140

Иван

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов ,Цветан Цветанов заедно с Богомил Бонев са едни от най- младите комунисти в България,станали членове на БКП още на 18 годишна възраст. През 1990 г. Борисов напуска пожарната защото отказва да се деполитизира с думите " За мен партията- майка която обичам е по важна от моята служба". А сега антикомунист.....Гнус ме е от подобни "хора" .За такива има само едно определение - ЛИЦЕМЕР, ЗАВЪРШЕН,НАГЪЛ,БЕЗСКРУПУЛЕН ЛИЦЕМЕР !

139

Цв. Цв.

преди 13 години

Как се става милионер:искаш си, назначаваш ги, прибираш го, вземаш си..

138

Miren

преди 13 години

Бойко Методиев Борисов. Днес е един от най богатите хора на България.През 1977г. кандидатства в школата на МВР Симеоново, факултет Държавна сигурност, но е приет в Противопожарна охрана.През 1990г. отказва да подпише декларация за деполитизиране (т.е. остава си комунист, член на БКП), напуска МВР и започва охранителна дейност.Участва в управлението на фирмите:Ипон-1 с баща си Методи Георгиев (бивш служител на Софийско градско управление на МВР); Ипон-2 ; Ипон-Агенция за сигурност и охрана; Интербулпред; Тео Интернационал АД с Румен Николов Пашата (фирмата е уличена в контрабанда с цигари и необслужван кредит към ПЧБ в размер на 1.27 милиарда лева) ; Джи Би травъл къмпъни, свързана със СИК; Прахайм ООД; Будоинвест; Цебра ООД; Ти Би Ай; Химтекс АД и т.н. .

137

Ъ1

преди 13 години

ЦвЦв толкова много гафове има, че вече е трудно да се помнят всичките. Няма ли издатели които да искат да печатат книги с гафовете на ЦвЦв...

136

Анонимен

преди 13 години

Буклуци изпускате държавата затова ли гласувах за вас .

135

Анонимен

преди 13 години

sega pak imalo kartici v darjavata. utre neznam kakvo opravdanie shte e

134

Анонимен

преди 13 години

НА ВОЙНА С ЧЕРВЕНИТЕ НАЗНАЧЕНИ МИЛИОНЕРИ И ТЕХНИТЕ ИЗТЪРСЪЦИВОЙНА Е ОТЪН ОТ ПОЗИТАНО ОГЪН ОТ ПРЕЗИДЕНТСТВО ОГЪН ОТ ХЛЕБАРИ ОГЪН ОТ ВСИЧКИ ПОЛУЧИЛИ МИЛИОНИ ОТ МАЙКАТА ПАРТИЯСЕГА И ДЯНКОВ ИМ ЗАКАЧИ БЕНЗИНОСТАНЦИИТЕ СЛЕДВАТ СУПЕР ВЕРИГИ И СТАВА ЯКО НЕУДОБНОДАВАЙТЕ МОМЧЕТА НИЩО ЧЕ СЪДИИ НЕ СЪДЯТ И ГОЦЕВИТЕ НАЗНАЧЕНИЯ НОЖ ВАДЯТ ПРЕЗ ДЕНТАЗИ ГНИЛОЧ В ДЪРЖАВАТА НЯМА ДА ИЗЧИСТИТЕ ЗА ЕДНА ГОДИНАВЯРНА Е ПОСОКАТА БИЙТЕ ЧЕРВЕНИТЕ КРАДЦИ ВСЕ НЕЩО ЩЕ ИМА ПОЛЗАНЕКА ПЛЮЯТ

