426

Анонимен

преди 13 години

И ЦВЕТАНОВ И БОЙКО СА СИ БИВШИ КОМУНИСТИ - СЪТРУДНИЦИ НА ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ,А И МАФИОТИ...ЦЕЛИЯ СВЯТ ГО ЗНАЕ ТОВА! А герберистите викат :"БИЙ КОМУНИСТИТЕ БОЙКООООО" хахахахаЕ как ще стане това,като са си от едно червено котило...?! Всички "скандали" с червените гущери си ги правят за заблуда на шараните,а те си нареждат мозайчицата...ШМЕНТИ КАПЕЛИ ПО КОМУНИСТИЧЕСКО-СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ...

425

Ай сиктир

преди 13 години

Цецо - шеф на митниците! ЦЕЦО - шеф на Шенгеня! ЦЕЦО - Министър на вътрешните работи и народното здраве!Цецо - Президент! Цецо-политик на годината - ха-ха-ха!!!Ай сиктир, Бойко - кръстник на управленческата мафияЦецо - капо ди тути капи!

424

Анонимен

преди 13 години

Много добре познаваш структурата на ДС.Интересно заедно с Цецо ли си работила там.

423

ееее

преди 13 години

Май много ги е страх *** от Цветанов-то не бяха любовници,болести,незаконородени деца,жена-к....а,апартаменти в Надежда ...сега с много напън и почти го направиха агент на ДС...в някакъв изчислителен център.Това ме навежда на мисълта пак да гласувам за него.

422

Анонимен

преди 13 години

towa e pylna luja "Цветанов в ДС кюпа"Цветанов vodi celi 6 apartamenta na vseki edin obiknowen DS sytrudnik, pa oak ste i Premier da e drugiat, demek pyrviat

421

Анонимен

преди 13 години

Значи там са приемали който иска да работи без да се интересуват дали е предан на БКП??Интересно като какъв специалист е работил там?След като образованието /висше /го е придобил докато работи там.За да работи между специалистите без да е бил такъв ,явно е изпълнявал други функции.

420

Mery

преди 13 години

Ако К.Добрев разбира малко от малко от Изчислителна техника или пък е попитал запознати с тази специалност и приложение то на ИТ в отделните институции и и отрасли на стопанството на РБ, щеше да разбере,че работата в Изчислителен център, по-точно Електроно-изчислителен център ЕИЦ, е чисто техническа въвеждане и обработка на данни; тя няма нищо общо с операт ивната работа в ДС! За по-незапознатите с изчислителна техни ка ще обясня по-просто: все едно завеждащ транспорта на НС да отговаря за поведенито на депутатите и резултатите от тяхна та дейност (ако действително вършат такава). Ами този маркша йдер чете ли наименованието ЦИОУ и неговият мозък може ли да разбере за какво става въпрос : Централно Информационно-Организационо Управление , а не Централно управление на ДС с неговите отдели от 1-и до 7-и. И в случая става въпрос за Изчислителен център ИЦ към него!!Този център не събира данни те от отделните разработки, още повече пък той не прави разра ботки, не вербува агенти или сътрудници! Само че Кирчо си е момче с неособено високи интелектуални качества, затова е и влязъл маркшайдерство в Минно геоложкия институт (сега уни верситет ??). Т.е. баща му е пресметнал какво представлява той и го е скрил за всеки случай да работи под земята минен инже нер. Тези от БСП пък го изкарали на светло,че го направиха отго ре на това и член на Висшия партиен съвет.Сега той за пореден път се изцепи! Кирчо,моето момче,не ставаш за автор на компро мати! Това е привилегия на завършилите Право в ЮЗУ-Благоев град!

419

goce

преди 13 години

Мен не са ме хващали с 250.000 германски марки на границата !Би било хубаво, ако всички в тази държава заявят пред детектора на лъжата същото !Благодаря !

418

дончо

преди 13 години

а знаете ли членът на герб.и шеф на ВИК.димитровград какъв мрасник е...

417

Анонимен

преди 13 години

Ето един от ГЕРБ който официално заявява ,че уважава хората работели в ДС.

