161

Emigrant

преди 13 години

Като сте го подхванали този престъпник-Б.Борисов,трябва да го довършите.Но не да го оставите да напусне държавата ,а арест и народен съд.Пълна конфискация на неговото многомилионно състояние,на жените му и всички свързани с него,доживотна присъда или смърт,за предателство към България и народа,за всички жертви след прехода,за кражби в особено голями размери-милиарди левове от гърба на народа,за хилядите безледно изчезнали млади хора,за унищожаването на Бъл. армия и икономика.Той стои в центъра на всички злини.Сега е момента ! Събудете се хора !

160

Ф.С.В

преди 13 години

Да фалират (ресторантьорите).те не произвеждат нищо освен спомени (и то лоши)

159

Ресторантъор

преди 13 години

Геноцид има ужасен и над всички нас от тези крадци от ГРОБ..Никога не сме били в подобен колапс. Ние от асоцацията на ресторантъорите също искаме оставката на Борисов- най - некомпетентния и нагъл крадец- премиер в историята на страната..Хиляди наши служители също са в готовност да излязат пред министерски съвет и за часове да пометем тези нагли крадци и мутри.....Ето.....Празните салони на ресторантите са все по-често срещано явление напоследък. След време логично ще се превърнат в нещо напълно естествено. Поне докато има ресторанти, защото след като фалират няма да има нужда дори да се коментира този проблем. След новогодишните празници за повечето хора е изненада, когато отидат на някое любимо място, което до вчера е било пълно, да го заварят пусто и празно, но за сметка на това проветрено и с достатъчно места. За собствениците новият закон, който изпразни кръчмите, също е изненада. Шефът на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация Благой Рагин коментира ситуацията така: Само това ни трябваше. Колегите са в шок, всеки ден променят наредби и закони. Вече имаме чувството, че искат да ни фалират насила, да освободят пазар за някого.Пред 24 часа той каза, че фалитът на повечето заведения е сигурен, тъй като поне 50 000 лева са инвестициите за нова система за циркулация на въздуха в залите за пушачи.

158

Истината

преди 13 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

157

Ф.С.В

преди 13 години

Спасението е всички на преброяването и въобще да се пишем *** и да си сменим имената ако трябва .за да ни дават помощи и работа като малцинства ..това е оправията ,,така или иначе БГ след 25 г ще са само *** така че може още от сега да почваме да учим чужди езици ))))))

156

Анонимен

преди 13 години

Не е тайна за никого, че хлебопроизводителите и тези на олио са в огромната си част мутри, приятели на Премиера. Естесвено, че тях ще закриля, да не мислите, че вас, гольовици. За вас само бой, е...е и сръбска музика!

155

Анонимен

преди 13 години

ми така е! Очаквайте измервателен уред за въглеродния двуокис, който издишвате:) Таксата ще е 24лв на година и ще се използва за екологични цели, като например екологично уиски за Нона Караджова:)Сега първо ще има такси електромер и водомер

154

Анонимен

преди 13 години

За лекарите помислихте за учителите помислихте за полицайте помислихте а за народа кога ще помислите Дянковвв

153

Анонимен

преди 13 години

Пак ли Станишев ти е виновен, бе, Банкянски Плямпалник ?

152

Анонимен

преди 13 години

Глусувайте пак за крадливите и некадърни мутри от ГЕРБ, мазохисти такива !!!

151

Анонимен

преди 13 години

"България първа в ЕС по намаление на държавен дълг към БВП за 10 години"Тъкмо щях да кажа, че ставам гербер и прочетох, че изследването е за 10години:)))И интересно! През 2009, дългът е 14,7%, а за 2010 очакват 18,2%! Значи Боцко едни от 3,5% БВП ги е свил вече:)))))))))Боцето пак се е изсили да краде:) Вчера писах, че задлъжнялостта на БГ скача с 800 млн. и потвърждението идва днес:))))))

150

Иван

преди 13 години

България в ценови шок,иконoмическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди тиквата крадлива и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.34 лв. Хранителните продукти за 1 год. 80 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре. Това е просто - кошмара е пълен. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА И СЪД !

149

Ф.С.В

преди 13 години

Хора обяснете ми че явно аз съм *** .в Бургас хляба отдавна е 90 99 ст казват че увеличението в момента на 1 кг хляб ще е 1.40 лв навсякъде по магазините цената е 90 99 ст за 700 гр значи 100 гр хляб е 1.428 или казано отдавна цената на килограм хляб е 1.40 лв ..тогава за какво увеличение говорим

148

Анонимен

преди 13 години

169 - И къде има закон за печалбите във всички страни:))))))))))))))))))))))))))))))Че то тогава няма пазар! Май искаш комунизъм,а! Е! Нема! Регулирани цени са вода, ток, газ:)))))))))))))))))))))

147

Анонимен

преди 13 години

Абе мушмули, кво се кефите, че купувате олио под 3 лева, вземате го толкова, щото е рапично менте! Аз си купувам в двулитрови бутилки по 7 лева едната.

146

Анонимен

преди 13 години

166 - Имате хубава диагноза за собственото ви усещане относно социалната ви значимост и интелеккуаланото ви състояние:) Защо обаче го проектирате на другите:) Или и вие сте всичко и всеки:) Интересно усещане:) Дано никога не го изпитам:)

145

шопа

преди 13 години

Докога така ще я караме Денянковвв ще играее мечката ми се видии

144

malart

преди 13 години

маслиновото олио си е на стабилни цени от доса години и скоро слънчогледовото е го догони. всъщност ще ще и по-здравословно да минем на зехтин

143

Анонимен

преди 13 години

Поскъпването на олиото си е чисто картелно споразумение, със пшеницата - вече 20 години първо я изнасят, после внасят с цел реализиране на максимални печалби. И тя по принцип се разхожда по море до силозите в Турция и обратно. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ГЛАСУВА ЗАКОН ЗА ПЕЧАЛБАТА, КАКТО ВЪВ ВСИЧКИ НОРМАЛНИ СТРАНИ!!!! Стига с изцепките и договорките!!!

142

Анонимен

преди 13 години

ПОКАЖЕТЕ В КОЙ МАГАЗИН СЕ ПРОДАВАТ ТЕЗИ СКЪПИ ПРОДУКТИ ,НЕ САМО ДА ХВЪРЛЯТЕ ЛЪЖИ В ОЧИТЕ НА ХОРАТА