584

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Вънщността не е важна ... а ако е важна, то Цецка Цачева трябва да е перманентно безработна.

583

dedo

преди 13 години

618, написаното от теб много ми прилича на изповед пред огледалото.

582

Свиневъд

преди 13 години

Човек с външността на Искра Фидосова не би трябвало да заема никаква публична, а още по-малко ръководна длъжност !Едно време лелки с такава външност можеше да видиш само в селското ТКЗС.Опасността обаче да я объркаш с някоя ***-майка в *** е много голяма ... :)Не е проблемът обаче само във външният вид на управляващите от ГЕРБ. Ясно е, че сред тях няма нито един интелигентно изглеждащ човек.По-лошото е, че външният вид при гейберите съответства на душевността им ... :) :) :)

581

Amigo

преди 13 години

ИСТИНАТА Е ЧЕ ГЕРБ СЕ ПРОВАЛИ ТОТАЛНО И НА ВСИЧКИ НИВА - В ИКОНОМИЧЕСКАТА ПОЛИТИКА,ЗА 1-ВИ ПЪТ ИМАШЕ АКТУАЛИЗАЦИЯ В БЮДЖЕТА,В БОРБАТА С ПРЕСТЪПНОСТТА/НИТО 1 ОСЪДЕН ДОРИ ОТ НАГЛИТЕ/,БИТОВАТА ПРЕСТЪПНОСТ Е НА НАЙ- ВИСОКИ НИВА ОТ ПРЕХОДА,*** БЕЗЧИНСТВАТ И ПОЛУЧАВАТ СОЦИАЛНИ ЗА СМЕТКА НА РАБОТЕЩИТЕ БЪЛГАРИ.....КОШМАРНО Е - ПРОВАЛ И ТО ТОТАЛЕН НА ГЕРБ ВЪВ ВСИЧКО,НО НИЕ БЕРЕМ ПЛОДОВЕТЕ ОТ ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

580

Анонимен

преди 13 години

Малко е пълничка, но става за мис България.

579

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

2. Какви функции е изпълнявал по време на възродителния процес и свързано ли е това със смъртта на хора?***Това не е Лъчо Мозъка, той каза че е спасявал бебета по това време.

578

Иван

преди 13 години

България в ценови шок,иконимическа стагнация и финансов колапс. И това откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди тиквата крадлива и сега....Бензин преди 1 год. и 4 месеца 1.74 лв. сега 2.34 лв. Хранителните продукти за 1 год. 80 процента увеличение. Цигарите с 40 процента,услугите между 50 и 60 процента. Ток,газ,горива драстично нагоре. Това е просто - кошмара е пълен. ОСТАВКА БОКО ТИКВА - ОСТАВКА И СЪД !

577

Ха, Ха, хихи

преди 13 години

Това е моят глас, но разговорът е воден от друг с моя глас!

576

dedo

преди 13 години

608, това е факт: колкото хора да познавам и в момента да имат заложна къща, са работили за ДС или цивилното контраразузнаване. А зад тях стои дебелия гръб...

575

Желю

преди 13 години

Как ше е лош учител бре, не видя ли кви хубави хеликоптери ни пробута? Да пазим границите на ЕС. Да би некой ТИР да мине без да си плати гяволъка ;-)

574

моя човек

преди 13 години

цирк...няма разлика от предните управляващи...21 г. лъжи и кражби.

573

Анонимен

преди 13 години

Надявай се дедко :) Заложните къщи са собственост на тези от ДС, а залагат разни *** :) Всички милионери в БГ-то са перачи на ДС, до един.

572

Димитър Талев

преди 13 години

Гласовете ви чувам!Еййййй Искроооо ти си душо лоена тво е глачето лоеноооооо.....

571

БКП влог

преди 13 години

Яне Янев не се спря: тогава Борисов следва публично да отговори на следните въпроси:1. Какво му говори агентурният псевдоним на ДС "Буда"?2. Какви функции е изпълнявал по време на възродителния процес и свързано ли е това със смъртта на хора?3. На коя дата е станал член на БКП и връщал ли е изобщо партийната си книжка?", се казва в съобщението на РЗС.Отговор на Тикво Тиквов:1. Яне дайне муттер да фукна, не Буда а Адуб, постоянно обръщаш информацията за Цветанов.2. Яне фук йор матрална мам, по време на възродителният прогрес спряхм процеса в едно села шо турчин туркиня и турчета не остаха тези недобросъвестни граждани умреха от смърт чрез убиване3. Яне, йоб тваю мамашки, я невозврачал мою книжки, шо там пише колко вноска съм им внесъл и утре като заземем целата власт с Цветилинчето с папите от спестовният БКП влог ще идем на една хуба екскурзия до Банкя....

570

dedo

преди 13 години

603, я стига си плямпал глупости. На мен ми е достатъчно да запиша как казваш азбуката, след това такова самопризнание че си г*й и работиш за Ал Каида, защото те е*ат отз*д, та чак ще се разплачеш от умиление, като го чуеш.

569

Анонимен

преди 13 години

фирма"ФИДКАТА ФИДОСОВА" -лъже,маже,цикли,кърти

568

Glasove

преди 13 години

Фидосова, Искре! Как може да се направи монтаж на един разговор с определена тематика? Как могат да се монтажират думи от други твои разговори и да са все на една тема, а и от тях да стане нещо смислено? Разговор с разговор не си приличат.... Май ти приличаме на канарчета?

567

dedo

преди 13 години

Откраднали са доста, но са лакоми и го харчат твърде бързо, а и децата им помагат добре. Очевадно е обаче как особено по празници се извървя една голяма опашка пред заложните къщи и я ланец, я скъп телефон, я пръстен, залагат, да се пушек вдига! Само така! Още няколко години и са готови за ТКЗС-то!

566

Желев

преди 13 години

Ех Берлускони,лош учител се оказа.

565

СеСеСеРЕ (СеРеСе)

преди 13 години

Комай е премиерът - слънце, ама Янка не казва ... Нищо, то ще се разбере кой е, както казват шофьорите "то ще се чуе".