536

до хората

преди 13 години

в края на краищата, всеки има глава на раменете си, очи и уши. всеки разбира нещата по своему, но трябва ли да се стигне до тотален глад на всички хора, да падат по улиците, за да се светнем какво става?! аз лично съм против. не съм чул някъде мутра да дава, той само взима. така хубаво я усвояват тая прекрасна българия, казвайки на хората, че борят престъпността... дали всъщност е така?!

535

PARIS

преди 13 години

Събудете се и изгонете правителство,президзнт,парламент,иначе ще бачкате за европейците,вноските в EC se vdignaxa.

534

Гацо

преди 13 години

Господин Цветанов страната ни не е готова за присъединяване в шенгенското споразумение факт . В страната ни им пълно одцъствие на външна и вътрешна политика . Никоя от доминиращите страни в саюза като Франция и Германия не желаят присъединяването на Турция в ЕС това е единият от аргументите Другото което се сочи е ширещата корупция у нас и мисиите ни зад граница които срещу символична сума дават виза . Не на последно место се страхуват e и това че у нас съществува вече 20 г партия на етническа основа която зародишът и е бившата терористична организация НИЕ сега ДПС извършили много кървави атентати у нас като този на жп гара Буново . Господин Цветанов у нас бъка от ислиямски секти и ислиямски терористи които са готови да направят атентат навсякъде в ЕС . Правителството на ГЕРБ няма човешки ресурс за управлението на страната И справянето с кризата у нас и колкото бързо си идете толкова по-добре ще бъде за страната а и за вас защото ако се разбута сегашното статукво ще трябва много време да лежите по затворите . Господин цветанов чакате трета дъщеря подаите оставка за да намалите присъдата си знаем че сте изключително корумпиран доколкото знам има филм правен по подобие като този на Иван Славков БАТЕТО бая цирк ще се чака в близко бъдеще . Имало доста развратни кадри май с мъже и много жени

533

до патрула

преди 13 години

*** моля ви, до всяка денонощна будка за цигари стои по една патрулка 24 часа в денонощието и пази стоката на шефа! ей, слепци, не виждате ли или патрулката ви се струва луноход с тези светлинки. жал ми е за момчетата какво трябва да търпят за единия хляб. честно, не им е лесно.

532

До 542

преди 13 години

Ти самият не си в час ! Тук е пълно с платени агитатори на БСП. Плащат им и само за стотинки да плюят.

531

Анонимен

преди 13 години

Цецко, има много добри пластични хирурзи.*** да ти скъсят клюна и може би по-малко ще ни досаждаш!

530

PARIS

преди 13 години

Франсетата изгониха 3 министъра за корупция,в момента и ширак садят за корупция и от една седмица опозицията натиска министърката за оставка заради това че е ползвала джет на близък на Бен Али.В БГ някой да е съден!!?Ами затова няма шенген,а вноските в ES se yveliчиха

529

до шефа

преди 13 години

как ли отива вечер и гали главите на децата си с тези ръце, с които подписва дневно стотици документи, съсипващи живота на всички останали. до сега нищо смислено в полза роду не е свършил големият спец. само сапунки.

528

Пак предишното

преди 13 години

Пак предишното правителство. Пак то не усвоило, пак то виновно. Не знам дали България ще е технически готова за влизане в Шенген през март Цветанов, но аз имам техническа готовност да вляза в *** още сега.

527

Анонимен

преди 13 години

Дрън-дрън, че пляс, Цвъки! На крива рекета - космоса и пречи, че и ти все за предишните дуднеш! Забрави ли, милиционерче мило, че си от 2 годии (почти) на власт!Гербераст! Оставка се очаква от теб - за некадърност!

526

Анонимен

преди 13 години

Станахме за посмешище пред целия свят.Контрабандата?Тя се прави от хора, които знаят как и трябва да са във върха на власта.Бойко и Пашата имаха фабрика за нелегални цигари в Крайморие - този го разбира занаята и знае кое как.А власта?Ами нали е Бог!

525

наглост

преди 13 години

едно е да се правиш на ***, когато ти говорят по заобиколен начин, но е наглост да се правиш на ***, когато ти го казват в очите в пряк текст! европа, целият нормален свят не ги иска...

524

EC

преди 13 години

Корупция-използване на държавната власт за лични облаги!!С една дума всички консултанти от 20 години конфискация на имот и имущество и на съд

523

До 543

преди 13 години

Голямо браво.

522

Анонимен

преди 13 години

Изчакайте боко да завърши дувара бе.Ей тия не гледат в очите и ни се подиграват

521

франсетата

преди 13 години

е точно де, като смените правителството и парламента и сте вътре! срокът е от март, та до две години...

520

Анонимен

преди 13 години

Предвиденото първоначално за март тази година присъединяване на България и Румъния към шенгенското пространство може да отнеме няколко години, заяви днес френския министър по европейските въпроси Лоран Вокиез, като отбеляза усилията на Букурещ в тази насока, съобщи "Франс прес", цитирана от БТА."Отварянето на шенгенското пространство за двете страни е тежко решение за бъдещето ни. През техния район минава три четвърти от проблемната нелегална имиграция, минават голямата част от потоците на трафика на наркотици, на оръжие и дори на деца, каза Вокиез в предаването "Европейски кръстопът" на Радио Франс ентернасионал.

519

мазача

преди 13 години

*** вие не разбрахте ли какво се измазва на границата?! къщичката на граничарското куче.

518

до № 5 3 7

преди 13 години

Не чакаме НИКАКЪВ комунизъм,а се чудиме как да се отървем от тази ЧУМА!Моя съвет е да отидеш и да се прегледаш...Не повтаряй едно и също и не си показвай тъпотията...

517

изток

преди 13 години

хората от кв изток не ходят вече в любимата си сладкарница "теа", за да хапват торти там, понеже в квартала са се навъдили разни тъмни, подозрителни субекти и имало тенденция да продължада развъждането. освен това миришело на шапки.