133

Ето новия морал

преди 13 години

Мен не ме интересуват 6-те апартамента на Цецо ***. Интересува ме това, че лятото на тази година се случи нещо безпрецедентно в историята на българската полиция като институция. Един млад Българин бе зверски убит - с ножове, брадви и лопати от орда *** - посред бял ден, в столицата на страната и пред безучастните погледи на неколцина т.нар. "полицаи"... а впоследствие маймуноподобният министър изпрати писмо на зачернената майка, в което и обясняваше, че униформените прасета са действали "адекватно и тактически правилно" - НАБЛЮДАВАЙКИ ОТСТРАНИ как *** секат сина и, а след бягството на убийците "забравяйки" да повикат линейка !!! Да напомням ли също за други подобни "адекватни действия" на ушевата *** през изминаващата година? За нападнатите, отново от *** банди, болници, при които се видя дори от телевизионните репортажи как униформените прасета СТОЯТ ОТСТРАНИ И ЧОПЛЯТ СЕМКИ ?!? Или как цяла фабрика в Бяла Слатина бе нападната и разграбена посред бял ден от орда от 1000 ***, а присъстващите полицаи не само че не посмяха да арестуват нито един бандит, но им се МОЛЕХА да се разотидат? Или за битката между горски и *** пак в същият район, когато срещу представителите на властта имаше дори СТРЕЛБА с незаконно оръжие, но пак нямаше арестуван нито един ***?Та проблемът с апартаментите на онова животно е страничен. Крайно време е да му се потърси сметка - защо той и подчинените му ОТКАЗВАТ ДЕМОНСТРАТИВНО да си мръднат и пръстът срещу РЕАЛНАТА престъпност, която вече достига мащабите на масов БАНДИТИЗЪМ ?!? Именно заради това според мен така нареченият "министър" Цецо *** трябва не просто да бъде свален от постът си, но да бъде съден за противодържавна дейност, защото, отказвайки да вземе мерки срещу разбойничеството, той реално го ПОДКРЕПЯ !!!

132

Анонимен

преди 13 години

по-скоро ТЕТКА Цачева :)

131

Цветанов

преди 13 години

Не искаме да си ходиме. Сладко е - има какво да се вземе.

130

NERON

преди 13 години

PROVERKATA E VISHA FORMA NA DOVERIE !!! BRAVO CECO SAMO TAKA ,NA NIKOI DOVERIE . SAMO TAKA SHTE SE OPRAVI BULGARIA .DA STANE KAKTO V KITAI -NA STADIONA PUBLI4NI RASTRELI .CELIAT *** .V BULGARIA 99% SA KORUMPIRANI I ZAOTVA SME BOKLUKA NA EVROPA

129

Иван

преди 13 години

Тия с ножовете и автоматите не са от вчера или 1,5 г. за съжаление! А това, че "броят на обвиненията за корупция по високите етажи се е увеличил" по-скоро е добър показател за ГЕРБ! Защо нямаше никакви обвинения в предишните 20 г.?

128

Анонимен

преди 13 години

Не е ли време да направим една банкова сметка и да събираме пари за билборди около канцеларията на ЦвЦв. На Билбордите да пише ОСТАВКА ЦвЦв !Видете ли после ще е станало чудото и този ще си подаде оставката.

127

До 123

преди 13 години

Пропускаш МИЛИЦИОНЕРТЕ, пич. Те са мнозинство.

126

Анонимен

преди 13 години

Никога не трябва да забравяме, че един от най-добрите строители на инфраструктура, съоръжения и магистрали, който светът някога е виждал, се казва Адолф Хитлер!

125

Анонимен

преди 13 години

ДС е виновна

124

Анонимен

преди 13 години

Затова ли статистиката отчита увеличение на престъпността в страната, откакто "Туй" (по В.Танов) управлява МВР.

123

Анонимен

преди 13 години

ЦЕДКА Цачева

122

народен фолклор

преди 13 години

Сано се ре се ,само се ре се , само то щр ни отърве от червени мутри-бизнесмени и всякъкви политици до един ***.....

121

Мъжка Кокошка

преди 13 години

Стадо къртици и то в главата ти проста между 2 лоста,г-н Цветанов!!