26

Ясно

преди 13 години

Че как да ни искат, за искане ли сме? Проблемът със съдебната ни система и корупцията съвсем не е толкова труден за разрешаване. Просто няма такова желание. Изглежда на доста хора им е по-изгодно сегашното положение. Те си живеят много добре. Какво ги интересуват обикновените граждани на тази страна - те трябва само да работят, да кротуват и да плащат такси и данъци, колкото могат и докогато могат. Третират ни като добичета, но и ние се държим като такива!

25

Do 21

преди 13 години

Ти също друга песен ще запееш .Ако не дай боже някой джигит или самозабравил се гъзар те асвалтира на пешеходната пътека или те размаже в собствената ти кола или това се случи с някой от семейството ти.Ама хептен друга ще ти е песента .

24

Анонимен

преди 13 години

Свиквайте с Бойко, млади ми и необразовани пеиятели! Поне още един мандат ще го гледате :)))

23

от

преди 13 години

Борисов е престъпник и мафиот .Знаят го и във Финландия, факт.

22

Финландия

преди 13 години

За тези полуграмотни гейберолюбци, които питат какво е Финландия ?Финландия е една от държавите с най-висок жизнен стандарт на гражданите си в Европа и света.Ако бяхте учили поне малко история щяхте да знаете и факта, че доста финландци са изгубили живота си за нашата свобода по време на Руско-турската освободителна война.

21

Анонимен

преди 13 години

Mnogo me kefi kak vsichki obviniavat gerb za tova:) nishto che 20godini ni ibaaha maikata vscihki ostanali kato se zamislia :) Estestveno che nikoi nqma da ni iska v Bylgaria , samite bylgari sa kofti , tuk v germania kato chuia samo che nqkoi e bylgarin i otivam maximalno dalech "Batka" "Brato" "*** koo staa" lichite si ot dalech selianduri

20

до Калтака

преди 13 години

Бъркаш ме с майка си,дупедавецо ибрикчийски....Изнасяйте си игривите ректуми по света..търсене има голямо и не ни занимавайте с либерастните дебилщини дето се мотат в *** ви Тикви....

19

.............

преди 13 години

да каже Боко иска ри У шенген или не. щото преди време това беше едва ли не национална кауза.

18

GLEN

преди 13 години

И какво беше това "Финландия"??А,марка синьо сирене !! хахахахаххахах

17

до 14

преди 13 години

Утре, (ако си шофьор) като направиш неволно някое нарушение и ти вземат половината заплата за глоба, друга песен ще запееш.

16

KALT

преди 13 години

До 17 а ти още дълго ще *** за без пари. Ама родно. Майцепродавци викаш на хора дето вкарават доста пари в тая държава без да искат нищо.

15

Килъра

преди 13 години

А замисляте ли се ,че умишлено нашите управляващи не затягат нещат,защото ако влезнем в Шенген никой вече няма да им се връзва на лъжите!То сега 1/3 от България се изнесе,а тогава ще видим кой ще им търпи своеволията и кражбите ;)

14

Килъра

преди 13 години

Изглежда само скотовете не знаят още,че контрабандата с цигари поичти 100% се контролира от Бойко Борисов.Един познат дето продава такива цигари беше спрял и ми беше казал,че чака около месец и вече няма да има проблем,защото хората на Борисов щели да контролират всичко и пак щял да се занимава само с това вместо да работи някъде :(На Заpад го знаят това само дебиулите по тези ширини май не :))))))

13

до ДГХ

преди 13 години

На вас,майцепродавците и ибрикчиите Шенген не ви трябва.....Вие го духате и го лапате за пари навсякъде по света!!!

12

Др.Кимбъл

преди 13 години

И Финландия не ни иска в Шенген,и ние не искаме пияни финландски пролетарии по нашето Черноморие,но нали сме един ЕС траем си !!! А сега малко наши *** щели да отидат в Финландия голиям праз ! Разликата между *** и пиян финландец е нулева.

11

Анонимен

преди 13 години

Специално за глобите по пътищата съм съгласен, нека ги направят безбожни... И хайде после върви прави нарушения - бил си предупреден... Овцата ако не я сръчкаш с остена няма да мръдне.

10

до 8

преди 13 години

блаженни са вярващите и тяхно е царството господне...........добре че има такива наивници като тебе, иначе Тиквата никога нямаще да спечели избори.

9

до 11

преди 13 години

Освен "такса водомер", за която си чул по BTV, сега можеш да слушаш по Нова и за увеличаването на глобите от КАТ. Глобите отново скачат почти двойно ! За заплатите, които взимаме са направо убийствени !Как да не ги "обича" човек ГЕРБ, а кажете сега ?

8

Анонимен

преди 13 години

Преди малко чух по БТВ че предстои такаса ВОДОМЕР.Аман от такси.Предлагам да се въведе такса ГЕРБ , все пак тия хора там се покъсаха от работа,такса СРС да се въведе- и това пари струва,такса гледане на телевизор (дори и да не гледаш) , такса въздух-вдишване и издишване , с пет процента намаление за тези които спрат да издишват(а ако спрат да издишват преди пенсия-освобождаване от здравни вноски).

7

Noment

преди 13 години

Ди Велт:България се управлява от човек с мафиотски похвати ...