116

уфсъ

преди 13 години

"Вътрешният министър Цветан Цветанов мълчал като комунист на разпит. Такова мнение изрази депутатът от БСП Кирил Добрев,"ГЛЕДАЙ КОЙ ГО КАЗВА!!ПРИСМЯЛО СЕ КРИВОТО ДЪРВО НА КУКАТА:)

115

Българин

преди 13 години

Ян Хус - Атака е най-бързо сриналата се като доверие партия в новата ни история. Българските патриоти се подлъгаха по болен лидеров, но втори път няма да гласуват за него, защото не го пратиха в парламента, за да става лакей на циганофилите от ГРОБ.На следващите избори Атака няма да вземе и 1% от гласовете.Ако Сидеров бе останал верен на избирателите си, бе отказал подкрепа на престъпното правителство и бе предизвикал нови избори, на тях би взел над 15%, но той се опозори.Останаха ни ВМРО.

114

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

ГЕРБ нерушимый политиков комуноидов Сплотила навеки Великий СиБанк. Да здравствует созданный волей Борисов Единый, могучий мафиотски союз!

113

чч

преди 13 години

Вашият сайт е голям фен на комунистите,така,че заглавието,вероятно е комплимент за Цветанов!Освен това ,от комисията,която изслуша Цветанов,казаха,че са доволни от обясненията му!?На кого да вярваме тогава-на предубеденият ви сайт ли(вероятно ръководен от някой трактор),или на официалния държавен орган!?Не съм фен на Цветанов ,но и не понасям хора,които си печелят хляба с масови манипулации!!

112

Анонимен

преди 13 години

Не подценявайте Цветанов , той може да е с физкултурно образование , но или е понаучил нещо за стажа си в МВР или има що годе добри съветници.Непосредствено след скандала Горна Оряховица и след скандала с имотите му , започнаха да излизат едни записи на Ваньо Танов и Премиера. Цялото обществено,че и международно внимание се насочи към тези записи.Цветанов започна да се чувства комфортно и имаше време да донареди пъзела си с прокуратурата.Какъв ще да е тоя министър на вътрешните работи , който ще даде курбан Премиера за да потули своите си далавери.ЕТО ТАКЪВ ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ ТОЗИ ЧОВЕК НЯМА МЯСТО В ПРАВИТЕЛСТВОТО , А И ВЪОБЩЕ В ПОЛИТИКАТА.

111

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Нас червеното знаме роди ни, СРС-то ни беше ухо! Дюнери на всеки ъгъл, и така до края на магистралата!

110

Елена до 111

преди 13 години

О- те ги четат, но са толкова нагли, че не им пука отдавна какво мисли народа!

109

Анонимен

преди 13 години

Забележете кой го казва - Кирил Добрев! А този не го ли хванаха на границата с едно куфарче пари? Интересно как въобще журналистите искат мнение от такова нищожество! Хубавото е, че с такива имана начело БСП окончателно ще изчезне от политическия хоризонт до 2,3 години!

