41

ПОЛИТИК

преди 13 години

До властта в никакъв случай не бива да бъдат допускани всякакви мутри, ченгета и изобщо отпадъци на бившия комунистическия режим, които правеха всичко възможно да изпразнят от съдържание идеите за пазарната икономика, за функционирането на демократичните институции, за нормален и конкурентен политически живот, които се опитваха да превърнат всичко това в една мъгла, в която всичко се свежда до животински инстинкти...Днешна България е първата в Европейския съюз държава с ясно различими недемократични отношения и атмосфера, сиреч е първата бандитска държава, промъкнала се в една такава демократична и културна общност.У нас сега управляват престъпни групировки на някогашната комунистическа номенклатура и нейните питомци, които получиха политически монопол тъкмо защото беше притъпено ценностното противопоставяне в името на така лелеяната олигархична безалтернативност.

40

БСП-МАФИЯ

преди 13 години

За всичко лошо случило се през тези години са виновни единственно болшевишките престъпници.СЕГА НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ ИМ БИЕМ ПОСЛЕДНИЯ ЯК ШУТ.БСП Е МЪРТВА .МЪРТВА....ЧЕСТИТО..И АМИН..

39

калинка-малинка

преди 13 години

Какво става, бе хора? Като чета тези злобни и дребнави коментари, ми става страшно за българската нация! Как е възможно, хора, у вас няма ли други чувства освен омразата? Що не се замислите, че по времето на Царя живеехме доста по-добре, имаше работа, бизнеса вървеше и хладилниците бяха пълни. Въобще не ме интересува дали ще затворят някой, който много бил откраднал. По-важно ми е, че в сегашната ситуация трябва да гоня сама децата си от България, за да не мизерстват и те.

38

до 39

преди 13 години

За ГЕРБ и Атака ли говориш???

37

Анонимен

преди 13 години

Червени престъпни *** се ОБЕДИНЯВАТ!

36

Ачо

преди 13 години

Всичко е манипулация от Цветан Цветанов.Изводи от така създалата се обстановка до момента:1. Ако са излезли СРС от МВР без тяхно знание - значи нямаме министър, който да упражнява контрол и там е разграден двор. Всеки може да си подслушва всеки и да си разнася СРС и да ги продава...2. Цветанов знае но мълчи като оня от село Антон и отрича да е знаел за СРС - това показва че неговите подчинени могат да си подслушват и без подписа на министъра. Пак лош контрол от министъра...3. СРС не са правени от МВР, някъде в страната от някого си - това е най-лошия вариант. Това показва че нямаме МВР и всеки може да си прави в държавата каквото иска и МВР да не опазва националната сигурност. Извода пак е срещу министъра, не може да се прави с опазването на националната сигурност.4.МВР използва СРС за натрупване на компромати срещу политически и държавни служители и ги къта за "черни" дни и да изнудва. Нищо чудно Цецко да е знаел и да не е докладвал на Бойко с цел да го държи изкъсо и да не го притиска. Милиционерски номера, Бойко не е от тях той е пожарникар. Но го е предал някой който му има зъб от МВР...И ПРИ ЧЕТИРИТЕ СЛУЧАЯ ПЪТЯ Е САМО ЕДИН - ОСТАВКА ИЛИ УВОЛНЕНИЕ И ДА ХОДИ ДА СИ ГЛЕДА ПЕНСИЯТА..

35

Amenhotep

преди 13 години

Какво правят тия мошенници от НДСВ в парламента? Не разбраха ли от предните избори, че трябва да напуснат сцената ЗАВИНАГИ?Да ходят да драпат за великия си монарх и да му помагат да СЪДИ БЪЛГАРИЯ В СТРАЗБУРГ! ВЪН КРАДЦИ! п.п.А милен Велчев да върне откраднатия милиард!

34

младоженец

преди 13 години

"крадливци"

33

младоженец

преди 13 години

Горчиво и амин, краливци!

32

13

преди 13 години

ОТ ВСИЧКИ ТИЯ МРЪСОТИИ ПЕЧЕЛИ САМО ГЕРБ А ТОВА ЗНАЧИ ЧЕ ПЕЧЕЛИ И БЪЛГАРИЯНИКОГА ВЕЧЕ БСП И ТЕМ-ПОДОБНИТЕ ИМ УРОДЛИВИ ПАРТИЙКИ

31

Анонимен

преди 13 години

Ами ето де. Признаха си най-накрая. Тях не ги интересува да се коват закони и да се мисли за благосъстоянието на обикновения човек, а как да бутнат ГЕРБ, че те пак да се намърдат на софрата :)))

30

800 дни

преди 13 години

Ами то има ли ндсв...:)))добре че последно бяха покрах и бсп и дпс та и евродепотати извадиха,но след малко време няма да има и помен за тях.

29

галактика

преди 13 години

Ей затова начело на държавата трябва да е един човек - да отговаря и да се знае кой е отговорен ----- Какво се получава на практика - въртят се партийките и групичките в парламента пре определен период от време и това е ---- Всеки е с чувството, че е за малко и да му мисли следващият и така все в порочен кръг ---- Едните обвиняват другите, следващите винят предишните и в крайна сметка - нищо налице ---- И всички невинни ---- Е не знам как точно да е, но и така не бива

28

аз

преди 13 години

На тая и да и *** у устенцата ще ме е гнус

27

Анти БСП-НДСВ

преди 13 години

***!!!!!!!

26

Menn

преди 13 години

Е*ати обединението...

25

колю

преди 13 години

Иакам цар, а не партия любима. Искам цар обединител а не партия разединител.

24

Анонимен

преди 13 години

Размърдя се сделката с външния дълг и мама праска и Серго се взеха.То това Коалиция за българия стана като завод за претопяване на скрап.

23

MURDOC

преди 13 години

Джаба Хътянина (от снимката) в парламента си спешиИ си кротко груХтешиии ....

22

ВНИМАНИЕ-ОПАСНО!

преди 13 години

Ами то и от децата се знае,че НДСВ са проект на ДС(БСП)...Как няма да си се харесват...))) Червените ЛУЗЪРИ се съживяват...)))