67

аз14

преди 13 години

Долен мазен ***!!!

66

juno reactor

преди 13 години

КУШЛЕВ Е ПОСТЪПИЛ ПРАВИЛНО!ТРЯБВА ДА СЕ РАБОТИ С БЛИЗКИ И ПРОВЕРЕНИ ХОРА,,,ХОРА НА КОИТОИ МАШ ДОВЕРИЕ

65

Анонимен

преди 13 години

9000 *** да му напълнят дъртия пърдялник

64

аз14

преди 13 години

Поредния аидук... Нямам думи вече,не зная какво да пиша и кажа.... Жалка държава,жалък народ...

63

пинокио

преди 13 години

Еееееееееееееееее чичо, гепиха ни. Ко ше праим са? А?

62

На дедо дедовия

преди 13 години

Тоя шушляк още като го видях преди години, когато го назначиха и ми стана ясен. Вижте му само физиономията и свинските очички с палав *** пламък в тях. Не е нужно да си психолог за да ти стане ясно що за пиле е тоя. Нищо неочаквано не е станало, малко се позабавиха нещата но стават. Ще го духат марионетките ...

61

Karatista

преди 13 години

Ku6lev, stara pederugo, doide i voeto vreme!!!!!Na tolkova hora zaporira imu6testvoto i to po pru4ka na upravnicite i nai-vec4e na Boko Tikvata i na Ceco Kradeco, 4e e vreme i ti da si plati6,Jalko e, 4e nema da te osudqt no pone 6te ti biqt 6uta staro govedo!!!! Umru bavno svinq takava i dano se mu4i6 dulgo predi da umre6!!!!!!!!!!!!!

60

Анонимен

преди 13 години

българия ли?!?....закривай,нема ли начин всички да се изнесем и да останат само полит.крадците и техните избиратели *** и да видим от кого ще крадът тогава

59

Анонимен

преди 13 години

Ама професор ли е тоя? По какво? Каква специалност има? Нещо,свързано със строителството ли? Или най-обикновено строителство на комунизма с капитали:)

58

До 58

преди 13 години

Ти да не си в конфликт на интереси и роднина на въпросния мерзавец на снимката.

57

Анонимен

преди 13 години

Сам си определя заплата,сам си назначава персонал..Него обаче КОЙ ТУРНА??? Държавата ни ЕООД ли е или Дружество с Неограничена Безотговорност? Като гледам изражението на лицето му,свръхкомпетентен ми се чини...в далаверите:)

56

Марк

преди 13 години

Ей, я чакайте малко!Нали си спомняте, как тихо и елегантно само преди месец-два предсадателят на ВАС - Константин Пенчев бе направен Омбудсман - една почетна длъжност, от която не съм чул нещо да зависи! Същият К.Пенчев, който изхвърли мега коромпираните съдии от системата!Кушлевата комисия конфискува това-онова на разни мафиоти!Чух че всички набедени за роднини са изпратили декларации в НС, че не са в родствени връзки с Кушлев.Май търсят цаката и на тази комисия!

55

Анонимен

преди 13 години

никога не съм си мислил,че ще си го и помисля,но сега да го кажа,на всички млади хора без връзки,бягайте от тук и да не ви пука,тук ,ако не си крадец,жръзкар или мошенник,вероятността е толкова голяма,колкото да спечелите 6тица от тотото

54

Гошо Тъпото

преди 13 години

Не е...вярно,и аз съм в комисията на Кушлев,но не съм негов братчед.Далечен роднина съм,по съребрена...линия на балдъза му,чиято баба е от Кривунделовои е женена за мой ...чичо,който се явява баджанак на ...бащата на братана Кушлев.

53

No name

преди 13 години

Вчера заради този хубостник ме баннаха за 24 часа, щото казах истината за ... шушляка (оная връхна дреха, не визирам горкия човечец), а днес , опааа - че си и назначил цялата рода. Кушлев, Кушлев, ко напрай бре братче ??

52

Анонимен

преди 13 години

писна ми еееей,писна ми,дремете вкъщи и чакайте всякви *** да ни се изхождат на главата

51

чч

преди 13 години

Червените форумци,"скромно"премълчават факта,че др.Кушлев е виден кадър на БКП-БСП,още от време оно!И като истински комунист,той нищо не признава(без да просъска"агентът-фашист"!Той цял живот е възпитаван,че той и партията му са винаги прави-дори,когато съгрешат-т.е.никой не може да му държи сметка!Това,което е направил той,е масова практика за "другарите"на всички нива в държавата!Те си я присвоиха много отдавна ,и то с кръв!Затова казват,че сега само с кръв ще я дадат!Може да им се вярва!!

50

иво

преди 13 години

цялата рода е назначил, този нагъл дъртак

49

passing by

преди 13 години

ne sam bremenna no mi se povrashta pak.....

48

pik

преди 13 години

durto kuku