184

коко

преди 13 години

Костов е лош.Костов иска да погуби един талант.Няма в България друг такъв добър артист,който да може така изразително да чете пред Парламента подслушани разговори.На борба,братя,за спасяването на Цветанов!!!

183

до 203

преди 13 години

Защото всичките са престъпници в парламента и се защитават един друг, пък и Бойко тиквара е човек на Костов.

182

До 175

преди 13 години

Чак разбирач не съм. Ти като ти се яде ориз, бегай в Китай...там са оризищата. Щото си много разбиращ ми кажи какво беше нивото на селското стопанство тогава и какво е сега...упс!Извинявай - то сега няма такъв отрасъл. Яж сега домати и краставици от гърция и турция. Яж сирене, мляко, кашкавал, хляб, салами всички с неизяснен произход и през това време мисли... да видим дали нямаше да бъдат нужни заводите ако някой беше доразвил промишлеността, а не само да разпродава. Колко беше дългът от Тошо?

181

възмутен

преди 13 години

Цветанов трябва да подаде оставка и не защото Костов или БСП казват, а защото цялото доверие в органите на реда рухна! С тези режисирани акцийки, които гледахме по медиите, които една по една отпаднаха, поради липса на доказателства; с тези нахлувания в домове на невинни и после с едно извинявай се разминаваха; с това неправомерно използване на СРС за щяло и нещяло и още и още! За мен това не са органи на реда, а групировка, която с "показни сценарии" гледат да си вдигнат рейтинга на всяка цена!

180

до олимпиеца

преди 13 години

Те вечи ни оправиха,ама не както щерките и близките си! Та още си ходим оправени!

179

до 199

преди 13 години

Като е за бесилото, защо не е обесен още?

178

Анонимен

преди 13 години

Тоя пък каво разбира от полиция и шпионаж. Във всяка държава има вътрешно разузнаване и подслушване на политицитие. Естествено е, че няма да бъдат оставени да си правят каквото си искат! Тия *** какво си въобразяват? Че са хванали господа за оная работа и могат да си правят каквото си искат? Сега пък и докторите им виновни! Ами ще *** хората, щом работят без пари! Това чак сега ли го разбраха. И да осъдят тези, тя системата на здравеопазването е сбъркана! Това няма да е последния случай.

177

до :)

преди 13 години

Защо си спрял ? Продължавай !Оглупяли от бедност и стрес хорица гласуват за предсатавител на едрата олигархия, бивша мутра и милиционер приемайки го за човек от народа.Бедни и обрулени хора гласуват за неуспелите комунисти, партийни секретарки и милиционери от ГЕРБ.

176

aaaa

преди 13 години

koстов го е страх 4е следваштия е тои на мухката. продажник мръсен комунис

175

до 185

преди 13 години

Ми те герберчетата толко си могат, не им се сърди. В Симеоново са научили само "мачкай", "***" и "червени прашки". Беден им е речника на милиционерчетата - виж как говори Цвъцко, па се сещай за привържениците му.

174

коко

преди 13 години

"Сините поискаха главата на Цветан Цветанов"-за какво им е?

173

Анонимен

преди 13 години

Карабатак

172

Анонимен

преди 13 години

*** цяла България беше синя но ти се полакоми е се *** ,*** ГЛАВА ЗАТРИВА ,

171

tangra

преди 13 години

не обезвредил върховете на мафията... верно е Иван Костов още е на свобода

170

олимпиец

преди 13 години

Само истинските десни партии ДСБ и СДС ще оправят България.Никога вече мутри,фискултурници и милиционери във власта.

169

$$$

преди 13 години

Тоя *** кога ще се махне от публичното пространство??? Да ходи да си се сърди, беше ми добре няколко години без да му гледам крадливата физиономия.

168

Джони

преди 13 години

Костов вече ни е вадил от жестока криза и пак той може да го направи.Алтернативата е само СДС

167

Анонимен

преди 13 години

Цецо, ако го махнат от поста ще бъде първият министър на вътрешните работи, който ще лежи в затвора !

166

До 177

преди 13 години

Нещо плочата зацикли или друго не ти ражда герберската тиква:)

165

Анонимен

преди 13 години

Взе да става интересно . Цецо срещу Бойко - кой от двамата има повече верни депутати , ще има ли разцепление на ГЕРБ? Свалиха Фидосова - /от обкръжението на Бойко/ и я замениха с К. Велчев/верен на Цецо/. Иван Петров /отново верен на Цецо/ поиска главата на Танов , Бойко е зад Танов и Дянков. Ха сетете се сега чии интереси обслужваха флашките със СРС и сами ще разберете кой ги изнесе. Войната не е между Герб и останалите , а ГЕРБ/Ц/ срещу ГЕРБ/Б/