.И аз щях да се смея, ако не се налагаше да им търпя простащината...

45

Анонимен

преди 13 години

Хаха, написаното по-горе ми затвърждава тезата, че това е поръчков червен сайт. Гледах интервюто и материала е изнесен супер тенденциозно.И горе пише само за министрите. През по-голямата част от времето Вучков плю агент Гоце като главен въпрос беше да се посочи поне едно нещо, което той е направил за доброто на България.Горе-долу същото беше и за Станишев.А пък това, че Борисов е мълчал - то на пракитка нямаше въпроси. Вучков го беше поканил да каже каквото беше на душата му.Баси журналис..

44

ренде

преди 13 години

Тоя *** за къ'ф "професор" се има, освен че е лауреат на Димитровския комсомол. Дъртия самозванец няма ли най-сетне да спре да се навира в телевизора и да плюнчи камерите.

43

Анонимен

преди 13 години

malko e izkukorigal ama KEFI MNOGO ME KEFI CHE POSTOIANNO OPLUVA KRADZITE NE CHI IMA POLZA

42

Анонимен

преди 13 години

До 35 - не си луд щом критикуваш управляващите, луд си да си мислиш, че две отрочета от една и съща партия-майка можже да ги интиресува за народа.

41

срам

преди 13 години

Тоя Вучков все критикува,но самия той критика не търпи и не приема-каже ли се нещо срещу него-все не бил разбран(горкия гений),или пук му завиждат или са простаци....Иначе е много остър и хаплив,но срещу Бойко и той умекна! И що за интервю беше това-че той просто си изказа мнението и не остави цъбеседника една дума да каже.-Това ли му е "културата на поведение"? А отделно,че Бойко беше на 2 метра от Вучков :) И професорчето се изложи!

40

ринго

преди 13 години

ами като я докараха до там лудите да им дават акъл и да им четат конско.Все някой трябва да му каже на Бойко какво мисли право в очите .Малко са такива като Вучков и Сашо Диков но и те стигат.Много е прав в някои от оценките си да оставим настрана че той освен себе си друг не харесва .Е бедни ми Бойко доживяхме професор да ти се кара.Представи си ако те изпитва едва ли ще минеш в по горен курс...

39

sf

преди 13 години

За жителството не го пита, за жителството. Напълни се СОФИЯ с провинциалисти и ни взеха спокойствието, местата в детските градини и малкото паркоместа. Най-големия празник за СОФИЯ - когато селянията се изнася по Веикден и Коледа. БиБи несретнико изнеси се и ти заедно с целия Парламент дето е 99% провинциален. ПИСНА МИ от кекащи и мЙекащи в метрото, трамвая, по пътното платно и в детската на децата ми!

38

Анонимен

преди 13 години

Дори Вучков може да даде урок на ББ.Държа се съвсем разумно и вярвам,че е влязло нещо в главата му.А и професора беше с добри намерения.

37

Анонимен

преди 13 години

Колко типично-един комунист плюе друг, в края на краищата и двамата печелят, а за народа остават гръмките приказки и мозъкопромивката. Мейд ин беге, но далеч не само.

36

Въпрос

преди 13 години

Кое по-точно от казаното от Вучков не отговаря на истината?

35

Анонимен

преди 13 години

защо да е изиот Вучков............нима не е истина това което казва. Защо у нас като започнеш да критикуваш управляващи, все те изкарват луд

34

99

преди 13 години

Вуцата,че се слагаше слагаше се,ама всички вие сте като амеби в сравнение с него.

33

Карлуково

преди 13 години

Вучков чакаме те в лудницата в Карлуково да се лекуваш че не си добре изобщо ! Хората неискат да гледат такива като теб в такова предаване, по-добре се премисти в Пълна лудница по бтв :)

32

Мечтателя

преди 13 години

Браво на Вучков ! Размажи тази мутра от прехода ББ !

31

неутрално

преди 13 години

Вучков вече стана безинтересен, в началото забавляваше, но сега вече започна да омръзва ако се вслуша човек уж много неща казва, но все едно и също си повтаря, критикува другите, но монолозите му се повтарят за всички, управляващи и във всички телевизии където е работил. Слага се само на водещи като Венета Райкова, Гала и други защото си мисли че едва ли не .............. може да очаква нещо от тях. Да не говорим за записките /бележките/ които си нахвърля по темите - хаос. С 1 дума комплексар

30

gtf

преди 13 години

хахаха голем цирк, жалко, че не съм го гледал. Много от нещата, казани от смахнатия професор обаче са истина... а м-у другото що безработните *** не се препратят към Белене (под военен конвой и целодневна охрана) - така ще се спести от бюджетни разходи за помощи а ще си имаме и АЕЦ. Да види *** що е работа, не само да се оплаква и намира извинения за нагли кражби.

29

Анонимен

преди 13 години

Вучков, първо е ненормален. Второ, говори едно и също, повтаря се. Не се различава по нищо от вечно мърморещите, само критикува без да дава коснтруктивен анализ. Трето противен е, изкуственото чене му пречи и се плюнчи постоянно. *** е...и прилича на кукумявка, едно дърто ***. Вучков = *** дърта....:Д

28

Анонимен

преди 13 години

Бойко Борисов явно е много *** щом се е съгласил да отиде на "интервю" в предването на този кръгъл *** Вучков. А бе нашия премиер толкова ли няма ПР-и, който да го светнат, че ще участва в цирк, сътворен от едно изкукало старче? Какво падение за Боко Тиквата...

27

истината

преди 13 години

АЛООО САЙТА.НЕ СЕ ЧУДЕТЕ ЗАЩО ВЕ ПО-МАЛКО НОРМАЛНИ ХОРА ПОСЕЩАВАТ САЙТА ВИ.ТУКА СЕ ЛЪЖЕ И КЛЕВЕТИ БЕЗ ВСЯКАКВА МЯРКА И СРАМ.ПЛАТЕНИТЕ ПИСАЧИ СА НАЕТИ САМО ЗА ЛЪЖИ 25 ЧАСА В ДЕНОНОЩИЕТО.