108

Българин

преди 13 години

Ето как еврочиновниците, назначени от ГРОБ ни позорят пред цял свят - чудесна илюстрация за самата същност на тази родоотстъпническа партия !!!Еврочиновници не искат децата им да учат български08.12.2010 21.56Над 90% от българските чиновници, назначени на постоянни и временни договори в различни дирекции на Европейската комисия, се обединиха във вътрешен форум в "Гугъл" против откриването на българска секция в едно от четирите европейски училища в Бюксел.Това съобщава kafene.netВ Брюксел от години съществуват европейски училища, където могат да учат децата на постоянно назначени и командировани експерти от всички държави членки.За първи път обаче се очертава прецедент представители на някоя от страните да не желаят децата им да бъдат обучавани на родния им език, което се приема като право.За разкриването на българска секция в европейските училища в Брюксел многократно са настоявали двама поредни български премиери, а наши евродепутати са коментирали, че е въпрос на време това да се случи, тъй като е престиж за България и за българските служители в структурите на ЕС.В родителския форум някои от противниците заплашват, че ще протестират срещу въвеждането на български език в европейските училища. Майки признават в прав текст, че от три години в срещи лобират срещу откриване на българска секция за обучение на роден език.Основният аргумент е, че рожбите им няма да имат нужда от него, защото завинаги щели да останат в Брюксел и щели по-добре да се интегрират, ако се обучават на чужди езици. Други предлагат, ако такава секция бъде открита, в нея да бъдат записвани само новопристигнали деца.Според запознати явен протест най-вероятно няма да блокира правото на обучение на български език в обособена секция, а по-скоро ще злепостави държавата, тъй като поведението на чиновническото й представителство се тълкува като абсурдно и незряло.Като интересна подробност се споменава, че румънските чиновници от 3 години лобират за въвеждане на цялостно обучение на родния им език за техните деца и сега са щастливи, че са на крачка от тази придобивка. По този начин децата им ще могат да учат не само роден език, но и култура, музика и т.н.

107

абе

преди 13 години

то пък като не мълчи, сякаш казва нещо съществено... някой да е очаквал нещо друго ?

106

до системните

преди 13 години

Покажете на тези в парламента колко ги обичат хората вече, почти не се намира кой да ги защитатва вече, хората не ги искат, покажете им коментарите да видят разочарованието на хората. Поредните измамници, Да си ходят, да се махат.

105

stefan

преди 13 години

kircho dodrev go xvanaxa na granicata da prenasq narkotici.a sega she mi govori za moral i kontrabandni kanali.

104

Аз до 103

преди 13 години

Мълчал е докато Гешев не му е дал шише ракия. След това пропял.

103

georgi44

преди 13 години

Колко показателно - комунист казва, че Цветанов мълчи като комунист :D.. Щом те самите почнаха да се убиждат на комунист, няма какво да се каже повече :))

102

Д-р Лекува Герболеза

преди 13 години

Не човек а желязо казал депутата комунисттихо тъпият казал не герболет.Господи какъв *** имаме за МВР министър той дори не знае какво става в ресора му.

101

KALT

преди 13 години

До тихо Цецо отронил:Агента фашист не казва а просъсква, апартаменти? Цецо отговаря:Аз съм комунист и нищо няма да издам.

100

Ян Хус до 85

преди 13 години

Не се сърдете на СТРАНДЖАТА, а се радвайте, че се появява във форумите. Той е средностатистическия Гербер. Всички образовани хора, които гласуваха за ГЕРБ, с надежда за някаква промяна, изтрезняха. Това, което ГЕРБ излъчи като интелектуален авангард е подобие на СТРАНДЖАТА - пожарникар, вифаджия, мултак-скулптор, компрометирано *** от Световната банка, изгонен от СУ некадърник, плюс Фидосова, Лъчо Мозъка и пр. Прибавете и *** от "Атака". Така, че социалната база на ГЕРБ са "Странджуидите"

99

Анонимен

преди 13 години

ИВАН КОСТОВ НЕ КАЗА ЛИ СЪС СОБСТВЕНАТА СИ УСТА НАВРЕМЕТО ЗА МЕДИЦИТЕ НИ В ЛИБИЯ "АМИ Я СИ ПРЕДСТАВЕТЕ, ЧЕ НАИСТИНА СА ВИНОВНИ", С КОЕТО ВТРЕЩИ ЦЕЛИЯ СВЯТ!!! МНОГО БЪРЗО ЗАБРАВЯТЕ, БЪЛГАРИ! пОДКРЕПЯМ ЦВЕТАНОВ. ЩОМ ТАКА ПИЩЯТ, ЗНАЧИ Е НА ПРАВ ПЪТ!

98

Българин

преди 13 години

97 - само дето Антон Иванов е мълчал заради една идея в която вярвал - а тоя мръсен престъпник - за пари и власт.

97

Анонимен

преди 13 години

Стой си Цецо.Никой не може да влачи Герб към дъното по - успешно от теб.