416

GMG

преди 13 години

Хайде да не се лъжем, а да се уто чним: Цветанов е започнал работа в Изчислителния център, пълно наименование Електронно-изчислителен център- ЕИЦ към ЦИОУ. ЕИЦ изпълнява трудоемката изчислителна работа на Сче товодството, Материално-техническото снабдяване и в произво дствните предприятия - на отдел"Пласмент".В него се въвежда бюджета на даденото звено - било то на едно или няколко управ ления, разпределението на този бюджет по тримесечия, разходи те, направени за съответните месеци в тримесечието и за цяло то тримесечие, както и по тримесечия в годината. Второ, въвеж дат се заявките за материали,вкл. канцеларски, по звена в даде но управление, на управленията като цяло, доставката на същи те, резервите в перото "Материали" и "Основно оборудване". Там може да се проверят и текущите разходи за оперативна раб ота,заплати, допълнителни възнаграждения и т.н. Документите за вербовка са по образец, данните в тях се поълват на ръка; често по телевизииите показват отчети за вербовка,текущи опе ративни документи, там всичко е попълнено на ръка и няма нищо общо с ЕИЦ. За тая цел в отделните управление на ДС е им ало картатеки, и те са показвани по телевизиите. Направо се чу дя как може ръководн дейци на БСП да не знаят или да не се пои нтересуват какво е ЕИЦ и какво картотеки със списъци и отчети на агенти и сътрудници на ДС! Стана ми много весело като слуш ах К.Нинова - тя толкова сериозно обясняваше какво е работил ЦЦ в ДС! Или К.Добрев, който сричаше наименованието ЦИОУ; личеше си, че въобще не се е задълбочил в смисъла на думите, нито че става въпрос за ИЦ към ЦИОУ!!

415

анатата

преди 13 години

Тия дето ги приказваш са лакърдии. На Цецо му изкараха нот. актове. Остави партиите гледай личностите . На държавата и трябват личности. Котката не е важно дали е черна или бяла важното е да хваща мишки. Не ме интересуват партиите искам да живея добре.

414

Анонимен

преди 13 години

Форумци, пак ни изпързаляха с техните номера. Тарикат Бойко и Умното Трайче прокараха Закон за "зелената Енергия", -ше се произвежда електричество от вятър и слънце, цената на 1 КВт/ч ел. е 4(четри) пъти по висока от тази която плащаме като домакинства. Закона гарантира, че държавата ще изкупува тази енергия в срок от 25 години, и ще го продава на будалите .В построяването на ветро- генераторни паркове активно се е включила и бившата банкерка Цв.Борисова. Така се ловят шарани в мътната вода.

413

Анонимен

преди 13 години

БСП саботират дневния ред с поредната импровизация на тема 'вот на недоверие'. Понякога се чудя КОГА ТОЧНО се работи в тоя парламент!

412

сержант

преди 13 години

*** взе да ви става неудобно и се чудите какви глупости да правите

411

Светло бъдеще

преди 13 години

''БСП ровили дълбоко''..........ми те такава дупка ще си изкопаят, че няма излизане от там................не че ще липсват на някого

410

pishete mu + i -

преди 13 години

pi4ove pro4etete 372, ima mnogo gramati4eski greski, no niakoi ot tezite sa basi komi4nite istorii, osobenno scenata za CC kak e biagal s naiakvi papki ot koito kato izpral postroil apartamentite.nie se popukahme da se smeemi, basi anonimnnata smehoria!pishete mu + i - , ama go pro4etete.

409

Др.Кимбъл

преди 13 години

Ех ,колко много им пречи на бесепарските ***,Цветанов ! Направо им е трън в очите ! Значи наистина си върши добре работата,лошо е прескрипал някои интереси........ Започвам да го уважавам !

408

Анонимен

преди 13 години

от 1979 година до промените въпросното ЦИОУ е към Държавна сигурност.А специалния противопожарен батальон от състава на УБО най-вероятно в бил към щата на ... Двореца на пионерите?!?!

407

Ехо

преди 13 години

От приказките се знае , че царете са голи , а от вицовите ,че милиционерите и мутрите са *** , обаче в Чалгаристан искат да се уверят в тези истини на свой гръб. Яште попарата на Боко и Цвъцко.