145

Анонимен

преди 13 години

този *** съвсем се издуха ... така са псетата ... ти ги допускаш до себе си те искат да ти изгризат гръцмула... Ние показваме на света ,че културата , възпитанието и нормалния начин на говорене при българския политик липсва... То не бяха клетви , обиди , псувни , рев , жалене , грачене , сополене , лигавене.. безсрамни хора - какъв пример дават такива като този *** на хората които го гледат , на подрастващите.

144

Анонимен

преди 13 години

До 143Типичен коментар във стил ГЕРБер *** със речник на ПРЕНМИЕРОКАРУЦАР :)Вие там сте се събрали от *** по *** аргумента ви е (***) а речника ви е наситен със звучни псув.и срещу всеки опонент.

143

Тузар Джими

преди 13 години

Момко Яне, що не сънуваш някой гуру да ти покаже ПРАВИЛНИЯ ПЪТ. Да осветли "идеите" ти, да ти подшушне начин за слизане от сцената тихичко, по чорапки... Няма да плачем много...

142

hagen

преди 13 години

Защо не го попита Фидосова а той откъде има толкова много пари за да си построи такъв голям чифлик.Скрил зад далавери да не лъснат неговите.

141

Бокосян

преди 13 години

Трагедията е, не е че Яне го казва, трагедията е, че всичко това, което казва по всяка вероятност е истина. Трагедията е, че контрабандата в България добива невиждани размери, а Боко се прави на най- хрисимия човек, който няма нищо общо с огромния теч на пари в размер на 2 милиарда лв. Тези 2 милиарда няма да влязат в хазната, познайте защо!

140

Браво, Яне !!!

преди 13 години

Може да е всякакъв Янето, но не може да му се отрече, че има кураж ! Той казва истини, които всички ги мислят, но не ги изричат на глас.За това се изисква смелост. Нека му викат луд, шут и т.н.За да има прогрес, трябва да има и луди ...Лудите движат света напред, а не покорните мишоци ...Да ви припомня, че всички гении са считани за луди. Всички откриватели са считани за не съвсем наред.Както и всичките ни национални герои , тръгнали да се борят срещу империя ...Шапка му свалям на Янето !

139

Анонимен

преди 13 години

143Не си изпускай нервите:) Лекувай ги:) Истината не винаги се приема еднозначно:) Ако се каже на гербер, започва да бълва огън и жупел:) Той истина не търпи, нали:)

138

до Коментатор

преди 13 години

Амчи тогаз Фидоска е била член на управляващата не България, а в София с кмет ББ партия герб. И горе-долу тогава Титан взеха и *** на София.

137

ъ

преди 13 години

За едно е право Янето: че Бойко Борисов наистина е една престъпна мутра, рекетьор

136

герб

преди 13 години

сигорно и други са получили пачки,абе тия сегашните че излязат по копунпирани от тройнта коалиция,а има още две години и полувини власт,какво ли още ще забогатяват тия нагли хора.

135

Анонимен

преди 13 години

134Омръзна ли ти!:) Много истини говори този бре! не го ли е срам:) Така да кепези таз партия велика с много бира "Леденика"

134

Анонимен

преди 13 години

БОЙКО може да е мутра необразована,но е ченге и ще ви *** мамата бедняци мръсни

133

Коментатор

преди 13 години

Само не разбрах какво общо е имала госпожа Фидосова с управляващата партия през 2007 година. И как така е получила тази така наречена "фактура" или каквото е било на 15 декември който ден се пада събота, тоест денят е почивен. Странно, явно са отворили специално за нея.

132

Надзирател

преди 13 години

До 134:Във Централния сме запазили специална килия за Нарциса за период от минимум 15 години !!!Там му е мястото не само на него а и на половината кабинет.

131

до руми

преди 13 години

Мене ми е чудно,ако комунистите не бяха разпуснали властта на 10.11.89-та,сега демократите-говнократи,в коя партия щяха да членуват? За тиквата,цвъцко и цвъцка-знаем!!!

130

И.Идьотова

преди 13 години

Това са парите от обезщетението дето ме блъсна трабанчето.Тоя *** шофьор не можел да ме заобиколи щото щял да изгори много бензин,представяте ли си?

129

Анонимен

преди 13 години

135Не бе Дядо Йоцо! дим дуков и Моника Люински-Дянкова имахме предвид:))))))))))

128

Анонимен

преди 13 години

божее тези вече ми писнахаЯнке дай каквото има и да седнеш на дупето си и да приемате закониаман от червени клоунимазни и долни БЪЛГАРОМРАЗЦИ"РОДОЛЮБЕЦО"ДАВАЙ ВСИЧКИ ДОКУМЕНТИ НА ВЕЛЧЕВ И ПО ЕДНО КОПИЕ НА ВСЕКИ БЪЛГАРИН И МИРЯСАЙОТ МЕН КНИЖКАТА ЗА ЛЪЖЛИВОТО ОВЧАРЧЕ

127

а на бас

преди 13 години

че и тия ще свършат като царя,ама за по малко от 800 дни

126

Анонимен

преди 13 години

Браво Яне! Покажи истинската същност на т.н. "нов морал", дето се изчерпи още в началото на мандата с кражбата на ток от депутат от ГЕРБ и то от уличното осветление:)А от платежното явно се вижда откъде идва масата на Искреното, моята любов ненагледна:) Дето само мотокар и асансьор я обслужват:)