97

Чалмата

преди 13 години

Лицето Сидеров бил ли е задържан в чужбина, какво му се е случило по време на задържането и защо така патологично мрази турците?

96

AMERIKANO™

преди 13 години

НЕКА ДА ИМ ПКАЖЕМ КОЛКО ГИ ИСКАМЕ В САЙТА НА БТВ ИМА АНКЕТА ДАЛИ ПОДКРЕПЯМЕ ВОТА. АНКЕТАТА Е В СТАТИЯТА ЗА ВОТА. НЕКА ДА ИМ ПОКАЖАМ ГЛАСА НА НАРОДА А НЕ НА ТЯХНИТЕ ПОСЛУШКОВЦИ В ПАРЛАМЕНТА!!!

95

harakiri

преди 13 години

дано по-бързо се разкарат селските облъчени бабички, които вкараха в н.с. това фашистко чудо. то му е за последно. след две години никой няма да си спомня за него, за партийката му. резил. в два парламента, а се е провалил тотално по всички параграфи. наи-голяма ***, съмнителни сделки под масата с дпс... как ще погледне избирателите си в очите или отново залъгалки за хорицата, само и само да лапне кокала?!

94

до алекс

преди 13 години

смело напред на тиквата да спретнем нии ми...т, да му близкаме г....а, *** гербератс лумпенизиран, надъхвай се в *** да плющиш шимишлиики.

93

hdkkk

преди 13 години

А, ти какво си направил преди 10.11.1989 г. ? - Нищо. А, аз бях там където можеше да стане лошо. Това беше преди 10.11.1989 г., когато с Петър Слабаков отивахме към Народното събрание. Ти, къде си бил тогава ?

92

Мунчо

преди 13 години

Боже Боже, луди хора ни управляват Боже, а стадото отдолу блее ли блее доволно...Те заради този и такива като него младите не искат да живеят в България!

91

на боко пича да му .

преди 13 години

какъв риск бе боле опъна парите и сега му дреми на дългата п....ка, 10 милиона чисто каше плюс това което опъва от субсидия и от по малките далаверки, знам го от негова родственица , боко само да не се подлъзне да платят на някой от неговите , че тогаз сеир голям, при всяко положение ще затъне още по надълбоко с пари и с постове които ще трябва да даде абеще уж независим и то закакво за още 6 месеца крадене през което време ще му скъсат г....а от сересета компромати и наесен с песен в панделата.

90

Анонимен

преди 13 години

Нека подкрепим Поли Генова и новата й песен "Disappear" за Евровизия - vbox7/play:1b4931e3 !

89

Седефчо

преди 13 години

волене, със следващата заплата си купи от аптеката вазелин, че скоро ще си безработен. Чао.........

88

алекс

преди 13 години

Хора, в момента се усеща едно нагнетяване на въздуха... От няколко дни мои приятели, роднини, непознати и всякакви хора ми казват едно: Бойко ще ги изрине тея от опозицията и това, което в момента се излива като кал върху него, ще се върне като бумеранг... Така, че правете си изводите, лично аз съм надъхал над 60 човека против мазната червено-синя-виолетова-жълта-шарена помия!!И това най вече идва от неактивни и хора не обичащи да гласуват, безпартийни и не-симпатизиращи на никой!Смело напред!

87

до-№ 78

преди 13 години

А ти колко получаваш та през седмица си в Милано и Парож по-бутиците и се засичаш с Капка...иначе не си обяснявам от къде си толкоз информиран,ако не си и ти с нея:)))))

86

Българин

преди 13 години

Георги Марков, из "Задочни репортажи за България" "...Но налагането на съветския образец у нас доведе до катастрофални изменения както по отношение на формата, така и по отношение на съдържанието на нашия живот. Мисля, че приблизително най-точното название на съветския режим е социалистически феодализъм, както веднъж гневно го нарече един от нашите най-добри поети. Обществената структура на нашето ново общество напомня удивително феодалната обществена структура"

85

Nobody

преди 13 години

Гледам, че "Синята коалиция" предварително си е измила ръцете за това, че няма да подкрепи правителството... :))))

84

Анонимен

преди 13 години

Бившият главен редактор на вестник Демокрация, кандидат да попадне в листите на НДСВ, кандидат за кмет на София с агитиращи за него голи момичета по улиците на столицата.... по настоящем "националист"- Този е с безрезервна подкрепа на комунистите.

83

Анонимен

преди 13 години

КОМПРОМИСА Е ВЕЛИКО ДЕЛО И СИДЕРОВ ЯВНО Е НАЙ РАЗУМНИЯ ПОЛИТИК

82

до ЦИРКА Е ПЪЛЕН

преди 13 години

...АКО НА ВОЛЕН НЕ МУ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА....Споко, важното е, че ще му издържат джобовете :)

81

до 78

преди 13 години

Ти да не и носиш саковете, та знаеш точно къде ходи и какво прави Капка бе другарю? Аз пък да ти кажа, понеже нося саковете на Зорка Гоцева, та тя през ден е в "ХАРОДС" и харчи по половин милион от парите на фондацията и.

80

ЦИРКА Е ПЪЛЕН

преди 13 години

БОЙКО ПОЕМА СТРАХОТЕН РИСК ЗАЩОТО КАРА ВОЛЕН ДА ПОДКРЕПИ ВСИЧКИТЕ МУ ПРОВАЛИ ДОСЕГА ПУБЛИЧНО.АКО НА ВОЛЕН НЕ МУ ИЗДЪРЖАТ НЕРВИТЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО ПАДА.

79

боко пича да му го..

преди 13 години

10 милиона лева за безрезервна подкрепа и без въпроси не е зле а

78

до Българин

преди 13 години

И що ибрикчията Бисеров да не дава оценки за ибрикчията Лидеров?Даже ибрикчията Бисеров е само с едно салто - като му резнаха крилцата в СДС отиде на "благодатна почва" в ДПС. И там си остана. Докато Боленчо що салтоморталета извъртя!Добре си спомняш за вотовете, ама се правиш на ущипан за метаморфозите Боленови :)