60

Време е !

преди 13 години

ТРАКИЯ и МАКЕДОНИЯ -- новата - стара държава на Балканите - от Дунава до Бяло море и от Черно море до Охрид с древен народ тракийци и македонци

59

Анонимен

преди 13 години

Отървали са ги от лудницата тея младежи.

58

бай Мангал

преди 13 години

а пари дават ли?

57

благоевград

преди 13 години

некога старите македонски бежанци от егейска македония поддържаха връзка помежду си в балгария и се познаваха а днес младите не се познават за жал и аз имам братовчеди и брадовчедки в пловдив и асеновград които и до днес не съм виждал и не ги познавам най- тежко е за един човек да е от бежанска фамилия или от малцинство каквито бежанци от егейска македония сме ние македонците

56

Марсиянец

преди 13 години

За онези от нас, които се чувстват и се самоопределят като марсиянци, това е уникален шанс. Възможност да заявим, че ни има, че съществуваме, че сме марсиянци!

55

ОСНОВНИТЕ ПЛЕМЕНА..

преди 13 години

.....В ДРЕВНА БЪЛГАРИЯ ,СА ТРАКИЙСКИТЕ !!!!ПРАБЪЛГАРИТЕ ,СА БИЛИ САМО ЕДНА ДРЕБНА ОРДА ОТ СКИТНИЦИ И ЧЕРГАРИ, С ЧИСЛЕНОСТ---НЕ ПОВЕЧЕ, ОТ ДНЕШНИТЕ НАШИ ***!СЛАВЯНИТЕ ,СА НЕЗНАЧИТЕЛНИ ,КАТО БРОЙКА И СЪСТАВ!СЛАВЯНСКОТО НАЧАЛО В БЪЛГАРИЯ ,СЕ ИЗТЪКВАШЕ ОТ КОМУНИСТИТЕ ,ЗА ДА НИ СРОДЯТ С РУСНАЦИТЕ!ТОВА Е ЛЪЖА И ЧИСТА ,КОМУНИСТИЧЕСКА МАНИПУЛАЦИЯ!БЪЛГАРИТЕ ,СА ПРИЕМНИЦИ НА ДРЕВНИТЕ ТРАКИ!

54

Анонимен

преди 13 години

Ако се пиша Брад Пит, дали Анджелина Джоли ще спи с мен ?

53

Прост ама му се иска

преди 13 години

Ако се пиша холандец или германец и се съберем така повечко хора, то тези страни дали ще направят пловдивско тяхна провинция?

52

малко истина

преди 13 години

Между другото знаете ли че възрожденецът д-р Петър Берон в своя прочут "Рибен буквар" /1824 г./ определя езика, на който е написана книгата като ТРАКИЙСКИ и сам той се самоопределя като "роден от православанех родителя тракиоти" т.е. тракийци. Разбира се това обстоятелство и тези пасажи от буквара в по-късните десетилетия тихомълком са "изсечени" от нашите пишман-учени...Всъщност нашият език е в голямата си степен тракийски в своята граматика и до някъде с лексиката си. Просто престъпна заблуда е да твърдиме, че ние българите сме потомци на някакви си азиатско-манджурски диви племена, наречени с изкуственото име "прабългари". Истината е известна за нашия произход, но все още разните му там "професори, академици и други пишман-историци" здраво и бясно си защитават историческите лъжи и фалшификации за произхода и езика на нашия народ.

51

БГ

преди 13 години

хаха ама ние няма ли да броим и македонците към нас ... че те са българи от македонският край на България :)))

50

Анонимен

преди 13 години

Що спът в ДАНС ? Да ги хващат.

49

NEMO

преди 13 години

Е аиде покажете ими един репресиран де няма и един да намерите

48

Анонимен

преди 13 години

ВенелинТочно. Трябва да се прави разлика между македонци (репресирани българи в западна България) и сърбомански ***.

47

провокатор

преди 13 години

Знам , че пловдивчаните и асеновградчаните се гърчеят и залитат по гръцкото, ама сега разбирам, че и се и македонеят.хахаха

46

NEMO

преди 13 години

100% Провокация на хелзинския(***) комитет това трябва да е тяхна работа.

45

Венелин

преди 13 години

Сръпските агенти си вършат работата, а нашите сигурно "доказват" кой разговор е манипулиран...И къде са сега самозванците от атака?!

44

Анонимен

преди 13 години

волжки татарТо затова затриха от всички документи на ООН думичките 'македонски език' - техническа грешка :))) Държава Македония не съществува. Има БЮРМ. Бюрмаджиите да не се месят в вътрешните работи на България или ще ядат хурката.

43

Nerealen

преди 13 години

Македонец, какво е общото между вас ФИРОМ-ците и траките, нещо не се сещам?

42

Веселяк

преди 13 години

Аидее! Пак почна пянявенето! Много веро в тая България, бе!

41

NEMO

преди 13 години

Той бившия им премиер стана Българси гражданин.А те в България македонци търсят. То македония няма щото маи се казват БЮРМ.Аре бегаите от тук инате си държава колкото и измислена там правете каквото си изкате.